Home » Life & Style » Ce culori e bine să porți, în funcție de zodie. Berbecii au noroc la bani, iar Balanțele în dragoste. Recomandări pentru toți nativii zodiacului

Ce culori e bine să porți, în funcție de zodie. Berbecii au noroc la bani, iar Balanțele în dragoste. Recomandări pentru toți nativii zodiacului

Cojocaru Cristian / 21.10.2021, 17:50
Ce culori e bine să porți, în funcție de zodie. Berbecii au noroc la bani, iar Balanțele în dragoste. Recomandări pentru toți nativii zodiacului

Numerologoul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce culori se potrivesc, în funcție de zodie. Află care este culoarea pe care este recomandat să o porți.

Cele mai benefice culori în funcție de zodie

În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit despre culorile reprezentative fiecărei zodii. Acesta a dezvăluit că Berbecii vor avea noroc în bani dacă vor purta o anumită culoare, în timp ce Balanțele vor avea noroc în dragoste. Află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec

Deși culoarea naturală a nativilor din Berbec este roșu, în timpul acestui anotimp, culoarea verde deschis este cea mai potrivită acestora. Astfel, chiar dacă toamna, predominantă este culoarea galbenă, Berbecii vor avea nevoie de foarte multă verdeață în jurul lor. Cu atât mai mult cu cât, această culoare poate îmbunătăți starea generală și poate veni cu un incredibil noroc la bani.

Taur

În această toamnă, nativii zodiei Taur vor trebui să poarte culoarea predominantă anotimpului: cărămiziu. Fiind o culoare caldă, ea va da senzația de liniște și protecție nativilor zodiei. Vei putea observa că, în timp ce cei din jurul tău vor fi agitați precum furnicile unui mușuroi, tu vei avea o senzație de liniște și calm.

Gemeni

Culoarea turcoaz este culoarea care se potrivește cel mai bine nativilor din Gemeni, cu atât mai mult cu cât au nevoie de noroc în cadrul unor întâlniri importante. Nu vă pierdeți nădejdea pentru că norocul va veni când vă așteptați mai puțin, și anume la sfârșitul toamnei, astfel că aceast culoare vă va face să uitați de zilele negre din trecut.

Rac

O culoare tare și caldă, culoarea muștar este cea mai potrivită pentru nativii din Rac, fiind și cea lare le reflectă starea de spirit. În cazul în care observi că zilele tale sunt agitate, nu ezita să porți muștar pentru a balansa puțin lucrurile.

Leu

Bleumarin este culoarea care vine cu multă liniște pentru nativii din zodia Leu. Chiar dacă roșu sau portocaliu sunt culorile caracteristice acestora, în această toamnă predomină culorile reci care le vor aduce claritate în gânduri și sentimente.

culori zodie
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit ce culori trebuie sa poarte fiecare zodie in aceasta toamna

Fecioară

Albul este culoarea care calmează Fecioara, fiind și culoarea care semnifică puritatea zodiei. Nu ezita să porți această culoare, indiferent că va fi aplicată doar în cazul accesoriilor sau în cazul unei ținute albe complet. Culoarea alb îți va aduce foarte multe beneficii.

Balanţă

Echilibrate, balanțele vor avea nevoie de galben, fiind o culoare puternică prin care vei reuși să contrastezi și să atragi privirile. Este o culoare plină de energie care, poate veni la pachet cu o nouă dragoste, în cazul domnișoarelor singure.

Scorpion

Culoarea portocaliu le-ar putea aduce nativilor din Scorpion un nou loc de muncă în cazul în care aceștia participă în această perioadă la câteva interviuri. Indiferent că vorbim despre o singură piesă vestimentară sau mai multe, aplică culoarea portocaliu în ținutele tale.

Săgetător

Săgetătorilor li se potrivește în această toamnă culoare roz, fiind nuanța care va veni la pachet cu tot ceea ce este mai bun. Completează-ți ținuta cu un accesoriu care are această culoare.

Capricorn

Hotărâți de fel, culoarea neagră este culoarea predominantă pentru nativii din Capricorn în această toamnă. Negrul invocă eleganța, rafinamentul și demnitatea, astfel că daca dorești să te impui, deja știi cum să te asortezi.

Vărsător

O culoare neutră precum bejul este cea care se potrivește Vărsătorilor în toamna lui 2021. Este o culoare de pământ și tocmai potrivită pentru acest anotimp, astfel că le va aduce acestora echilibrul, deși ploile sunt dese.

Peşti

Nativii zodiei Pești sunt pasionali în această toamnă și care culoare este cea mai potrivită pentru acest lucru? Roșu! Această culoare le va aduce nativilor noroc în bani și dragoste.