Home » Life & Style » Ce dezvăluie despre tine ziua nașterii. „Femeile care sunt născute pe 17 pot ierta chiar și cea mai mare trădare”

Ce dezvăluie despre tine ziua nașterii. „Femeile care sunt născute pe 17 pot ierta chiar și cea mai mare trădare”

Alexandru Cazacu / 21.02.2022, 16:32
Ce dezvăluie despre tine ziua nașterii. „Femeile care sunt născute pe 17 pot ierta chiar și cea mai mare trădare”

Te-ai fi gândit vreo dată că data la care te-ai născut ar putea dezvălui multe despre personalitatea ta? Se pare că reprezentantele sexului frumos care sunt născute pe 17 „pot ierta chiar și cea mai mare trădare”, după cum spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Află în continuarea articolului curent, ce dezvăluie despre tine ziua nașterii.

Ce spune despre tine ziua nașterii

Se pare că femeile născute pe data de 1 a lunii sunt mai creative și inventive. Ele au o foarte mare încredere în forța lor și o mare putere de convingere. De asemenea, ele nu suportă să li se pună piedici și nu acceptă sfaturile pe care nu le-au cerut, dar nici nu se bagă în treburile altora, după cum a explicat Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

Pe de altă parte, femeile născute pe data de 2, sunt romantice, deștepte și bune gospodine. Totodată, reprezentantele sexului frumos care s-au născut în această zi se bazează pe ceea ce simt, caută spiritualitate și își ascultă instinctul. Acestea fiind spuse, hai să aflăm ce spune despre tine ziua în care te-ai născut.

Ce spune ziua nașterii despre femeile născute zilele de 1, 10, 19 și 28

Femeile care s-au născut în aceste sunt independente, creative și talentate. De asemenea, se spune despre ele că ambițioase și vor face tot ce le stă în putință ca să-și atingă scopurile. De cele mai multe ori sunt privite ca un exemplu pentru faptul că tind să acționeze ca niște adevărați lideri. Unul dintre dezavantajele lor este faptul că refuză uneori să își exprime sentimentele, iar astfel pot părea persoane reci, însă această caracteristică e doar o aparență.

Ce spune ziua nașterii despre doamnele și domnișoarele născute în zilele de 2, 20 și 29

Acestea sunt foarte sensibile, echilibrate, amabile și corecte. Deși nu își doresc să iasă în evidență, ele acționează din umbră și nu ezită să ofere ajutorul atunci când sunt solicitate. Neîncrederea și timiditatea sunt părțile lor mai puțin bune. De altfel, din cauza timidității de care dau dovadă pot adesea întâmpina greutăți în rezolvarea unor probleme importante. Au tendința de a se plânge în mod constant de viața și realizările lor.

Femeile născute în zilele de 3, 12, 21 și 30 au o imaginație ieșită din comun

Cele născute în zilele menționate prezintă o imaginație ieșită extrem de bogată. Totodată, ele dau dovadă de o creativitate ieșită din comun, iar optimismul cu care întâmpină viața le ajută să tot ceea ce și-au propus. Iubesc frumosul și muzica și foarte sociabile, ieșind adesea în evidență pentru felul în care își exprimă ideile. Fiind carismatice, femeile născute în aceste zile mai sunt admirate și pentru simțul umorului bine dezvoltat.

Ce spune ziua nașterii despre femeile născute în zilele de 13, 31, 4

Responsabile, serioase și disciplinate reprezentantele sexului frumos care s-au născut în zilele menționate. Muncesc foarte multe pentru a-și atinge obiectivele și sunt considerate a fi de. Deși excelează atunci când vine vorba de științe exacte, nu le plac glumele sau literatura. Se mai spune despre ele că își exprimă cu greu sentimentele față de cei apropiați, iar acest lucru îi poate ține la distanță.

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut
Ce dezvăluie despre tine ziua în care te-ai născut

Cum sunt femeile născute în zilele de 14, 5, 23

Aceste femei sunt considerate a fi foarte inteligente și comunicative. Curioase din fire, ele încearcă să afle un răspuns pentru orice. Spirite libere, femeile născute în zilele de 5, 14, 23 iubesc să călătorească și nu suportă să fie închise. Sunt atrase de mister, bizar, tot ce e necunoscut și au înclinație către misticism.

Ce spune ziua nașterii despre femeile născute în zilele de 15, 24 și 6 ale lunii

Sunt oneste, înțelegătoare, loiale și foarte responsabile. Ele sunt de asemenea generoase și nu ezită să pe cei din jurul lor de fiecare dată când au ocazia. Fie că este vorba de sfaturi practice, fie că vorbim de bani, doamnele și domnișoarele născute în acest zile vor sări imediat în ajutor. Pot fi niște prietene minunate, iar când vine vorba despre întemeierea unei familii zici că sunt făcute pentru asta.

Femeile născute pe 7, 16 și 25 ale lunii sunt înțelepte

Inteligente și înțelepte, aceste femei iubesc să citească pentru a-și dezvolta cât mai mult latura intelectuală. Totodată, ele o înclinație puternică spre știință și invenții. Cu toate acestea, un dezavantaj al lor este faptul că au tendința de a se izola și sunt extrem de sarcastice.

Ce spune ziua nașterii despre femeile născute pe datele de 8, 17, 26

Cele ce s-au născut în zilele menționate au calități de lider. Știu să se impună s-ar potrivit perfect în funcții precum cele din politică sau magistratură. Nu dau în spate când vine vorba de muncă, se implică în tot ceea ce fac și își doresc să reușească pe toate planurile.

Femeile care s-au născut în zilele 9, 18, 27 sunt mari idealiste

Considerate a fi de mare încredere, aceste femei sunt partere de viață și de afaceri ideale. Dau dovadă de o generozitate ieșită din comun, iubesc cu tot sufletul și sunt foarte respectuoase. Totodată, ele evită conflictele și își aleg cu atenție cuvintele pe care le au de spus.

Femei puternice sunt cele care c-au născut în zilele de 11 și 22 ale lunii

Își doresc mereu funcții de conducere, iar asta le poate face să pară arogante sau lacome. Adesea, când vine vorba de lucruri importante, ele vor să aibă ultimul cuvânt și se implică în orice. Sunt foarte bune în negocieri, iar asta deoarece știu să se facă ascultate.