Home » Life & Style » Ce dezvăluie rasa animalului tău despre personalitatea ta. 7 interpretări nebănuite

Ce dezvăluie rasa animalului tău despre personalitatea ta. 7 interpretări nebănuite

Alexandru Cazacu / 14.03.2021, 11:42
Ce dezvăluie rasa animalului tău despre personalitatea ta. 7 interpretări nebănuite

Mulți dintre cei care au un animal de companie au avut impresia măcar o dată că aceste animale le seamănă. Mai mult de atât, aceștia chiar sunt de părere că patrupezii le copiază anumite aspecte din caracterul lor.

Ce dezvăluie rasa animalului tău despre personalitatea ta

De exemplu, dacă vrei să îți iei un cățel, trebuie să acorzi mai multă atenție raselor care ți se potrivesc din punct de vedere al comportamentului.

Schanuzer

De obicei, persoanele care aleg să aibă acest animal sunt pline de viață și se bucură de cele mai mici lucruri din viața de zi cu zi. Câinii din această rasă sunt foarte prietenoși și mereu așteaptă să înceapă o nouă aventură.

Ciobănesc German

Dacă ai ales această rasă, înseamnă că ești puternic și prietenii tăi se pot baza pe ajutorul tău. Precum ca și această rasă de câine, perseverent și muncitor, tu știi cum să îți faci treaba și cum să preiei frâiele. Îi protejezi pe cei dragi ţie cum ştii mai bine şi loialitatea de care dai dovadă e absolut lăudabilă.

Jack Russell

Ce dezvăluie rasa animalului tău despre personalitatea ta
Ce dezvăluie rasa animalului tău despre personalitatea ta

Ei bine, stăpânii acestor animale de companie sunt genul sportiv și evită statul degeaba. Pe cât de dinamici sunt, pe atât de încăpățânați pot fi câteodată. Aceștia au păreri ferme despre multe lucruri şi nu sunt niciodată pregătiți să dea înapoi atunci când vor ceva. Ei sunt puternici și plini de energie, precum cățelul lor.

Dalmațian

Dalmațienii sunt cunoscuți ca fiind jucăuși și foarte loiali. De asemenea ei sunt foarte dornici de socializare și plimbări. Totodată, dalmațienii sunt niște paznici minunați. Cum se aseamănă cu tine? Şi tu ești dornic să ieși din casă și să îți faci prieteni. În ciuda atitudinii tale complet deschise, ai și o sensibilitate aparte, o latură liniștită, care se face cunoscută din când în când, spre încântarea celor apropiați ție.

Cocker

Precum ca și aceasta rasă de câine, îți place răsfățul și luxul, însă nu ești deloc snob. Ești în stare să deschizi o sticlă de vin vechi în timpul săptămânii, pe care să o bei cu prietenii, fără să fie vreo ocazie specială. De asemenea, ești o persoană generoasă și blândă, comunici ușor cu cei din jur și nu porți ranchiună nimănui chiar dacă unii ți-au greșit.

Labrador sau Golder retreiver

Labradorii și golden retreiverii sunt foarte echilibrați, bine dispuși și nu sunt deloc agresivii. La fel ca și patrupedele, stăpânii acestora dau tonul unei atmosferi relaxante și pozitive. Bunătatea este cuvântul care descrie cel mai bine atât aceste animale, cât și persoanele care le dețin.

Chihuahua

Precum și această rasă de câini, stăpânii lor atrag atenția. De asemenea, energia de care aceștia dau dovadă e parte din farmecul lor. Cei ce dețin această rasă de câine sunt energici și plini de viaţă. Totodată, aceștia sunt foarte curajoși și optimiști și nu dau înapoi în fața provocărilor de orice fel.