Home » Life & Style » Ce este cifra sufletului, cum se calculează și ce dezvăluie despre tine. Tot ce trebuie să știi despre numărul care îți influențează viața

Ce este cifra sufletului, cum se calculează și ce dezvăluie despre tine. Tot ce trebuie să știi despre numărul care îți influențează viața

Nechifor Ioana / 05.05.2021, 17:51
Ce este cifra sufletului, cum se calculează și ce dezvăluie despre tine. Tot ce trebuie să știi despre numărul care îți influențează viața

Ce este cifra sufletului? Te-ai gândit vreodată că există o cifră care poartă titulatura de cifră a sufletului? Ei bine, această cifră există într-adevăr și oferă caracteristici importante despre personalitatea unui individ și despre viața acestuia. Îți propunem să descoperi în materialul următor cum se calculează cifra destinului și astfel vei afla detalii uimitoare în ceea ce te privește. Vezi ce este cifra destinului și ce lucruri extraordinare scoate la iveală!

Ce este cifra sufletului. Metoda simplă prin care o poți afla

Ce este cifra sufletului? Expert în numerologie și astrologie, Mihai Voropchievici a vorbit despre importanța acestui număr în viața noastră. Invitat la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, acesta a dezvăluit metoda simplă care îți arată de fapt cifra destinului.

Sunt mai multe variante de exprimare a acelei zile care este cea mai importantă din viața noastră. Ziua de naștere. Se spune că e ziua sufletului. Ea are și valoare de număr cheie. E cheia cu care treci peste tot în viață, cu care deschizi uși.

Este și numărul psihic, pentru că de el depinde la ce boli ești predispus, Mihai Voropchievici.

Astfel, conform specialistului, ziua/data în care ne-am născut este relevantă pentru a afla numărul sufletului. Întotdeauna când sunt două cifre, adunăm și reducem totul la o singură cifră.

Spre exemplu, luăm cifra sufletului 1 pentru cei care sunt născuți pe data de 1, 10 (1+0), 19 (1+9=10=1), 28(2+8=10=1). Mai jos, poți descoperi ce dezvăluie cifra destinului despre personalitatea ta și cum îți poate influența viața!

Cifra sufletului
Cifra sufletului

Cifra sufletului 1

Cel care are cifra sufletului 1 este deschizătorul de drumuri. Joacă rolul de lider. Este genul de om ambițios, determinat, perseverent.

Nu renunță ușor, are încredere deplină în el și, în general, este o persoană care îi poate influența pe cei din jur. Recomandarea ar fi să nu dea ordine, ci să transforme ordinul într-o rugăminte. Acest tip de individ se bucură de apreciere și recunoștință, bucurându-se de priză la oameni.

Cifra sufletului 2

Despre cei a căror cifră a sufletului este 2 se spune că sunt plini de empatie și manifestă o bunătate ieșită din comun. Le place să lucreze în echipă, dau dovadă de solidaritate, fiind genul de oameni pe care te poți baza indiferent de situație.

Sunt carismatici, nu le place să fie singuri, tind spre parteneriat. Sunt născuți pentru viața de cuplu.

Cifra sufletului 3

Despre persoanele a căror cifră a sufletului este 3 se spune că sunt oamenii care posedă cheia succesului. În mare, ei dobândesc calitățile pe care le au cei cu cifra sufletului 1, însă aceste aptitudini sunt triplate, fiind așadar de 3 ori mai puternici.

Nu se mulțumesc cu puțin, își doresc mereu să aibă ceva în plus. Au o minte sclipitoare, recunosc oportunitatea atunci când le apare în cale și găsesc de fiecare dată soluții în concordanță cu situația în care se află.

Cifra sufletului 4

Cei care au cifra sufletului 4 sunt calculați, meticuloși, atenți la detalii. Sunt disciplinați, ordonați, acceptă schimbarea.

Se întâmplă să gândească prea mult o situație, motiv pentru care nu este exclus să piardă șansa, ocazia care le apare.

Le place să le facă celor din jur bucurii. Se mai spune despre ei că reușesc în tot ce își propun, nu le stă nimeni în cale.

Cifra sufletului 5

Spre deosebire de cei cu cifra sufletului 4, oamenii a căror cifră a sufletului este 5 preferă să trăiască clipa, fără să își facă vreun plan. Partea bună este că aceștia se descurcă în orice situație, banii trag la ei, iar norocul nu le lipsește.

Reușesc să își rezolve cu ușurință problemele. De menționat faptul că aceștia sunt predispuși la accidente, deci nu ar strica să aibă mai multă atenție.

Cifra sufletului 6

Cifra sufletului 6 vorbește despre o persoană boemă, care urmărește tot ce este frumos. Cuvintele cheie pentru această persoană sunt dragoste, armonia, pacea, bunăstarea.

Dacă se întâmplă să ajungă într-o căsnicie, iar persoana respectivă nu se apropie de ideal pentru ei, cel mai probabil acea relație se va încheia. Cifra 6 vorbește și de ruptură, divorț. Le place să trăiască în lux, să se bucure de bunăstare.

În general, își doresc ca ceea ce fac să fie pe placul tuturor. Caută să facă lucrurile cu atenție și devotament.

Cifra sufletului 7

Individul a cărui cifră a sufletului este 7 este descris ca fiind plin de curaj, ca fiind cel care oferă sprijin din umbră pentru cei care caută ajutor. Are o minte genială, își dorește să descopere mereu lucruri noi, învață foarte repede și are abilități pentru limbi străine.

În general, se descurcă nemaipomenit. Poate să fie genul rebel sau să aibă anumite ciudățenii, cel puțin așa sunt văzute anumite trăsături pe care le are din exterior.

Cifra sufletului 8

Cei care au cifra sufletului 8 trăiesc viața la extreme. Iubesc cu toată ființa lor, urăsc cu toată puterea. De regulă, nu cer ajutorul, nu vor sfaturi, preferând să facă totul pe cont propriu.

Sunt ordonați, disciplinați, pragmatici. Din dorința de a avea mereu tot mai mult, este posibil să se înconjoare de oameni profitori. Având în vedere tendința de a duce lucrurile, trăirile la extrem, viața lor poate să fie ceva mai dificilă.

Cifra sufletului 9

Oamenii care au cifra sufletului 9 sunt oameni plini de energie și vitalitate. Le place să meargă direct la țintă, fără să cântărească prea mult lucrurile.

Ei merg pe ideea de dragoste la prima vedere, luând în calcul primul impact. Așadar, nu stau foarte mult pe gânduri, ci trec direct la acțiune. E posibil să fie predispuși la ghinion.