Home » Life & Style » Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai. Interpretări nebănuite ale cifrelor cuprinse între 1 și 9

Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai. Interpretări nebănuite ale cifrelor cuprinse între 1 și 9

Manolică Anca / 06.03.2021, 12:12
Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai. Interpretări nebănuite ale cifrelor cuprinse între 1 și 9

Atunci când decidem să mutăm dintr-o casă în alta, plecăm cu gândul aceste spaţii vor aduce în viaţă noastră o schimbare, anumite nuanţe, situaţii şi contexte noi. Fiecare apartament are cifra lui de vibraţie, care ne influenţează mult mai puternic decât numărul blocului, străzii, sectorului sau oraşului. Află ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai.

Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai. Apartamentul 1 (10, 28, 19, etc.)

Locuitorii acestui apartament mereu vor fi „terorizaţi de ceilalţi” vecini, care vor veni tu tot felul de sfaturi legate diverse probleme ale vieţii. De asemenea, vor bate foarte des la ușă vecinii pentru a cere sare, zahăr şi alte lucruri de-ale casei. Asociaţia de locatari, dintr-o cauză necunoscută, va considera că este mai bine să îl numească preşedinte pe cel ce locuiește la apartamentul nr 1, deoarece au încredere în ei și sunt consideraţi a fi lideri. Un om care este supraîncărcat cu muncă sau sfios, introvertit şi poarte puțin sociabil nu va avea o viață ușoară într-un astfel de apartament.

Apartamentul 2 (11, 20, 29 etc.)

Creează impresia cei care locuiesc aici sunt nişte oameni de gască, foarte plăcuţi şi sociabili. La această ușă poate bate cineva pentru a propune o ieșire la teatru. Vor fi invitaţi cA musafiri şi alţii vor dori să vină în vizită la ei. Ba chiar pot fi rugaţi să fie baby-sitter pentru o perioada de timp pentru copiii vecinilor. Este un apartament recomandat pentru oamenii comunicativi, pregătiţi oricând să fie transformat într-un loc de întâlnire într-o încrucişare de interese. Vibraţia lui 2 revine oamenilor încrezători în propriile puteri, cuminţi, diplomaţi. sfătuitori

Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai. Apartamentul 3 (21, 30 etc.)

Are o energetică suficient de puternică care se revarsă din belșug asupra locuitorilor săi. Într-un astfel de apartament se pot auzi tot felul de zgomote ciudate şi inexplicabile, adesea confundabil cu fenomenul poltergeist. Vecinii vor considera că locuitorii acestui apartament sunt ciudaţi şi neobişnuiţi. Să nu fie cu mirare dacă se vor auzi tot felul de vorbe despre ei din partea băbuţelor, vecinelor de pe banca din faţa blocului.

Într-un astfel de apartament este recomandat să ai o activitate creativă. Dacă ești la pensie, îți pot aminti de talentele din copilărie, precum desenul, pictura. spaţiul lui 3 stimulează dezvoltarea talentelor şi capacităţilor şi, motiv pentru care, un astfel de spaţiu este foarte bun pentru generaţia tânără.

Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai
Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai

Apartamentul 4 (4, 40, 31 etc.)

Umple prin vibraţia sa toţi metrii pătraţi cu energie. Este spaţiul ideal pentru cei care lucrează de acasă. Într-un astfel de apartament vei avea timp pentru tot. Însă, există șansa ca cei care muncesc în afara apartamentului, iar când vin acasă vor doar să se odihnească, un astfel de spaţiu îi aducă la sapă de lemn, fiindcă mereu va cere o atenţie sporită la interiorul casei.

Ba se va arde un bec, ba va cădea o bucată de faianță din baie, ba te va inunda vecinul, ba se va strica ceva. Locuitorii acestui apartament vor deveni, treptat, cuceriţi de dorinţa de a renova și înnoi totul frecvent. Pe bună dreptate, acest apartament se manifestă la fel ca și cele patru anotimpuri ale anului, care modifică aspectul pământului în permanență.

Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai. Apartamentul 5 (23, 32, 50 etc.)

Acesta își transformă locuitorii într-un fel de perpetuum mobile, deoarece este plin de energia activităţii orientată spre schimbare. Sub influenţa acestei energii, chiar şi cei mai raţionali oameni, vor începe să ia decizii nefirești, impulsive, riscante. Și sigur că vor avea foarte des dorința de a schimba ceva prin casă. Dacă nu au posibilitatea de a cumpără o mobilă nouă, atunci minim o dată la trei luni o vor muta în alte poziții. Locuitorii încep încet, încet să uite de sedentarism, aventurându-se în călătorii, ieșiri dese în alte orașe. Vor ajunge să vadă apartamentul 5 ca fiind o „parcare” temporară, ajungând chiar să se mute de aici.

Iar atunci când se vor muta, o vor face într-un spaţiu mai mare, într-o zonă mai bună sau mai aproape de muncă. Mai mult, niciodată nu se știe în ce se poate transforma acest apartament, pentru că predispune locuitorii către tot felul de distracţii cu tentă erotică şi sexuală.

Apartamentul 6 (6, 24, 33 etc.)

Acesta influenţează locuitorii în direcţia construcţiei unei relații, a unei familii, a echilibrului. Aici domină energia comunităţii familiale și cu cât familia este mai mare, cu atât mai bine, pentru că apartamentul este ideal pentru o familie numeroasă. Este foarte greu să locuieşti într-un astfel de spaţiu dacă eşti burlac, despărţit sau văduv. Vibraţia cifrei 6, „programează” membrii familiei la păstrarea „celulei de bază”, chiar şi împotriva oricărei raţiuni sănătoase. Așadar, chiar dacă soțul este un împătimit al alcoolului, care mai și obișnuiește să lovească membrii familiei, soția nu va divorța, în speranța că „poate că se va schimbă”, „poate se va răzgândi”:

Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai. Apartamentul 7 (7, 25, 34 etc.)

Are o atracție către singurătate şi izolare. Într-un astfel de apartament gândurile în direcţia filosofiei şi problemelor ştiinţifice. Un solitar, un căutător al adevărului, al problemelor vieţii şi Universului se va simţi foarte bine în acest spaţiu. De asemenea, aici nu sunt bine „primiți” oamenii superficiali. Vor veni aici doar apropiaţii, rudele şi doar câţiva prieteni adevăraţi. Cu toți ceilalți, te poti vedea foarte bine și afară, dacă nu doreşti să aduci scandal şi tensiune în familie. Fiecare membru al familiei trebuie să aibă obligatoriu camera lui. Aceasta este o condiție absolut necesară pentru ca pacea şi armonia să dăinuie în familie.

Apartamentul 8 (8, 26, 35 etc.)

Nu oferă locuitorilor posibilitatea de a se opri la cele deja dobândite. Chiar și cel mai modest om, după ce a trăit câțiva ani aici, inevitabil va începe să îşi construiască planuri foarte măreţe. Este un apartament foarte bun pentru cei preocupaţi de afaceri mari sau politică. La fel și pentru bancheri, dar cu dorința și efortul spre îmbunătăţirea vieţii sociale. Dacă te gândeşti doar la planuri strict personale şi egoiste, un astfel de spaţiu te poate uşor împinge către puşcărie. În schimb, dacă eforturile depuse sunt orientate şi pentru binele celorlalţi, se vor îndrepta multe mijloace financiare, menite să contribuie la realizarea planului, către acest spaţiu.

Ce spune numărul apartamentului în care locuiești despre viața pe care o ai. Apartamentul 9 (9, 27, 18 etc)

Este spaţiul perfect pentru idealişti şi romantici. Într-un astfel de spaţiu te poți preda viselor şi gândurilor bune cu anii. Poţi să compui tot felul de sonete fărăa depunde prea mare efort. Aici poţi inventa motorul veşnic „perpetuum mobile” sau să descrii încă o varianta utopică a desfăşurării evenimentelor viitorului. Totodată, pe lângă romantici, aici mai poate fi și locul celor care văd datoria lor de a sluji oamenilor, de a fi milostivi şi binevoitori, cum poate fi cazul învăţătorilor, medicilor, asistentelor medicale, funcţionarilor sociali, cât şi oamenilor înzestraţi cu simţul binelui şi compasiunii de la natură, indiferent de profesie.