Home » Life & Style » Horoscop » Defecte și calități, în funcție de ziua nașterii. Ce se spune despre cei născuți vinerea

Defecte și calități, în funcție de ziua nașterii. Ce se spune despre cei născuți vinerea

Violeta Badea / 23.04.2021, 11:33
Defecte și calități, în funcție de ziua nașterii. Ce se spune despre cei născuți vinerea

Defecte și calități, în funcție de ziua nașterii. Ce se spune despre cei născuți vinerea. Ziua în care ne-am născut vine cu o serie de daruri divine. Unii sunt înzestrați cu iubire, alții au noroc la bani. Tu în ce categorie te afli? Ei bine, răspunsul îl vei afla din acest material. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit caracterisicile fiecărei zile din săptămână.

Defecte și calități, în funcție de ziua nașterii

Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, că fiecare persoană a primit mai multe daruri divine, în funcție de ziua în care s-a născut.  În plus, această dată poate arăta și numărul de eșecuri în plan amoros pe care oamenii sunt destinați să le trăiască, precum și norocul pe care îl vor avea în afaceri. Află totul în funcție de ziua săptămânii în care te-ai născut.

Mihai Voropchievici a dezvaluit caracteristicile fiecarei zodii
Mihai Voropchievici a dezvaluit caracteristicile fiecarei zodii
  • Luni

Această zi reprezintă un nou început, fiind prima zi din săptămână. Este o zi patronată de Lună. Luni arată puterea de a începe o nouă acțiune, iar toată viața vei avea libertatea cuvântului. Nu ai niciun fel de ezitare să-ți exprimi opiniile și nu ai tendința de a te lua după ceilalți.

Ai fost înzestrat cu Darul Cuvântului, iar acesta te va ajuta să-ți deschizi singur noi oportunități în viață, nefiind nevoie să te bazezi pe cineva. Ai încredere în forțele proprii și în calitățile pe care le ai. În relațiile amoroase este posibil să întâmpini câteva probleme, deoarece îți place să te impui și partenerul s-ar putea să nu fie de acord cu acest lucru.

Numere norocoase: 2, 9, 18

Metal: argint

Culori: alb și bleu

  • Marți

Ziua aceasta reprezintă acțiunea. Ești deja pe un drum și lupți ca să îl duci la capăt. Este o zi guvernată de Planeta Marte, iar acest lucru spune foarte multe despre ambiția pe care o ai și despre dorința nestăvilită de a reuși în viață. Ai fost înzestrat cu Darul Vieții. Marți este o zi ideală pentru a aranja lucrurile în propria viață și a te bucura de ele. Învață să te iubești mai mult, iar succesul este garantat.

Numere norocoase: 3,4,8

Metalul benefic: fier

Culori: portocaliu, purpuriu și negru

  • Miercuri

Ziua de miercuri reprezintă o zi a continuității, a informației și a disputelor. Este o zi guvernată de Mercur, iar acest lucru înseamnă că ești un bun negociator și nu te întrece nimeni în afaceri. Ai fost înzestrat cu Darul Negocierii. Vrei ca celelalte persoane să te aprecieze, să te admire și îți place să primești atenție. Sunt persoane reci, au tendința de a-și urmări propriul interes și sunt capabili să facă orice pentru câștigurile materale. Sunt oameni autoritari și materialiști. Cu toate aceste defecte, aceste persoane au mare noroc în dragoste, deoarece sunt ași în prefăcătorie și reușesc cumva să sucească muntea partenerului.

Numere norocoase: 2, 4, 5

Metal: mercurul

Culori: negru, alb, gri, verde

  • Joi

Dacă te-ai născut în ziua de Joi ai fost înzestrați cu Darul Cunoașterii. Este o zi guvernată de Jupiter. Îți place să faci parte din cât mai multe cercuri de prieteni, iubești socializarea, iar curiozitatea te caracterizează. De asemenea, îți place să vezi locuri noi și să cunoști oameni noi. Aceste calități îți oferă șansa de a-ți lărgi orizonturile, de a-ți îmbogăți cunoștințele și de a privi lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

Numere norocoase: 3, 5, 7

Metal: cositorul

Culoare: roșu

  • Vineri

Ești iubitor de tot ce este frumos. Adori arta, muzica, dansul sau teatrul și nu are avea cum să fie altfel, deoarece vinerea este patronată de Venus. Ești o persoană sensibilă, grațioasă și ți se citește în ochi bucuria de a trăi. Ai primit Darul Frumuseții. Ai puterea de a vedea gingășia din lucrurile simple, dar și bunătatea din oameni.

Numere norocoase: 6, 8, 13

Metal: cupru

Culori: verde, roșcat, auriu

  • Sâmbătă

Sâmbăta este o zi a voinței și a curajului. Este o zi guvernată de Saturn, iar acest lucru înseamnă că ești o persoană puternică, ambițioasă și nu cedezi ușor în fața greutăților. Ai foarte multă răbdare și putere de sacrificiu. Ai fost înzestrat cu Darul Curajului și vei avea parte de foarte multe reușite în viață.

Numere norocoase: 9, 10, 13

Culori: maro, negru, violet

  • Duminică

Ziua de Duminică este patronată de Soare, lumină, foc și aer. De asemenea, este ziua în care se finalizează o altă etapă din viață, iar împlinirea își face simțită prezența. Duminica este ziua relaxării și a reîncărcării energetice și spirituale. Acest lucru înseamnă că ești o persoană calmă, iubitoare, iar familia este foarte importantă pentru tine. Ai fost înzestrat cu Darul Iubirii.

Numerele norocoase: 1, 4, 7

Culori: auriu și galben

Metal: aur