Home » Life & Style » Ce fac și cum arată frații și surorile vedetelor din România. Imagini cu celebritățile și familiile lor. Foto

Ce fac și cum arată frații și surorile vedetelor din România. Imagini cu celebritățile și familiile lor. Foto

Alexandru Cazacu / 10.06.2021, 12:52

Deși unele persoane din showbizul românesc sunt mai discrete în ceea ce privește familiile lor, cu siguranță, celebritățile despre care o să vorbim astăzi se mândresc cu frații și surorile lor. Ce fac și cum arată frații și surorile vedetelor din România puteți afla mai departe.

Ce fac și cum arată frații și surorile vedetelor din România

Se știe deja că lumea showbiz-ului este una complicată, iar din acest motiv unele dintre vedetele din România evită să dezvăluie detalii despre familiile lor. Multe dintre celebritățile din showbizul românesc au frați sau surori cu care se înțeleg foarte bine și cărora le pot spune unele secrete fără se le fie frică că acestea vor fi făcute publice. Află în continuare cum arată și cu ce se ocupă frații și surorile unora dintre cele mai cunoscute vedete de la noi.

Smiley și fratele său, Filip

Deși între Smiley și fratele său există o diferență de vârstă de șase ani, cei doi seamănă foarte bine fizic. Ba chiar mai mult de atât, ei și lucrează împreună. Mai exact, fratele artistului, Filip, se ocupă de partea administrativă la casa de producție fondată de Smiley, HaHaHa Production. Ce nu știe multă lume, este faptul că Filip mai pilotează și avioane.

Cu ce se ocupă fratele lui Radu Vâlcan

Nu mulți știu că Radu Vâlcan are un frate. Este vorba de Cristian, care este cu zece ani mai mic decât artistul.

Spre deosebire de fratele său care a ales scena, Cristian lucrează ca editor de imagine în cadrul unei case de producție. Se pare că cei doi sunt foarte apropiați și se înțeleg foarte bine, fiind uniți de o copilărie grea.

Elena Gheorghe și sora sa Ana au o relație de invidiat

Cu o diferență de vârstă de doar 11 luni între ele, Elena Gheorghe și sora ei Ana au o relație deosebită și se înțeleg de minune. Ele se susțin și se sfătuiesc întotdeauna, ambele având câte doi copii.

Spre deosebire de Elena, care este cântăreață, Ana are propriul business, un magazin de pantofi.  Ceea ce nu mulți știu este că sora Elenei Gheorghe este căsătorită cu fotbalistul Paul Pârvulescu.

Ce fac și cum arată frații și surorile vedetelor din România. Foto- Elena Gheorghe și sora sa Ana
Ce fac și cum arată frații și surorile vedetelor din România. Foto: Elena Gheorghe și sora sa Ana

Valentina Pelinel și sora ei, imagini rare

Se pare că nu doar soția lui Cristi Borcea este foarte frumoasă, chiar și cumnata omului de afaceri, Lavinia, este de o frumusețe răpitoare.

Deși între cele două surori este o diferență de șapte ani, ele au o relație specială. Ba chiar mai mult de atât, amândouă sunt mămici de gemene.

Dacă Valentina Pelinel a ales o carieră în lumina reflectoarelor, sora ei a preferat să stea în spatele camerelor de filmat. Drept urmare, în mediul virtual se găsesc doar câteva poze cu cele două.

Valentina Pelinel și sora, alături de mama lor
Valentina Pelinel și sora, alături de mama lor

Lidia Buble și sora ei, Estera, fac echipă la Asia Express

Celebra artistă Lidia Buble are o familie numeroasă, pe care o iubește enorm. Frumoasa cântăreață, fată de preot, are nu mai puțin de șase frați și patru surori la fel de frumoase: Lorena (în vârstă de 15 ani), Diana (20), Estera (27), Daniela (35). Deși Estera a locuit pentru o vreme la Viena, relația dintre ea și Lidia a rămas una foarte apropiată.

Spre deosebire de celebra ei soră mai mică Lidia, Estera a ales o meserie în spatele camerelor de luat vederi.

Mai exact, Estera este make-up artist. Se pare că cele două sunt foarte apropiate, Lidia postând adesea imagini cu ele, din care se poate vedea cât de mult se distrează împreună. Ba chiar mai mult de atât, printre cele nouă echipe de la Asia Express, se numără și cea formată din Lidia și Estera.