Home » Life & Style » Ce face și cum arată acum Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat din lume. Imagini cu familia completă

Ce face și cum arată acum Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat din lume. Imagini cu familia completă

Manolică Anca / 17.02.2021, 15:59

Atunci când vine vorba de lucruri inedite, ba chiar șocante pe alocuri, Thomas Beatie are un loc asigurat în top. Povestea sa şi a familiei lui a făcut înconjurul mapamondului atunci când a devenit primul bărbat însărcinat. Și nu s-a oprit .. a născut nu mai puțin de trei copii. Iată ce face și cum arată acum Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat din lume.

Ce face și cum arată acum Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat din lume

Privind imaginea de mai jos vei vedea o familie perfect normală, fericită. Thomas, soția lui și cei patru copii ilustrează imaginea fericită a unei familii tradiţionale. Însă, în cele ce urmează vei descoperi că nu este tocmai așa. Și nu ne referim la iubirea și fericirea lor, ci la partea cu familia tradițională. Ei bine, în această familie, trei dintre copii au fost născuți de tată.

Thomas, alături de actuala soție și cei patru copii
Thomas, alături de actuala soție și cei patru copii

Thomas Beatie, originar din Honolulu, a şocat o lume întreagă, în anul 2008, atunci când a apărut în cadrul Oprah Winfrey Show, însărcinat fiind. Acesta a adus primul său copil pe lume, o fiică pe nume Susan, pe 29 iunie 2008. Povestea i-a atras lui Thomas un val foarte mare de critici şi asta pentru că, el nu s-a născut bărbat, de fapt. Beatie s-a născut femeie, pe nume Tracy Lagondinodar, se pare că a început să se simtă băiat când avea zece ani.

Astfel, în martie 2002, a decis să se supună unei intervenții chirurgicale de schimbare de sex pentru a deveni bărbat. Operația a presupus şi dubla mastectomie, însă a ales să își păstreze organele reproductive feminine. Aşadar, iată explicația conform căreia au fost posibile cele trei sarcini. În anul 2003, el s-a căsătorit cu Nancy Gillespie, care, din păcate, era infertilă. Așadar, cuplul a decis ca el să poarte sarcinile, apelând la un donator de spermă şi inseminare artificială. Următorii doi copii sunt băieți și s-au născut în iunie 2009, respectiv în iulie 2010. Acesta a mai declarat că motivul transformării sale sexuale a fost și faptul că se îndrăgostise de Nancy, dar legea hawaiană interzicea realizarea căsătoriei între două persoane de același sex.

Thomas Beatie, alături de fosta soție, Nancy, și cei trei copii ai lor Susan, Austin și Jensen
Thomas Beatie, alături de fosta soție, Nancy, și cei trei copii ai lor Susan, Austin și Jensen

Un divorț foarte problematic

Căsnicia nu a durat prea mult însă, cei doi depunând actele de divorţ în anul 2012. Un divorţ cu probleme, pentru că primul judecător care s-a ocupat de cazul lor a decis că, deoarece când Thomas născuse copiii familiei era legal femeie, mariajul lor nu putea fi recunoscut în statul Arizona, acolo au fost depuse actele de divorţ. Abia doi ani mai tâziu, după o lungă luptă în justiţie, s-a luat decizia ca mariajul lor să fie considerat valid şi astfel au putut divorţa. Thomas a fost cel care a primit custodia copiilor.

Ulterior, el şi-a refăcut viaţa, căsătorindu-se cu Amber, femeia din fotografii. După şase ani de încercări, ea a reușit să rămână însărcinată, în cele din urmă, aducând pe lume cel de-al patrulea copil al familiei, un fiu pe nume Jackson. Ce face și cum arată acum Thomas Beatie? Astăzi, Beatie este „public speaker”, autor și susținător al problemelor transgender și sexualitate, concentrându-se asupra fertilității transgender și a drepturilor de reproducere.