Home » Life & Style » Ce meserie a avut Neti Sandu, înainte să ajungă la PRO TV. Detaliul neștiut despre prezentatoarea Horoscopului

Ce meserie a avut Neti Sandu, înainte să ajungă la PRO TV. Detaliul neștiut despre prezentatoarea Horoscopului

Manolică Anca / 17.11.2020, 17:39
Ce meserie a avut Neti Sandu, înainte să ajungă la PRO TV. Detaliul neștiut despre prezentatoarea Horoscopului

Cu toții o știm pe Neti Sandu ca fiind cea care prezintă zilnic horoscopul, la PRO TV. Lucrează de aproximativ 25 de ani la acest post de televiziune, însă puțini știu ce meserie a avut Neti Sandu înainte de a ajunge pe micile ecrane.

Trecutul lui Neti Sandu

Un detaliu mai puțin știut despre aceasta este că s-a născut la o altă dată decât cea pe care o are trecută în buletin. Neti Sandu s-a născut pe data de 25 noiembrie 1958 deși, în cartea de identitate, este scrisă ziua de 24 noiembrie.

La cei 62 de ani, aceasta se poate declara o femeie împlinită pe plan profesional, făcând ceea ce îi place. Este de aproximativ 25 de ani în televiziune, însă trecutul ei ascunde unele momente extrem de dureroase. Pierdea părinților a lăsat un gol imens în sufletul său, însă fapul că le-a avut alături pe cele două nepoate, din parte surorii sale, a ajutat-o mult să își revină.

O altă dezamăgire a fost în anul 1995, chiar înainte de a-și face debutul pe micul ecran, atunci când a trecut prin experiența unui divorț de bărbatul care, spune ea, i-a fost marea iubire. Mai mult, aceasta spune cu regret în suflet că resimte și lipsa unui copil în viața ei.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinereţe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinereţe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aş fi putut”, a declarat Neti Sandu.

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului zilnic de la PRO TV
Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului zilnic de la PRO TV

Ce meserie a avut Neti Sandu, înainte să ajungă la PRO TV

Telespectatorii o știu drept prezentatoarea horoscopului în cadrul știrilor matinale de la PRO TV, fiind o apariție aproape neschimbată. Însă, primul său loc de muncă l-a avut la 19 ani și nu are nicio legătură cu televiziunea. Aceasta a lucrat, timp de 18 ani, ca bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură.

Iar în ceea ce privește prima sa apariție la TV, nu a fost ca prezentatoare a horoscopului, așa cum mulți s-ar fi așteptat, ci a fost în emisiunea „Ora 7, Bună dimineața”, alături de Florin Călinescu.

„Prima zi a fost extraordinar de plină de emoții, o explozie de emoții, pentru că era prima dată când făceam parte dintr-o emisiune. Era matinalul „Ora 7, Bună dimineața’. Nu repetaserăm decât, eu cel puțin, vreo două săptămâni înainte și acum era directul, care era copleșitor. Și eram cu Florin Călinescu și după ce s-a terminat emisiunea ne-am strâns toți și am stat vreo 4 ore să analizăm cum a fost emisia și m-a întrebat cum m-am simțit și i-am zis că m-am simțit, nu știu cum eram, de parcă eram doamna Sanda Țăranu de la TVR”, a povestit Neti Sandu.

A fost testată pozitiv cu Covid-19

Neti Sandu nu a mai fost văzută în aceste zile pe micile ecrane prezentând horoscopul din cadrul ştirilor de dimineaţă de la PRO TV. Acesta a fost citit de cineva din “regie”, lucru neobişnuit pentru admiratorii săi. Astfel, Neti Sandu a transmis un mesaj în care a asigurat că se simte bine şi că își urmează tratamentul corespunzător de acasă.

“Vreau să aflaţi de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Mă simt relativ bine, ca şi când aş avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, aşa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez şi ţin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine. Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naştere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical şi că aşa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situaţie”, a spus Neti Sandu, pentru protv.ro.