Home » Life & Style » Cine este Florin Piersic Jr. În ce filme a jucat. Actorul a devenit noua voce PRO TV

Cine este Florin Piersic Jr. În ce filme a jucat. Actorul a devenit noua voce PRO TV

Bucur Ioana / 29.10.2020, 17:37
Cine este Florin Piersic Jr. În ce filme a jucat. Actorul a devenit noua voce PRO TV

Actor, regizor, producător și noua voce PRO TV! Florin Piersic Jr. este pregătit să se reinventeze. Care este motivul ce l-a împins spre această nouă zonă de explorare a talentului său uriaș, moștenit de la părinți și cultivat cu răbdare, în toții anii de carieră? Mărturisirile surprinzătoare ale artistului.

Florin Piersc Jr., „juniorul” care și-a rescris destinul și a trăit după propriile reguli

Florin Piersic Jr, este fiul actorilor Tatiana Iekel și Florin Piersic. Născut pe 18 iulie 1968, și-a petrecut cei mai frumoși ai copilăriei în culisele teatrului. Când a venit momentul să își aleagă drumul în viață, alegerea a fost clară. Talentul incredibil al părinților fusese moștenit, iar Florin Piersic Jr. nu l-a irosit. Ar fi putut crește și avea o carieră frumoasă, doar folosindu-se de prestigiul părinților săi, dar a refuzat calea ușoară.

Având în spate o carieră cinemtografică impresionantă, Florin Piersic Jr. a acceptat o propunere inedită făcută de reprezentanții PRO TV. Printre cele mai cunoscute producții în care a apărut, în calitate de actor, sunt: „Miami Bici”, „Moon Hotel Kabul”, „Comrade Detective”, „End of a Gun”, „WebSiteStory”, „Călătoria lui Gruber”, „Youth Without Youth”, „La urgență”, „Eminescu versus Eminem”.

Florin Piersic Jr. se întoarce în televiziune într-un mod inedit
Florin Piersic Jr. se întoarce în televiziune într-un mod inedit

Florin Piersic Jr. se alătură vocilor PRO TV!

Reprezentanții PRO TV au anunțat că, de la sfârșitul lunii octombrie 2020, Florin Piersic Jr. „se alătură echipei de voci” a postului. Înainte de începerea colaborării, artistul a motivul ce l-a împins spre această nouă zonă de explorare a talentului său.

Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”, a declarat Florin Piersic Jr..

Vasile Alboiu, Directorul de Creație PRO TV, este cel care coordonează întreaga zonă de gândire, editare și montare a promo-urilor de stație și se declară încântat de această nouă colaborare: „Am căutat și căutăm voci speciale care să se potrivească foarte bine cu imaginea PRO TV, cu felul în care PRO TV se prezintă ca brand. Alături de grafică, vocile care apar în promo-urile noastre fac parte din identitatea postului și sunt asociate natural cu PRO TV. Felul în care Florin Piersic Jr. vorbește, timbrul vocii și nu în ultimul rând personalitatea lui, se potrivesc foarte bine cu brand-ul nostru și această colaborare va fi cu siguranță remarcată de telespectatori. Emoția pe care o poate transmite Florin Piersic Jr. va aduce un plus în cumunicarea show-urilor noastre și le va apropia mai tare de public.

Alături de Florin Piersic Jr., din echipă fac parte și Valentin Teodosiu și George Vintilă. Fiecare dintre ei oferă autenticitate și dinamism promo-urilor și pot fi auziți, zi de zi, pe PRO TV!