Home » Life & Style » Ce obișnuia să facă Elon Musk încă din copilărie și ce vârstă avea când mama lui și-a dat seama că este un geniu. Detalii neștiute despre fondatorul Tesla

Ce obișnuia să facă Elon Musk încă din copilărie și ce vârstă avea când mama lui și-a dat seama că este un geniu. Detalii neștiute despre fondatorul Tesla

Alexandru Cazacu / 22.05.2021, 12:29
Ce obișnuia să facă Elon Musk încă din copilărie și ce vârstă avea când mama lui și-a dat seama că este un geniu. Detalii neștiute despre fondatorul Tesla

Toată lumea îl cunoaște pe miliardarul celebru, mai ales pentru creațiile sale. Se pare că CEO-ul Tesla era foarte inteligent încă de la o vârstă foarte fragedă. Ce obișnuia să facă Elon Musk în copilărie și câți ani avea când mama sa și-a dat seama că este un geniu.

Ce obișnuia să facă Elon Musk în copilărie

Maye Musk este mamă a trei copii, cel mai cunoscut dintre aceștia fiind chiar Elon Musk. Aceștia au apărut recent într-o emisiune, unde mama miliardarului a vorbit despre cum era Elon în copilărie și despre momentul în care și-a dat seama că fiul său va fi un geniu. Potrivit lui Maye Musk, Elon arăta faptul că este extrem de inteligent încă de pe vremea cînd era foarte mic.

În cadrul emisiunii, Maye a fost întrebată cum era fiul său în copilărie, dar până să răspundă, Elon a spus râzând în fața publicului: ”Eram la fel ca acum, dar mai mic”.

Care era marea temere a mamei lui Elon Musk

Se pare că Elon Musk câștiga bani chiar și atunci când era prea tânăr ca să poată să își deschidă un cont bancar în care să-i țină. Tot în cadrul emisiunii, CEO-ul Tesla și Space X și-a întrebat mama dacă își amintește de primul joc video pe care acesta l-a creat, iar Maye și-a amintit ân detaliu.

”Da, îmi amintesc că te-au plătit cu 500 de dolari pentru el, dar tu erai prea tânăr pentru a-ţi deschide un cont bancar. Aşa că a trebuit să deschid unul pentru tine. Ai transformat acel joc video despre spaţiu în realitate‟, a relatat Maye Musk.

Ba chiar mai mult de atât, mama miliardarului a precizat că avea o presimțire că Elon va fi un geniu încă de când acesta avea vârsta de doar trei ani. Cu toate acestea, lui Maye i-a fost mereu frică, deoarece nu știa dacă fiul său va ajunge să facă lucruri mărețe ca adult: ”Pentru că multe genii ajung într-un subsol, ei ajung să nu mai aplice ceea ce ştiu‟.

Ce vârstă avea Elon Musk când mama lui și-a dat seama că este un geniu
Ce vârstă avea Elon Musk când mama lui și-a dat seama că este un geniu

Maye Musk, cunoscută în lumea modeling-ului

Nici mama lui Elon Musk nu se lasă mai prejos. Fost model, Maye Musk a mai mulți ani pentru nenumărate reviste de succes din întreaga lume. În vârstă de 73 de ani, Maye este foarte cunoscută în lumea modeling-ului și a cucerit mulţi producători importanţi din domeniul modei. Ba chiar mai mult de atât, mama miliardarului a apărut într-un videoclip a lui Beyonce şi a fost de asemenea imaginea mai multor campanii cunoscute, din Statele Unite. Se pare că Maye Musk moștenește frumusețea de la mama sa, bunica lui Elon.

”Nu a avut niciodată probleme cu vârsta, nu a vorbit niciodată despre riduri sau despre îmbătrânire. În schimb, a fost întotdeauna pozitivă, învăţa mereu. Ea a îndemnat femeile să-şi schimbe mentalitatea despre îmbătrânire şi a oferit un sfat pentru oricine simte efectele timpului. Dacă cineva te face să te simţi prost cu vârsta ta, spune-i la revedere! Nu ai nevoie de acea persoană în viaţa ta‟, a spus Maye, potrivit clickpentrufemei.ro.