Home » Life & Style » Ce relații a avut Gina Pistol, înainte să fie cu Smiley. Trecutul amoros al vedetei de la Antena 1

Ce relații a avut Gina Pistol, înainte să fie cu Smiley. Trecutul amoros al vedetei de la Antena 1

Manolică Anca / 10.03.2021, 13:30

Ce relații a avut Gina Pistol, înainte să fie cu Smiley. Vedeta Antenei 1 a avut destule relații cu bărbați celebri, care au fost mult timp pe primele pagini ale tabloidelor. Iată cum arată trecutul amoros al Ginei Pistol care, pe 9 martie a devenit mămică de fetiță. Simley este în culmea fericirii.

Ce relații a avut Gina Pistol, înainte să fie cu Smiley

Gina Pistol este una din vedetele din România care a rezistat în showbiz, având numeroase colaborări cu marile televiziuni, de-a lungul timpului. Puțini știu însă că Gina Pistol a reușit să ajungă unde este astăzi pe propriile sale forțe, neavând în spate o familie bogată care să o susțină. Gina Pistol a absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, după care a lucrat ca vânzătoare la un chioşc, dar şi ca operator la un centru de copiere, pentru a se putea întreține. Având aspirații mari, ea a venit în Capitală, unde a ocupat un post similar, doar că de această dată într-un magazin de lux, des frecventat de persoane publice.

Deși avea câteva kilograme în plus, acest lucru nu a oprit-o pe Gina din a își urma visul de a deveni fotomodel. S-a pus pe slăbit și, nu după mult timp, în 2000, apărea pozând nud pentru Playboy. Odată pornită pe acest drum, Gina s-a orientat spre o carieră de model. Deși are doar 1,66 cm înălțime, asta nu a repezentat un impediment în a poza pentru diverși designeri celebri. De aici, nu a mai fost decât un pas până la a ajunge în televiziune.

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite”
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite”

Ce relații a avut Gina Pistol. Un trecut amoros picant

De-a lungul timpului, multe ziare de scandal au vorbit despre ce relații a avut Gina Pistol. Unii cunocuții, alții mai puțin cunoscuți, cert este că aceasta a avut un trecut amoros destul de picant, înainte de a deveni iubita lui Smiley. În 2005, ea a început o relație cu Codin Maticiuc, relație care a durat doar nouă luni. Ulterior, aceasta s-a iubit vreme de șapte ani cu afaceristul libanez Nicola. A fost o dragoste cu năbădăi, în care au existat multe despărțiri și împăcări.

Ce relații a avut Gina Pistol, înainte să fie cu Smiley. S-a iubit nouă luni cu Codin Maticiuc
Ce relații a avut Gina Pistol, înainte să fie cu Smiley. S-a iubit nouă luni cu Codin Maticiuc

În pauzele cu Nicola, Gina a avut, în 2008, o relație scurtă cu Bogdan Ivanov și, în 2009, alta, de doar câteva luni, cu fotbalistul Ciprian Marica. În 2012, aceasta a început o relație cu fotbalistul Mihai Răduț, care era cu nouă ani mai tânăr decât ea. Pentru el s-a mutat și la Târgu Jiu, acolo unde el juca la Pandurii, însă s-au despărțit după doar șapte luni. După aceste tentative eșuate, ea s-a cuplat cu Alin Cocoș, fiind împreună de la sfârșitul anului 2013, până în 2017. Ulterior, ea avea să înceapă o frumoasă poveste de iubire cu Smiley, căruia i-a dăruit un copil.

August 2014: Gina Pistol și Alin Cocoș
August 2014: Gina Pistol și Alin Cocoș

Gina Pistol a născut o fetiță

Smiley și Gina sunt în culmea fericirii. Seara de 9 martie 2021 a devenit una dintre cele mai fericite din viața lor, atunci când Gina a adus-o pe lume pe fetița lor. O minune perfect sănătoasă, de 3,230 kg si 51 cm lungime, care le-a umplut sufletele de bucurie. Artistul le-a întâmpinat pe frumoasa prezentatoare de la „Chefi la Cuțite” și pe micuța lor cu două buchete superbe de flori. La scurt timp după ce iubita lui a adus pe lume primul lor copil, Smiley a ținut să împartă bucuria și cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Iată ce cuvinte emoționante a transmis:

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.”, a scris Smiley, într-o postare pe o rețea de socializare, alături de video de mai jos.

Dana Oprescu, primele declarații despre fiica Ginei Pistol

Medicul care a asistat-o pe Gina Pistol la aducerea pe lume a primului său copil a oferit, în exclusivitate, câteva declarații pentru Impact.ro. Aceasta a mărturisit că fiica lui Smiley e sănătoasă și că cele două vedete sunt fix așa cum le vedem la televizor: simpatici, buni și naturali.

„Prin natura profesiei nu vă pot spune mai mult decât că totul a decurs foarte bine și că toată lumea e OK, și mama, și fetița. Gina și Smiley mi se par doi oameni deosebiți. Ei formează un cuplu foarte frumos, cu care mi-a făcut mare plăcere să colaborez la aducerea pe lume a unei fetițe perfecte. M-aș bucura foarte mult ca, dacă va exista și o dată viitoare, să facem iar echipă. Mi-au trecut prin mână destui copii ai unor vedete autohtone, dar cei doi părinți, și ma refer aici la Gina și la Smiley, mi-au produs o puternică impresie”, a mărturisit medicul Dana Oprescu, în exclusivitate.

Aceasta este șefă de secție la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului – Spitalul Clinic Polizu din București, unde se ocupă de cazurile grave. Lucrează și la unitatea medicală privată Sanador, unde a născut Gina, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cât și la clinica specializată pentru femei „Femme Boutique Medical”. Ea a asistat la nașterea mai multor vedete, precum Nicoleta Luciu, actrița Ani Crețu sau Adriana Bahmuțeanu.