Home » Life & Style » 7 detalii surprinzătoare despre Gina Pistol. Cine ar putea să îi ia locul la Asia Express de la Antena 1

7 detalii surprinzătoare despre Gina Pistol. Cine ar putea să îi ia locul la Asia Express de la Antena 1

Manolică Anca / 08.12.2020, 11:27
7 detalii surprinzătoare despre Gina Pistol. Cine ar putea să îi ia locul la Asia Express de la Antena 1
Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Cu mulți ani de televiziune în spate, fanii o apreciază pentru spontaneitatea și naturalețea ei, atât în viața de zi cu zi, cât și pe micile ecrane. Iată câteva detalii surprinzătoare despre Gina Pistol și cele mai noi informații cu privire la show-ul „Asia Express” de la Antena 1.

Detalii surprinzătoare despre Gina Pistol

Gina Pistol este una din vedetele din România care a rezistat în showbiz, având numeroase colaborări cu marile televiziuni, de-a lungul timpului. Puțini știu însă că Gina Pistol a reușit să ajungă unde este astăzi pe propriile sale forțe, neavând în spate o familie bogată care să o susțină.

1. Georgeta Pistol, pe numele său din buletin, s-a născut pe în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Din păcate, ea a fost obișnuită de mică cu greul, părinții săi divorțând când ea avea doar șase ani, o vârstă mult prea fragedă pentru ca un copil să poate înțelege și să digere această ruptură.

Gina Pistol, fotografie din tinerețe
Gina Pistol, fotografie din tinerețe

2. Un alt detaliu legat de copilărie, pe care nu mulți îl cunosc, este faptul că aceasta a fost lăsată de mama ei, la doar trei zile de la naștere, în brațele bunicii. După ce s-a născut și fratele său, mama a dorit să o ia și pe ea acasă.

“Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani.”, a spus bunica vedetei, cu ceva timp în urmă.

A lucrat a vânzătoare atât în orașul natal, cât și în București

3. Gina Pistol a absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, după care a lucrat ca vânzătoare pentru a se putea întreține. Având aspirații mari, ea a venit în Capitală, unde a ocupat un post similar, doar că de această dată într-un magazin des frecventat de persoane publice.

4. Primii pași în showbiz i-a făcut pozând nud pentru Playboy, în 2000, apărând în alte două pictoriale pentru revistă până în anul 2006. În 2009 a fost desemnată cea mai sexy femeie din România de către revista FHM. Ultima dată în care a pozat nud a fost în 2017, pentru Touch Magazine.

Gina Pistol, pictorial sexy
Gina Pistol, pictorial sexy

5. Odată pornită pe acest drum, Gina s-a orientat spre o carieră de model. Deși are doar 1,66 cm înălțime, asta nu a repezentat un impediment în a poza pentru diverși designeri celebri. De aici, nu a mai fost decât un pas până la a ajunge în televiziune.

6. În 2005, Gina Pistol a început să prezinte, alături de Catrinel Sandu, emisiunea „Nu suntem blonde” la postul Național TV, iar în iunie 2007 a devenit prezentatoare, alături de Bogdan Talașman, a emisiunii „Campionatul suporterilor” de pe Prima TV. Au urmat mai apoi mai multe apariții în diferite emisiuni de la PRO TV, din 2017 devenind prezentatoarea emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, iar din 2018 prezentatoarea Asia Express, ambele producții marca Antena 1.

7. Relațiile amoroase ale Ginei Pistol au fost subiecte foarte populare în presa mondenă din România. Printre bărbații cu care aceasta a format un cuplu se numără afaceriștii Codin Maticiuc și Nicole Saikaly și fotbaliștii Ciprian Marica și Mihai Răduț. Între 2013 și 2017, Gina Pistol a avut o relație cu omul de afaceri Alin Cocoș, din 2017, începând o frumoasă relație cu muzicianul român Smiley, căruia urmează să îi dăruiască o fetiță.
Gina Pistol și Smiley, în momentul în care au anunțat sarcina
Gina Pistol și Smiley, în momentul în care au anunțat sarcina

Cine ar putea să îi ia locul la Asia Express de la Antena 1

Milioane de telespectatori aşteptă cu sufletul la gură sezonul cu numărul 4, iar pregătirile par să fi început deja. De curând, s-a aflat că producătorii reality-show-ului difuzat de Antena 1 sunt în discuţii avansate pentru acest nou sezon, însă din cauza pandemiei de coronavirus, planurile suferă schimbări de la o zi la alta. Țări carantinate, zboruri anulate, restricţii de circulaţie, iar acum și indisponibilitatea Ginei.

De când a anunțat că este însărcinată, toate lumea se întrebă cine îi va lua locul la cârma emisiunii. S-au luat mai multe nume de vedete în serios pentru noul sezon, de la Dorian Popa, la Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, toţi foşti concurenţi din primele trei sezoane.

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului „Asia Express”
Gina Pistol, prezentatoarea show-ului „Asia Express”

Conform click.ro, filmările ar putea începe la sfârșitul primăverii și este posibil să fie cooptați concurenți din celelalte sezoane. Tot în aceste zile se alcătuiesc și listele cu țările și cu orașele pe care să aibă loc traseele și cursele. Au fost în discuții țări pecum Uganda, Grecia sau Turcia, deși în planurile inițiale figurau Etiopia și Emiratele Arabe Unite, terminând în Dubai.