Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 22 septembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 22 septembrie

Manolică Anca / 22.09.2021, 15:04

Asia Express continuă și în această seară pe Antena 1. Unul dintre cele mai așteptate și iubite show-uri de la Antena 1, Asia Express, sezonul 4, a avut premiera sâmbătă, 18 septembrie. Așa cum era de așteptat, cele nouă echipe de concurenți a fost al cele mai grele încercări, dușmanul suprem fiind pandemia de coronavirus. Unde vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 22 septembrie, pe Antena 1.

Asia Express continuă miercuri, 22 septembrie, pe Antena 1

Unul dintre cele mai iubite reality show-uri din România a debutat sâmbătă seara pe micile ecrane. Asia Express sezonul 4 a început în forță, iar publicul a fost ochi și urechi pe Antena 1, emisiunea fiind lider de audiență în fiecare seară de difuzare.

Așa cum ne-am obișnuit deja, concurenții au fost puși la grele încercări, fiecare probă și cursă fiind memorabilă. Însă, de departe, cel mai greu moment al zilei este cel în care sunt nevoiți să își caute cazare. Lucru foarte dificil, având în vedere faptul că la momentul filmărilor Turcia era în lockdown, iar mulți dintre localnici se temeau să îi primească în casele lor.

Asia Express continuă miercuri, 22 septembrie, pe Antena 1
Asia Express continuă miercuri, 22 septembrie, pe Antena 1

Ce s-a întâmplat în ediția de marți seară

Ediția de marți a adus un prim câștig în competiție pentru Adriana Trandafir și Maria Speranța, care și-au adjudecat prima lor amuletă. În urma probei din satul de pescari, cele două au câștigat premiul în valoare de 1.000 Euro. Deși echipa formată din mamă și fiică a plecat în cursa pentru imunitate cu un avantaj de 10 minute, imprevizibilul competiției a schimbat drastic ordinea clasamentului.

Estera și Lidia Buble au reușit să ajungă primele la punctul de întâlnire cu Irina Fodor, din Istanbul, și au obținut cea de-a doua imunitate a etapei. Astfel, cele două surori s-au alăturat echipei formate din Mihai și Elwira Petre, și și-au asigurat locul în competiție pentru încă un stage, pentru că nu vor putea fi nominalizați în cursa pentru ultima șansă, care se va vedea diseară pe Antena 1, de la 20:30.

În ediția de miercuri, 22 septembrie, trei echipe vor fi nevoite să intre în cursa pentru ultima șansă, una extrem de grea și importantă în economia show-ului. Aceasta se va desfășura în orașul de pe două continente, Istanbul, într-o viteză amețitoare, o aglomerație infernală, în care distanțele dintre misiuni le vor părea scurte, dar le vor testa din plin răbdarea: „Cursa este umăr la umăr. Mi s-a părut imposibilă misiunea într-un punct. Am zis că rămânem aici”, vor spune concurenții.

Lidia Bubble și sora ei, Estera, au câștigat cea de-a doua imunitate
Lidia Bubble și sora ei, Estera, au câștigat cea de-a doua imunitate

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Finalul ediției din această seară de Asia Express va fi plin de suspans, căci una dintre echipe se va afla în pericol de eliminare. Ce echipe vor intra în cursa pentru ultima șansă și, mai ales, ce verdict va da diamantul la finalul serii, vom vedea diseară, de la 20:30, în cea de-a cincea ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Emisiunea se vede pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Asia Express se vede duminică începând cu ora 20:00, la Antena 1, iar în zilele de luni, marți și miercuri, emisiunea se difuzează începând cu ora 20:30. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.