Home » Life & Style » Ce se spune despre persoanele care s-au născut de Revelion. Cele mai cunoscute superstiții scot în evidență un lucru uimitor

Ce se spune despre persoanele care s-au născut de Revelion. Cele mai cunoscute superstiții scot în evidență un lucru uimitor

Voicu Costin / 31.12.2021, 21:20
Ce se spune despre persoanele care s-au născut de Revelion. Cele mai cunoscute superstiții scot în evidență un lucru uimitor

Fiecare copil aduce o bucurie în casa familiei atunci când se naște. Dacă se va naște și într-o zi de sărbătoare cu atât mai bine. Ce se spune însă, despre persoanele care s-au născut de Revelion?

Superstiții pentru persoanele născute de Revelion

Anul Nou este mult așteptat de toată lumea. Cu speranță în suflet și cu bucurie întâmpinăm Anul Nou, iar lucrurile rele să rămână în urmă! La noaptea dintre ani ne punem o dorința pentru anul următor. Fie că ne dorim lucruri materiale, sănătate sau liniște, Noul An să aducă tuturor ceea ce își doresc.

Tradițiile și obiceiurile de Revelion își au și ele rostul lor. Printre sărbătoriți, întâlnim și superstițioși care ne spun pas cu pas ce avem de făcut și ce reguli să respectăm pentru ca anul ce vine să ne aducă belșug și prosperitate.

Copiii născuți în zile de sărbătoare sunt ocrotiți de sfântul cărora le poartă numele. Se spune că cei născuți în zile mari de sărbătoare cum ar fi Crăciunul, Paștele sau chiar Revelionul au un destin special. Cei care s-au născut în noaptea dintre ani își vor serba ziua în ambii ani. Este ceva unic dacă stăm să ne gândim.

Persoanele născute în noaptea de Revelion, spun superstițiile că sunt cei mai norocoși și cei mai fericiți. Născuți la noaptea dintre ani, unii își serbează ziua de naștere pe 31 decembrie, alții pe 1 ianuarie, iar alții, în ambele zile.

Despre persoanele care sunt născute în ziua de Revelion se spune că sunt foarte speciale și că au un viitor strălucit. Steaua lor de pe cer este una norocoasă, iar sărbătoarea Noului An poate să aducă doar lucruri bune persoanelor născute în această zi.

Pot deveni personalități în această viață sau pot avea o carieră de succes în orice domeniu și-ar propune să ajungă. Fiind inedit să te naști în noaptea dintre ani, se simt speciali și le place foarte mult să fie în centrul atenției. De aceea, nu este de mirare dacă auzi pe cineva că se mândrește cu acest lucru.

Persoanele născute de Revelion se află într-o pantă ascendentă și caută mereu să se autodepășească în domeniul în care profesează. Adoră aventurile și lucrurile noi și nu le place să facă un singur lucru pentru mult timp pentru că se plictisesc foarte repede.

Stelele se vor alinia pentru copiii care se vor naște în prima zi din an. Vor avea norocul de partea lor, iar din punct de vedere educațional, profesional și financiar, vor avea parte de lucruri bune. Vor fi stabili din punct de vedere emoțional, planurile personale și cele de familie se vor îndeplini, indiferent de problemele pe care le vor întâmpina.

De asemenea, vor fi ocoliți în mare parte de probleme și vor trece cu ușurință peste orice eveniment neplăcut. Cei născuți pe 1 ianuarie vor fi feriți de spiritele rele care le-ar putea aduce suferință și necazuri.

Așadar bucurați-vă dacă v-ați născut în zi mare de sărbătoare și mai ales în noaptea dintre ani! La mulți ani și cinste vouă!