Home » Life & Style » Ce slăbiciune ai, în funcție de zodie. Secretul nebănuit al fiecărui nativ din zodiac

Ce slăbiciune ai, în funcție de zodie. Secretul nebănuit al fiecărui nativ din zodiac

Cojocaru Cristian / 17.02.2022, 12:19
Ce slăbiciune ai, în funcție de zodie. Secretul nebănuit al fiecărui nativ din zodiac

Fiecare semn zodiacal are propriile sale trăsături, iar pe baza acestora ne putem face o idee despre personalitatea unei persoane. Cu toate că multe previziuni astrologice vorbesc în general despre calitățile acestor zodii, există și o parte mai puțin plăcută reprezentată de defecte și slăbiciuni. Află ce slăbiciune ai, în funcție de zodie.

Fiecare zodie are o slăbiciune

Slăbiciuni, defecte și calități, toate acestea redau o persoană și formează un întreg. Nu există persoane care să nu aibă și lucruri în minus, pe lângă acele calități care le fac aparte. Iată ce slăbiciune ai în funcție de semnul zodiacal sub care te afli.

Berbec

Atunci când vine vorba despre a cere ajutorul, nativii zodiei Berbec vor face tot ce le va sta în putință să evite acest lucru. Decizia are la bază faptul că Berbecii nu doresc să îi lase pe ceilalți să vadă că au și o latură vulnerabilă și că ar putea depinde de ei.

Taur

Una dintre cele mai mari slăbiciuni ale unui Taur constă în nesiguranță. Acest nativ nu se simte niciodată pregătit să iasă din zona de confort, iar acest lucru îl poate determina să piardă anumite oportunități importante.

Gemeni

Cei născuți sub acest semn zodiacal pot avea o latură foarte negativă din cauza lipsei încrederii de sine. Acești nativi sunt de părere că indiferent de ce ar face, nu vor ajunge niciodată să își atingă obiectivele propuse.

Rac

Unul dintre cele mai mari puncte slabe ale acestor nativi constă în inima lor și cei care profită de ea. Fiind perosane emoționale, acești nativi sunt ușor răniți și dezamăgiți, iar uneori se pot simți trădați sau chiar abandonați.

Leu

Cu toate că din perspectiva lor poat fi cea mai mare calitate, aceasta are două tăișuri, fiind și cea mai mare slăbiciune, iar aici ne referim la ego. Acest nativ nu este niciodată dispus să își arate latura vulnerabilă sau să fie sincer cu cei din jur pentru a nu părea neajutorat, lucru care îi ține pe cei din jur la distanță.

Fecioară

Nativii acestei zodii au o anumită obsesie: perfecțiunea. Aceasta este și cea mai mare slăbiciune a lor pentru că, din dorința de a atinge perfectul, ei vor pierde din vedere oportunitățile care le ies în cale.

slăbiciune zodie
Nativii zodiei Balanta obisnuiesc sa poarta masti ceea ce ii face pe ceilalti sa stea la distanta

Balanță

Una dintre marile slăbiciuni ale acestui nativ este aceea de a purta măști pentru a fi pe placul celorlalți. Problema constă în faptul că cei din jur își dau rapid seama de acest lucru și vor avea tendința să îl creadă mincinos.

Scorpion

Punctul slab al Scorpionilor este acela că nu au încredere în ceilalți. De cele mai multe ori își creează idei negative în minte despre lucrurile din jur, însă aceasta are loc doar în imaginația sa.

Săgetător

Lipsa de angajament pare să fie cea mai mare slăbiciune a unui Săgetător. De asemenea, aceștia au o mare înclinație în a se deteriora atunci când observă că lucrurile pe care le au nu sunt ceea ce își doresc sau nu pot realiza ceea ce vor să facă.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn decad atunci când nu reușesc să își atingă un scop. În acele momente, Capricornii devin deprimați crezând că nu sunt capabili să treacă peste orice provocare care le iese în cale.

Vărsător

Vărsătorul se teme de a nu fi rănit și totodată ca independența să nu îi fie atinsă. Așadar, acesta alege de cele mai multe ori să fugă de responsabilitate și să înlăture orice formă de angajament.

Pești

Ca în cazul Leului, nativul zodiei Pești are o calitate, dar care reprezintă și cea mai mare slăbiciune și anume aceea că le pasă mai mult de ceilalți decât de propria persoană. Aceștia ajung de cele mai multe ori victime a celor care știu să profite.