Home » Life & Style » Zodii cu care Scorpionul nu face casă bună. Au șanse slabe să rămână împreună

Zodii cu care Scorpionul nu face casă bună. Au șanse slabe să rămână împreună

Cojocaru Cristian / 24.11.2021, 16:08
Zodii cu care Scorpionul nu face casă bună. Au șanse slabe să rămână împreună

Zodiile horoscopului au fiecare anumite trăsături care nu se potrivesc de fiecare dată. Află care sunt zodiile cu care Scorpionul nu poate face casă bună.

Care sunt zodiile cu care Scorpionul nu ar putea face casă bună

Este un lucru cunoscut că nativii zodiei Scorpion sunt persoane dificile atunci când vine vorba despre relații de dragoste. Cu toate acestea, majoritatea zodiilor vor putea găsi o cale de mijloc alături de acești nativi, însă există și zodii mai puțin norocoase alături de care, Scorpionii vor scoate scântei. Află care sunt acestea.

Berbec și Scorpion

Atât zodia Scorpion cât și Berbec sunt zodii guvernate de planeta Marte. În egală măsură, amândouă sunt capabile de a iubi intens și se implică cu aceeași pasiune, la fel cum se și consumă. Cu toate că ai crede că cele două ar putea avea un trai îndelungat alături, tocmai datorită acestor asemănări cele două zodii nu sunt compatibile. Lipsa comunicării și a înțelegerii între nativii zodiilor îi poate determina să renunțe la ceea ce au construit împreună. Cu toate că poate fi vorba despre atracție la mijloc, pentru a evita un foc de tabără, este bine să stea la distanță una de cealaltă.

Vărsător și Scorpion

Cu toate că intelecutal vorbind, cele două zodii s-ar înțelege de minune, atunci când vine vorba despre emoție, psihici sau intimitate, compatibilitatea dintre ele este aproape egală cu zero. Sentimentele fiecăreia dintre ele sunt total diferite, precum și percepțiile și dorințele de-a lungul timpului. Relația dintre nativii acestor zodii s-ar putea stabili cu mare greutate, iar acest lucru poate fi observat încă din primele zile ale relației. Nativii zodiei Vărsător nu vor putea fi de acord cu iubirea aproape obsesivă care ar putea veni din partea unui nativ aflat sub semnul Scorpionului.

scorpionul nu face casă
Gemenii si Scorpionul se situeaza la poli opusi

Gemeni și Scorpion

Șansele ca o relație să fie formată dintr-un nativ al zodiei Gemeni și unul al Scorpionului sunt foarte mici. Pe deoparte, Gemenii sunt dornici de libertate, independență, aventuri și călătorii, în timp ce Scorpionii sunt înnebuniți după o iubire intensă, la căldura căminului lor și într-un spațiu intim, destul de departe de orice înseamnă factori exterior, pentru a nu se lăsa influențați. Posesivitatea de care dau dovadă Scorpionii nu va fi niciodată pe aceeași lungime de undă cu independența de care au atâta nevoie Gemenii.

Balanță și Scorpion

Cu toate că sunt zodii foarte apropiate, amândouă fiind în luna octombrie, comunicarea dintre o Balanță și un Scorpion lasă de dorit, fiind doar la jumătate din ceea ce pot celelalte zodii oferi. Cele două zodii se pot înțelege bine dar doar în cadrul unei prietenii, pentru că dacă lucrurile vor merge mai departe, se apropie tot mai mult de imposibilitate.

Leu și Scorpion

Leii sunt cunoscuți pentru setea lor de putere și de dominare, astfel că nativii acestei zodii nu s-ar putea înțelege deloc cu Scorpionii, astfel că aceștia nu vor putea ajunge la un numitor comun. O relație de prietenie, de afaceri sau de iubire între cele două zodii ar fi una extrem de dificilă din cauza gradului de comunicare precar. Cu toate că speranța există, cel mai bine este să nu iei în calcul o relație cu această zodie, pentru că certurile dintre voi nu ar întârzia să apară. Astrologii recomandă să eviți situațiile de apropiere pentru a nu culege scânteile și nu roadele pe viitor.