Home » Life & Style » Horoscop Urania 6 – 12 noiembrie 2021. Mercur intră în Scorpion. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Horoscop Urania 6 – 12 noiembrie 2021. Mercur intră în Scorpion. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Nechifor Ioana / 05.11.2021, 18:33
Horoscop Urania 6 – 12 noiembrie 2021. Mercur intră în Scorpion. Principalele previziuni astrale pentru zodii

Horoscop Urania 6 – 12 noiembrie 2021. Previziunile astrale principalele pentru intervalul menționat au fost realizate de Urania. Află din materialul următor ce influențe aduce Mercur în zodia Scorpion asupra zodiilor, dar și alte aspecte importante despre săptămâna cuprinsă între 6 și 12 noiembrie 2021! Horoscop cu previziuni pentru fiecare zodie!

Horoscop Urania 6 – 12 noiembrie 2021. Principalele previziuni astrale

Horoscop Urania 6 – 12 noiembrie 2021. Ca de fiecare dată, Urania a analizat perioada în curs și a redat principalele previziuni astrale.

Este important de menționat faptul că planeta Mercur va intra în zodia Scorpionului, acolo unde se va afla de pe 6 până pe 24 noiembrie 2021.

Ce efecte vor resimți zodiile, ce sectoare de viață sunt influențate, dar și alte caracteristici despre săptămâna în curs, toate aceste lucruri le puteți afla din articolul următor!

Horoscopul Urania cu previziuni pentru toate cele 12 semne zodiacale, prezentat de ziarul Libertatea, este redat în rândurile următoare!

Horoscop Urania 6 - 12 noiembrie 2021
Horoscop Urania 6 – 12 noiembrie 2021

Horoscop Urania Berbec

Mercur intră în zodia Scorpionului, pe 6 noiembrie, unde va rămâne până pe 24 noiembrie, timp în care va străbate sectorul beneficiilor materiale. Berbecii vor adopta o atitudine de disponibilitate în vederea cooperării cu oameni și instituții, care le-a putea aduce beneficii. Se vor ține departe de conflicte, încercând să păstreze o stare de calm.

În ultimele două zile ale acestei săptămâni, relația nativilor cu prietenilor poate fi pusă la încercare. Deși, în primă fază, Berbecii vor încerca să trateze cu umor anumite schimbări care apar, situația se schimbă însă în momentul în care aceștia văd că nu se pot baza cu adevărat pe oamenii de lângă ei.

Horoscop Urania Taur

Taurii pot manifesta la începutul acestui interval nesiguranță în decizii, instabilitate în evoluția unui demers și schimbări de opinie.

Mercur în zodia Scorpionului va străbate, de pe 6 până pe 24 noiembrie, sectorul relațiilor parteneriale. Contextul astral introduce vulnerabilitate în relația pe care nativul o are cu apropiații săi.

O informație esențială poate veni în această săptămână către Tauri și îi poate ajuta în luarea unei decizii pe sfera profesională sau socială.

Între 10 și 12 noiembrie, nativii acestei zodii se pot lovi de blocaje din partea colegilor, a colaboratorilor sau a apropiaților.

Horoscop Urania Gemeni

Pe 6 noiembrie, Mercur intră în zodia Scorpionului, iar până pe 24 noiembrie va străbate sectorul sănătății. Atmosfera generală va fi de a accentua stările dizarmonice. Aceste trăiri se pot manifesta tocmai prin prisma faptului că Mercur acționează ca un factor perturbator, introducând elemente de dezinformare, amăgire, adevăruri ascunse.
Important este ca nativii să analizeze cu atenție datele unei probleme, pentru că există riscul ca prezentarea să nu fie una corectă.

Spre sfârșitul săptămânii există posibilitatea ca nativul Taur să descopere latura ascunsă a unei persoane apropiate sau a unui proiect în care este implicat. Realitatea nu va fi una conformă cu convingerile și crezul nativilor.

Horoscop Urania Rac

Mercur în zodia Scorpionului străbate, de pe 6 până pe 24 noiembrie, sectorul relațiilor sentimentale. Nativii zodiei Rac se pot confrunta cu diverse trăiri solitante la nivel interior, având în vedere că Mercur răscolește universul fricilor cu care aceștia se confruntă. Drept urmare, Racii pot manifesta frica de abandon, îndoială, gelozie, neîncredere.

În ultimele zile ale intervalului analizat, nativii pot avea parte de tot felul de surprize care nu fac decât să schimbe radical cursul unei probleme. Poate să fie vorba, spre exemplu, de un proces și de rezultatul pe care îl implică. De un dosar, la care se așteaptă răspuns, sau de evoluția pe care o ia un conflict.

Horoscop Urania Leu

Este indicat pentru Lei să evite luarea unei decizii cu privire la viitorul unei relații sentimentale, având în vedere că starea lor generală la începutul acestei săptămâni este una de confuzie. Trec printr-o instabilitate psiho-emoțională, motiv pentru care vor avea tendința să oscileze între păreri și sentimente cu privire la o persoană sau relație.

Mercur intră în zodia Scorpionului, pe 6 noiembrie, iar până pe 24 noiembrie va străbate sectorul relațiilor de familie și al treburilor casnice. Atmosfera generală va fi una de stres, iar în mare parte nativii nu se vor dovedi deschiși cooperării.

Între 10 și 12 noiembrie, situații ieșite din comun pot afecta pe plan personal relația Leului cu partenerul de viață.

Nativii trebuie să aibă grijă la colaboratorii și subalternii săi care vor încerca să-i pună în situații indicate. Indicat este să nu le facă jocul și să gestioneze cu atenție discuțiile ce par nevinovate.
Între 12 și 14 noiembrie, câștig sau avantaj material pentru Lei.

Horoscop Urania Fecioară

Mercur în Scorpion străbate sectorul comunicării, de pe 6 până pe 24 noiembrie, iar în acest context astral se vor genera raționamente bazate pe impresii personale, sentimente, care s-au strâns de-a lungul timpului și vizează o relație personală.

Atitudinea nativilor va fi să țină cu dinții de dreptatea lor, cu scopul de a-i pune pe ceilalți la locul lor. Vor adopta un umor usturător, vor da replici sarcastice.

În ultimele zile ale acestei săptămâni, sistemul nervos perific poate fi intens solicitat. Nativii se pot confruntă că anxietate, stări de nevozitate, tulburări de de gândire, insomnii.

Horoscop Urania Balanță

Pe 6 noiembrie, Mercur intră în zodia Scorpionului, iar până pe 24 noiembrie va străbate sectorul banilor câștigați prin muncă proprie. Unii nativi pot deveni mai atenți la detalii și să vor dori descopere lucruri ce îi ajută să identifice mai bine eforturile pe care trebuie să le depună. Alții însă pot lua decizii pe raționamente care pleacă de la unele premise incorecte.

Atmosfera generală este de vulnerabilitate în ceea ce privește sectorul banilor și bunurilor.

Între 12 și 12 noiembrie, nativii zodiei Balanță pot avea parte de surprize, vești, informații în plan afectiv.

Horoscop Urania Scorpion

Mercur se va afla în zodia Scorpionului de pe 6 până pe 24 noiembrie, timp în care nativii zodiei Scorpion pot beneficia de susținere pe mai multe planuri individuale. Singura excepție o face
sectorul relațiilor sentimentale, acolo unde pot avea loc certuri, gelozii..

Sfârșitul săptămânii analizate este marcat de răscoliri de trăiri, ce iau naștere pe fondul unor vești neprevăzute care îi privesc pe ei, dar care se pot reflecta și asupra celor dragi.

Horoscop Urania Săgetător

Nativii zodii Săgetător încep această săptămână cu o stare generală bună, caracterizată de curaj și încredere în forțele proprii. Cu toate astea, discuțiile furtunoase ce se pot ivi între parteneri îi fac pe aceștia să își schimbe atitudinea și să ia decizii pripite.

Mercur în zodia Scorpionului străbate, de pe 6 până pe 24 noiembrie, sectorul lucrurilor tăinuite. În acest sens, informațiile pot circula, iar anumite mărturisiri și confidențe pot ajunge la suprafață.

Sfârșitul intervalului îi găsește pe nativi suspicioși. Aceștia vor avea impresia că se întâmplă ceva de care ei nu știu. Pot primi informații destabilizatoare.

Horoscop Urania Capricorn

Sectorul relațiilor de prietenie este luat în vizor în timpul contextului astral Mercur în Scorpion, care are loc între 6 și 24 noiembrie. Atmosfera generală va fi de neîncredere, ceea ce va duce la o lipsă de cooperare, iar asta se va manifesta prin dezeechilibru în desfășurarea unor activități comune. Capricornii poti fi sabotați, bârfiți sau induși în eroare.

Sfârșitul acestei săptămâni poate veni cu vești bune pe plan financiar. Nativii zodiei Capricorn au parte o surpriză ce are la bază o chestiune bizară.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii Vărsător pot manifesta fluctuații în impresii și decizii la începutul acestei săptămâni cu privire la relațiile de prietenie.

Mercur în Scorpion va traversa, începând din 6 noiembrie, sectorul carierei, al succesului și al funcțiilor publice, până pe 24 noiembrie. În acest timp, atmosfera generală va fi de confuzie, căci indiferent de modul în care sunt transmise informațiile, lucrurile se vor dovedi că nu sunt clare. Există riscul de critici, insinuări care pot avea un potențial periculos pentru cei care sunt persoane publice.

Sfârșitul intervalului îi găsește pe Vărsători cu dorința de a renunța la atitudinile conservatoare. Aceștia maniferstă originalitate, improvizație.

Horoscop Urania Pești

Pe 6 noiembrie, Mercur intră în zodia Scorpionului, iar până pe 24 noiembrie va străbate sectorul conștiinței și al gândirii superioare. În cadrul acestui context astral, Peștii se pot orienta spre dialoguri, workshopuri, cursuri de perfecționare, activități care îi pot ajuta să facă un progres în evoluția lor. Impactul se va reflecta în dezvoltarea personală.

Spre sfârșitul acestei săptămâni, nativii zodiei Pești se pot confrunta cu afecțiuni medicale, ce se pot isca fie de pe urma efotului prea mare, fie pentru că nu au urmat corespunzător un anumit tratament.