Home » Life & Style » Ce spune despre copilul tău vibrația interioară. Cum se calculează. Dezvăluie caracterisici esențiale

Ce spune despre copilul tău vibrația interioară. Cum se calculează. Dezvăluie caracterisici esențiale

Cojocaru Cristian / 26.02.2022, 18:15
Ce spune despre copilul tău vibrația interioară. Cum se calculează. Dezvăluie caracterisici esențiale

Cristina Stratulat este numerologul care dezvăluie la ce anume ajută vibrația interioară atunci când vine vorba despre a ne cunoaște copiii. Ficare dintre noi avem un spirit diferit, iar cunoașterea copilului este un lucru important de dobândit de către părinți. Află ce spune vibrația ta interioară despre copilul tău.

Vibrația interioară ne ajută mai bine la cunoașterea copiilor

Potrivit numerologului, fiecare dintre noi ne naștem cu o anumită tipologie a spiritului. Acesta poate fi de luptător sau de partener, iar dacă nu ne cunoaștem spiritul, riscăm să îl blocăm, mai ales în cazul copiilor cu vârsta până în 7 ani. De aceea este important ca fiecare părinte să își cunoască foarte bine copilul în scopul de a analiza tendințele și predispozițiile acestuia.

”Ne naștem cu un anumit spirit, fie că este de luptător, fie că este de partener și dacă nu-l cunoaștem îl putem bloca, mai ales la copiii până în șapte ani”, a spus aceasta.

Pe baza acestor cunoștințe, părinții și-ar putea ajuta copiii în a-și dezvolta abilitățile. Ca punct de plecare și ca ghid ne putem folosi de vibrația interioară. Aceasta poate fi calculată însumând cifrele care compun ziua de naștere a fiecăruia. Iată în funcție de această cifră ce reprezintă fiecare.

Vibrația cifrei 1

Copiii care prezintă vibrația interioară a cifrei 1 prezintă un spirit de a începe lucruri și de a porni pe căi necunoscute. Aceștia mai poartă denumirea de pionieri, datorită descoperirilor lor. Părinții copiilor cu această vibrație ar trebui să îi lase să exploreze cât mai mult posibil.

Vibrația cifrei 2

Cei care prezintă vibrația interioară 2 sunt copiii care se vor simți cel mai bine într-o echipă. Aceștia sunt sociabili și se simt cel mai bine atunci când sunt încojurați de oameni. Din cauza fricii de singurătate, acești copii ar trebui lăsați să socializeze cât mai mult posibil.

Vibrația cifrei 3

Curiozitatea îi determină pe copiii cu această cifră să cerceteze cât mai mult. De-a lungul vieții ei vor fi ajutați de acest lucru care le va aduce nenumărate cunoștințe din mai multe domenii. Atunci când se află într-un grup, ei vor fi și persoanele care vor veni cu soluții viabile și creative totodată. Ei pot strica anumite lucruri doar din curiozitatea de a afla cum funcționează.

Vibrația cifrei 4

Spiritul acestor copii este unul de a construi, de a face totul cu mâinile lor. Cei care prezintă vibrația interioară 4 aleg această modalitate de a învăța.

vibrația interioară
Afla ce spune cifra vibratiei interioare despre copilul tau

Vibrația cifrei 5

Vibrația interioară 5 este reprezentată de copiii cu spiritul de aventură. Aceștia apreciază și caută cel mai mult libertatea. Părinții acestor copii ar trebui să îi lase să se aventureze în diferite experiențe chiar dacă acestea sunt riscante pentru că este modalitatea lor de a progresa.

Vibrația cifrei 6

Copiii cu vibrația cifrei 6 denotă un spirit protector, unul părintesc. Acest lucru îi poate determina pe cei din jur să se simtă uneori sufocați. Atunci când un nou membru al familiei își face apariția, acești copii ar putea deveni geloși.

Vibrația cifrei 7

Vibrația interioară 7 ne arată un spirit de vizionar, mai ales atunci când vine vorba despre jocuri. Acești copii se vor descurca foarte bine în acest domeniu.

Vibrația cifrei 8

Copiii cu vibrația interioară 8 dau dovadă de putere, având un spirit de luptători. Ei vor lupta de fiecare dată pentru dreptate, iar atunci când se află într-o echipă, el ar putea fi liderul acesteia pentru beneficiul tuturor membrilor.

Vibrația cifrei 9

Cei cu vibrația interioară 9 vor da dovadă de un spirit umanitar și de foarte multă compasiune. Ei sunt cei care își vor face mereu griji pentru cei din jurul lor.