Home » Life & Style » Cei mai bine plătiți prezentatori din lume din anul 2021. Acești oameni de televiziune au făcut averi uriașe

Cei mai bine plătiți prezentatori din lume din anul 2021. Acești oameni de televiziune au făcut averi uriașe

Alexandru Cazacu / 13.08.2021, 08:51
Cei mai bine plătiți prezentatori din lume din anul 2021. Acești oameni de televiziune au făcut averi uriașe

Cu toate că unora li se pare foarte ușor să menții atenția publicului telespectator, realitatea este cu totul și cu totul diferită. Unii prezentatori TV depun un efort mare pentru a menține audiența în emisiunile live, însă și sumele pe care le încasează sunt pe măsură. Care sunt cei mai bine plătiți prezentatori din lume în acest an și ce averi au aceștia, vă spunem noi în continuarea acestui articol.

Cei mai bine plătiți prezentatori din lume în 2021

Se pare că nu este chiar atât de ușor să fii prezentatorul unei emisiuni de televiziune și nu toată lumea deține acel set de abilități pentru a face acest lucru. Gazdele unui show live prezintă publicului diferite subiecte care te țin pe jar, stabilește subiectul și atmosfera emisiunii pentru a menține atenția a milioane de telespectatori din lumea întreagă.

Publicul poate fi uneori foarte greu de cucerit, așadar nu e chiar atât de ușor să menții atmosfera. Ei bine, în următoarele rânduri, noi v-am pregătit un clasament al celor mai buni prezentatori de talk-show-uri din lume care au câștigat milioane sau chiar miliarde de dolari, construindu-și imperii în urma succesului lor.

Oprah Winfrey

După cum era și de așteptat, celebra Oprah Winfrey se află în fruntea clasamentului nostru, cu o avere de aproximativ 3,5 miliarde de dolari. Ei bine, asta nu este chiar o surpriză deoarece faimoasa prezentatoare a dominat lumea talk-show-urilor vreme de zeci de ani. Cu siguranță, ”Oprah Winfrey Show” a fost cel mai important talk show de câteva decenii și va rămâne în sufletul a milioane de fani din întreaga lume.

Ellen DeGeneres

Emisiunea ”The Ellen Show” i-a adus lui Ellen DeGeneres un succes incredibil. Prezentatoare a reuși să ducă la nivelul următor emisiunea, reușind să îmbine talk-show-ul cu jocurile comice. Astfel, Ellen a realizat una dintre cele mai antrenante emisiuni TV, care i-a adus succes nu mai puțin de 450 milioane de dolari, potrivit clickpentrufemei.ro.

David Letterman

Cu siguranță, mulți oameni din întreaga lume îl cunosc pe cel David Letterman, gazda show-urilor de la ore târzii. Celebrul prezentator TV a intervievat toate celebritățile și a reușit să țină publicul în priză ani la rând cu emisiunea ”Late Show”, iar mai apoi cu ”The Late Show With David Letterman”. Ei bine, el va rămâne cu siguranță unul dintre cei mai respectați oameni de televiziune din istorie. Este cunoscut faptul că David Letterman atrage cele mai cunoscute celebrități și le convinge să apară în emisiunea sa, motiv pentru care publicul l-a îndrăgit și care i-a adus nu mai puțin de 400 de milioane de dolari.

Cele mai bine plătite gazde TV din anul 2021
Cele mai bine plătite gazde TV – David Letterman

Jay Leno

Abordarea comică a lui Jay Leno i-a fascinat pe fanii emisiunii ”The Tonight Show”. Prezentatorul american a reușit să mențină ratingurile extrem de ridicate, ajungând foarte popular între 1992 și 2009. Așadar, Leno a devenit de nelipsit de pe micile ecrane din casele a milioane de oameni din lumea întreagă. Ei bine, în timp ce fanii s-au putut bucura de comedia sa ușoară, iar Jay a intervievat unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, succesul prezentatorului a crescut enorm, iar odată cu acesta au venit și banii (aproximativ 400 de milioane de dolari).