Home » Life & Style » Cele mai frumoase 20 tatuaje mici și discrete pe care să le faci dacă ești fată

Cele mai frumoase 20 tatuaje mici și discrete pe care să le faci dacă ești fată

Pană Emanuela / 02.07.2021, 20:46
Cele mai frumoase 20 tatuaje mici și discrete pe care să le faci dacă ești fată

Te-ai hotărât în sfârșit să-ți faci un tatuaj și nu știi ce model să alegi? Dacă vrei să te exprimi în această manieră, însă nu ești înnebunită după stilul tatuajelor întinse pe tot corpul, îți propunem o colecție de 20 de tatuaje mici, delicate și discrete pentru fete. Fiecare tatuaj din pozele de mai jos poate avea o semnificație deosebită pentru cea care alege să-l poarte.

Tatuaje mici și discrete pentru fete

Dacă este realizat de mâini pricepute, un tatuaj poate deveni o adevărată operă de artă. Iar dacă decizi să optezi pentru unul permanent, atunci ar fi bine să fie ceva semnificativ pentru tine, întrucât se presupune că îl vei purta cu tine întotdeauna, asta în cazul în care nu vei vrea să-l elimini la un moment dat. Prin urmare, dacă tot te-ai hotărât să îți faci unul, ar fi păcat să te plictisești de el câteva zile sau săptămâni mai târziu.

Ademenitoare, discrete și foarte feminine, în culori sau alb-negru, cuvinte sau desene, sperăm ca tatuajele din lista de mai jos să-ți servească drept inspirație și să te ajute să identifici tatuajul perfect pentru tine.

Destul de subtile și ușor de acoperit în caz de nevoie, tatuajele mici sunt perfecte pentru cele dintre voi care nu vreți să ieșiți prea mult în evidență. De asemenea, tatuajele mici sunt cele mai potrivite pentru un look mai elegant și sofisticat. Așadar, acest material este destinat fetelor care sunt de părere că tatuajele mari nu arată foarte frumos pe un corp feminin, amintind mai mult de energia masculină.

Menționăm că atunci când vrei să îți faci un tatuaj, primul pas și poate cel mai important este să nu te grăbești! Ar fi frumos ca tatuajul să te reprezinte în totalitate. Totodată, nu ar strica să te consulți înainte cu artistul care urmează să îți facă tatuajul. Să nu uităm că experiența își spune întotdeauna cuvântul.

Citește și: Cât costă să-ți faci un tatuaj la saloanele cunoscute din București

Top 20 cele mai frumoase tatuaje mici

Cele mai populare zone pentru un tatuaj mic, dar plin de semnificație sunt următoarele: încheieturile, ceafa, gleznele, după ureche, umerii, spatele, brațele și degetele de la mână. În cazul în care nu îți dorești ca tatuajul să fie unul foarte vizibil, atunci optează pentru un design cât mai simplu, eventual alb-negru.

1. Tatuaj mic cu mesaj

2. Tatuaj mic cu pământul și luna

3. Tatuaj mic cu elefant

4. Tatuaj mic cu elefant

5. Tatuaj mic cu cruciuliță

6. Tatuaj mic cu margaretă

7. Tatuaj mic și drăguț

8. Tatuaj mic cu aripi

9. Tatuaj mic cu inimioară

10. Tatuaj mic cu inimioară

11. Tatuaj mic cu avion

12. Tatuaj mic cu floarea soarelui

13. Tatuaj mic cu ancoră

14. Tatuaj mic cu pisică și luna

15. Tatuaj mic cu pisică

16. Tatuaj mic cu floare de lotus

17. Tatuaj mic cu munți

18. Tatuaj mic și diferit 

19. Tatuaj mic cu trandafir

20. Tatuaj mic cu cheia sol