Home » Life & Style » Cele mai haioase nume din România. Top 33 denumiri ciudate și amuzante

Cele mai haioase nume din România. Top 33 denumiri ciudate și amuzante

Alexandru Cazacu / 10.03.2021, 16:40
Cele mai haioase nume din România. Top 33 denumiri ciudate și amuzante

Mulți părinți sunt adesea puși în dificultate când trebuie să aleagă un nume potrivit pentru copilul lor. Fiecare dintre noi am primit unul la naștere, de care acum suntem mai mult sau mai puțin mulțumiți. Mai departe veți afla care sunt câteva dintre cele mai haioase nume din România.

Cele mai haioase nume din România. Top 33 denumiri ciudate și amuzante

Cu toate că spuneam mai sus că mulți părinți sunt puși în dificultate când trebuie să aleagă un nume pentru copii, se pare că românii sunt o sursă incredibilă de inspirație când vine vorba de botezat copiii. Cei de la dailycotocdac.ro au realizat o listă cu cele mai haioase nume ale compatrioților noștri. Așadar, mai jos puteți vedea 33 dintre cele mai amuzante nume din România.

Topul celor mai amuzante nume românești:

 1. Cătălin Ovidiu Obuf Buhăianu
 2. Roland Laurențiu Cucuruz
 3. Fundătureanu Pişleagă Sorin
 4. Chichihăzan Driada Afrodita
 5. Cojocaru Tom-Mac-Bil-Bob-Constantin
 6. Eugen Cătălin Prefăcutu Timpău
 7. Supplexa Memoranda Onac
 8. Întuneric Steluța Luminița
 9. Geniloni Sfeclă
 10. Rândunel Pisică
 11. Gigel Potrivitu
 12. Tuduce Dorule Dicusară
 13. Gheorghe Bettjinio Diamant
 14. Duru Marin Cervantes
 15. Tonchievici Gasparel Mimi
 16. Graţiela Leocardia Gavrilescu
 17. Pușcaș Marin
 18. Moș Nicolae Crăciun
 19. Sarmisegetuza Tulbure
 20. Poponeț Ghiocel Viorel
 21. Căcărează Ion
 22. Nespălatu Vasile
 23. Pantelimon Zeamăneagră
 24. Toni Greblă
 25. Ion Mariano Monamour
 26. Păsărică Alexandru-Dick
 27. Ion Ștefan Cel Mare
 28. Adina Coadăgalbenă
 29. Vasile San Siro Ciocoi
 30. Ruptureanu Rozeta
 31. Florentin Gust Balosin
 32. Ilegitim Silviu Adrian
 33. Gânscă Gicu Agenor
Cele mai amuzante nume din România
Cele mai amuzante nume din România

Nume frumoase de fete și semnificația lor

Dacă urmează să aveți o fetiță și nu și sunteți în impas, mai departe vă prezentăm câteva nume foarte frumoase de fetițe și semnificațiile lor.

Ada

Ada este un nume din ce în ce mai ales de părinții din România. Acest nume își are originea din ebraică și înseamnă dulce sau de origine nobilă. Unele dintre variante frumoase ale numelui Ada sunt: Adelina, Adalia sau Adelaida.

Alicia

De asemenea, Alicia este un nume foarte frumos de origine greacă și înseamnă cea sinceră. Se spune că fetele care poartă acest nume sunt practice și ajung adesea să facă tot ce își propun.

Victoria

Un alt nume deosebit și puternic în același timp este Victoria. Acesta este de origine latină și înseamnă bineînțeles cea victorioasă. Se pare că femeile care poartă numele de Victoria au calități excelente de înțelegere și învățare.

Olivia

De asemenea, tot mai mulți părinți aleg numele Olivia pentru fetițele lor. Un nume frumos, de origine latină, care înseamnă simbol al păcii.

Magdalena

Un nume biblic foarte frumos este Magdalena. De obicei fetele cu acest nume au tendința de a fi ordonate și foarte sincere.

Nume frumoase de băieți și semnificația lor

Dacă ești în căutarea unui nume deosebit și frumos pentru băiețelul tău, mai jos vei găsi câteva variante care s-ar putea să-ți placă.

Adam

Un nume foarte frumos și puternic este numele de origine ebraică Adam. Acesta vine de la cuvântul ”adhamah” – sol, primul om creat de Dumnezeu din lut – și roșu, referindu-se la culoarea pielii.

Eric

Numele Eric este de origine scandinavă. Băiatul care poartă acest nume se face remarcat prin calități de lider, încredere și este foarte sigur pe sine.

Ianis

În ultima vreme, foarte mulți viitori părinți aleg să își numească băiețeii, Ianis. Acest nume este de origine ebraică și semnifică harul lui Dumnezeu, dar de la Dumnezeu.

Lucas

De origine greacă, numele Lucas derivă din ”Loukas” și are semnificația de locuitor în Lucania (regiune din sudul Italiei).

Octavian

Numele Octavian este de origine latină și înseamnă al optulea. Cel care poartă acest nume este adesea un băiat iubitor, inteligent, nobil și luptă pentru dreptate.