Home » Life & Style » Cele mai înalte 10 vedete din România. Valentina Pelinel și Mădălina Ghenea, pe listă

Cele mai înalte 10 vedete din România. Valentina Pelinel și Mădălina Ghenea, pe listă

Voicu Costin / 13.05.2022, 10:41

Antonia, Roxana Ciuhulescu, Bianca Drăgușanu văd lumea diferit. Să ne înțelegem, nu au o problemă cu vederea, dar înălțimea lor debordantă, le fac să privească lumea altfel. Adesea sunt oprite pe stradă de către fani pentru a face poze sau apar la diferite evenimente, unde atrag toate privirile. Acestea sunt doar câteva nume de celebrități feminine care trăiesc ”pe picior mare”. Haideți să vedem un top al celor mai înalte femei din România!

Vedetele care ne privesc de la înălțime

Doamnele showbiz-ului românesc se fac remarcate oriunde, datorită picioarelor lungi, care reprezintă un etalon al frumuseții.

Roxana Ciuhulescu

Topul nu poate începe decât cu Roxana Ciuhulescu care la 1.92 m înălțime, ar fi putut face carieră în baschet. Pe lângă înălțimea impresionantă a fostei prezentatoare TV, ea mai are două atuuri care au propulsat-o pe scena showbizului autohton și anume picioarele ei care măsoară 120 de centimetri.

Roxana Ciuhulescu povestea, cu ceva vreme în urmă, ce dezavantaje are din cauza înălțimii:

„Marele dezavantaj este că îmi găsesc greu haine şi ori mă duc în străînătate să mi le cumpăr, ori mi le fac la comandă. Un alt neajuns este patul. Pe unde am călătorit, în multe paturi de hotel am dormit cu picioarele pe-afară, iar, în avion, la clasa economic, stau foarte incomod din cauza spaţiului mic de la picioare”.

Bianca Drăgușanu

Cu o înălțime de 1.80 m și cu o silueta de invidiat, chiar și după ce a devenit mămică, Bianca este una dintre cele mai cunoscute femei din România. După o lungă perioadă de timp în care a fost prototipul perfect de asistentă TV, a evoluat constant atât pe partea profesională cât și în viața personală.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este o actrița româncă stabilită în străinătate care și-a început carieră în lumea modellingului. Înălțimea de 1.80 m o face una dintre cele mai înalte vedete din România. Frumusețea  aparte a făcut-o celebră, atât în țară cât și peste hotare. Relațiile ei amoroase cu bărbați faimoși, au fost de notorietate, printre ei ii amintim pe Leonardo diCaprio, Gerard Butler și designerul Phillip Plein. Ghenea a devenit mămică în 2017, când a dat naștere micuței Charlotte Stratan după o relație cu Matei Stratan.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate top modele din România. Cu o înălțime de 1.80 m. Și ea face parte din categoria celor mai înalte vedete din România. Are o carieră de succes în modeling, a fost căsătorită până în 2014 cu omul de afaceri Cristian Boureanu și în prezent trăiește o poveste de dragoste cu Cristi Borcea.

Monica Gabor ( ex Monica Columbeanu)

Cu o înălțime de 1.79 m, Monica Gabor este printre cele mai înalte vedete din România. Născută în Bacău, a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu și au împreună o fetiță pe nume Irina. După divorțul de Columbeanu, Monica a plecat din România și are o relație cu “Mr. Pink” un afacerist de origine chineză.

Singură mulatră din top 10 dive cu picioare lungi, Laurette

Laurette Atindehou este cea mai cunoscută mulatră din showbizul autohton și la 1.78 m înălțime, s-a făcut remarcată și în lumea televiziunii. Laurette este și mama unei fetițe.

Ramona Bădescu

Ramona Bădescu provine din Craiova și a făcut carieră în lumea filmului din Italia. Cu o înălțime de 1.78 m, Ramona a fost remarcată la începuturile carierei sale când defila pe podium. Are 49 de ani și dublă cetățenie, română cât și italiană. A cochetat de-a lungul timpului cu televiziunea, atât în România cât și în Italia.

Antonia

Antonia este una dintre cele mai de succes cântărețe din România și formează un cuplu cu Alex Velea. Are 1.78 m și este considerată, una dintre cele mai frumoase vedete din România. După ce a pus punct unei căsnicii cu Vincenzo Castellano, cu care are și o fetiță, Antonia și-a refăcut viața alături de Alex Velea, cei doi având și doi băieți, Dominic și Akim.

Andreea Marin

Andreea Marin este și ea în clasamentul care prezintă cele mai înalte vedete din România cu o înălțime de 1.76 m. Cu o carieră impresionantă în televiziune și cu un succes răsunător în România, Andreea Marin a devenit mama în 2007. A fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță (1995-2000), Ștefan Bănică (2006-2013) și Tuncay Ozturk (2013-2016). În prezent are o relație cu Adrian Brâncoveanu. Are 47 de ani, se implică în multe proiecte caritabile și este ambasador UNICEF.