Home » Life & Style » Știri mondene » Ce relație a avut de fapt Monica Gabor cu Nuțu Cămătaru. S-au cunoscut înainte de căsătoria vedetei cu Irinel Columbeanu

Ce relație a avut de fapt Monica Gabor cu Nuțu Cămătaru. S-au cunoscut înainte de căsătoria vedetei cu Irinel Columbeanu

Alexandru Cazacu / 09.12.2021, 12:21
Ce relație a avut de fapt Monica Gabor cu Nuțu Cămătaru. S-au cunoscut înainte de căsătoria vedetei cu Irinel Columbeanu

Cu siguranță, majoritatea românilor au auzit atât de Nuțu Cămătaru, celebrul interlop, cât și de Monica Gabor. Cu toate acestea, ce relație a avut Monica Gabor cu Nuțu Cămătaru? Hai să vedem ce spune interlopul despre fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Se pare că cei doi s-au cunoscut înainte de căsătoria vedetei cu fostul om de afaceri.

Ce relație a avut de fapt Monica Gabor cu Nuțu Cămătaru

Datorită cărții lansate de Codin Maticiuc despre viața cunoscutul interlop, Nuțu Cămătaru se bucură acum de o atenție deosebită în sfera mondenă. Ba chiar mai mult de atât, materialul biografic despre viața interlopului cuprinde mai multe dezvăluiri uluitoare la care nu mulți s-ar fi așteptat.

La lansarea cărții intitulate „Dresor de lei și de fraieri”, Nuțu Cămătaru Mărturisea că: „Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, mărturisea Nuțu Cămătaru la lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri”.

Ulterior, Codin Maticiuc venea cu lămuriri cu privire la acest subiect extrem de sensibil. Mai precis, el explica următoarele:

”Erau multe celebre… Dacă presa se aștepta să vadă nume, trebuia să se știe că eu, care am mai scris o carte în care apăreau întâmplări, dar fără niciun nume”.

Legătura dintre Monica Gabor și Nuțu Cămătaru

Ei bine, un nume tot a ieșit la iveală, adică cel al fostei soții a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor. Se pare că ea a ajuns în atenția lui Nuțu în urmă cu mai mulți ani și chiar ar fi avut o relație „pasageră” cu interlopul.

„Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea…

Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, povestește Nuțu Cămătaru, făcând referire la Monica Gabor.

Ce legătură a avut Nuțu Cămătaru cu Monica Gabor
Ce legătură a avut Nuțu Cămătaru cu Monica Gabor

Reacția lui Irinel Columbeanu despre relația Monicăi cu Nuțu Cămătaru

Se pare că relatările lui Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor, nu l-au luat prin surprindere pe fostul soț al vedetei. Irinel Columbeanu susține că știa povestea dinainte să căsătorească cu Monica Gabor, chiar ea fiind cea care i-a spus. În schimb, el mărturisește că nu l-a cunoscut personal pe liderul clanului Cămătarilor.

Pe 15 decembrie, Irinel Columbeanu își va lansa cartea intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Potrivit fostului om de afaceri, în al doilea volum al cărții sale, va dezbate pe larg acest subiect.

„Știam povestea asta dinaintea nuntii, mi-o spusese Monica. Subiectul e tratat mai mult decât pe larg în volumul doi al cărții mele”, a spus Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

În ceea ce privește noua carte a fostului om de afaceri de la Izvorani, după cum spune chiar el, primul volum începe cu Romanița Iovan și termina cu detalii interesante din relația sa cu Anna Lesko. Pe de altă parte, în cea de-a doua carte va vorbi despre căsătoria și divorțul de Monica Gabor, potrivit sursei citate.