Home » Life & Style » Știri mondene » Porecle vedete. Cele mai neobișnuite și amuzante porecle ale celebrităților din România. De ce i se spunea Ileana lui Irinel Columbeanu

Porecle vedete. Cele mai neobișnuite și amuzante porecle ale celebrităților din România. De ce i se spunea Ileana lui Irinel Columbeanu

Manolică Anca / 12.08.2021, 16:40

Cu toții am avut, de-a lungul vieții, cel puțin o poreclă, inspirată din numele din buletin, de anumite trăsături fizice sau de orice alt aspect. Unele ne-au plăcut și ni le-am însușit imediat, pe când pe altele am încercat să le ascundem pe cât de mult am putut. Sigur că nici vedetele nu au scăpat de diverse etichetări. În timp ce unele încearcă, pe cât posibil, să nu se afle în public cum erau strigate în copilărie, alte vedete dezvăluie, fără a se rușina, ce porecle amuzante au avut.

Ce porecle amuzante au unele vedete de la noi

Multe vedete de la noi au recunoscut că în copilărie și adolescență, pe vremrea când încă nu cunoscuseră celebritatea, colegii, prietenii, dar și familia le puneau cele mai amuzante porecle. Hai să aflăm și noi câteva dintre ele.

  • Andreea Tonciu era poreclită „Rechinul“ – Chiar dacă multă lume ar tinde să creadă că porecla i se trage de la ei, ei bine, după spusele ei, nu este așa. „Am făcut înot mai bine de şase ani, de performanţă. Mă simt ca peştele în apă când intru în bazin, de acolo şi porecla”, a dezvăluit Andreea Tonciu.
  • Connect-R, poreclit „Scândurică” – La una din ediţiile show-ului „România dansează”, Connect-R a dezvăluit că atunci când era mic, mama sa îi alinta într-un mod foarte amuzant. „Mama îmi spunea „Scândurică, lemn uscat”, pentru că eram foarte slab”, a povestit cântăreţul.
  • Oana Roman se laudă cu o nouă poreclă: „Bombonica” – Rochia roz pe care vedeta a îmbrăcat-o la cununia civilă cu Marius Elisei, i-a adus acesteia o nouă poreclă. „Datorită acestei ţinute m-am ales cu o nouă poreclă: naşul meu îmi spune „Bombonica”, a declarat aceasta.
Oana Roman, la cununia civilă
Oana Roman, la cununia civilă
  • Sorana de la A.S.I.A. este „Goe” –  Porecla a primit-o încă de când era mică de la familia ei și i-a rămas până acum. De unde aceasta? Ei bine, atunci când era mică, a călătorit cu trenul, alături de mama ei, până la Călăraşi, iar pe drum a tras semnalul de alarmă, oprind trenul în mijlocul câmpului.
  • Mihai Trăistariu era „Pingu” –  El s-a ales cu această poreclă din partea fostului coleg din trupa Valahia, Costi Ioniță. Acesta i-a spus într-o zi „Pingu” și așa i-a rămas ani buni porecla.
  • Irina Rimes era „Micul samurai” sau „Șoarec” – însă cântăreața a spus că a avut mult mai multe când era mică.
  • Smiley – În timpul scolii generale, el a fost poreclit, „Mișu”, și după 18 ani așa cum îl știm cu toții astăzi.
  • Pavel Bartoș – Părinții îl alintau „Păvăluș”.
Pavel Bartoș, în tinerețe
Pavel Bartoș în tinerețe
  • Andi Moisescu avea numele unui fotbalist celebru, Ardiles.
  • Nicole Cherry – Nico, Nicoco, Nicolici, Cireșica acum.
  • Sandra Izbașa – fosta mare campioană a devăluit că prietenii îi spuneau „Oscar”. Și pe bună dreptate, dacă este să ne gândim la rezultatele remarcabile pe care le-a avut în cariera sa.
  • Irinel Columbeanu era poreclit „Ileana” – Fostul miliardar de la Izvorani a căpătat în tinerețe o poreclă bizară. „Lui Irinel i se spunea „Ileana”, de la maşina de cusut. E o vorbă: „Bat şi … „calc” …ca maşina de cusut”. Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”, a dezvăluit regretatul Paul Cornățeanu.