Home » Life & Style » Cinci lucruri pe care Regina Elisabeta a II-a nu le-a făcut niciodată. Nu a mers la școală și nu a avut parte de întâlniri romantice

Cinci lucruri pe care Regina Elisabeta a II-a nu le-a făcut niciodată. Nu a mers la școală și nu a avut parte de întâlniri romantice

Alexandru Cazacu / 21.05.2021, 12:00
Cinci lucruri pe care Regina Elisabeta a II-a nu le-a făcut niciodată. Nu a mers la școală și nu a avut parte de întâlniri romantice

În vârstă de 95 de ani, Regina Elisabeta a Marii Britanii este șefa de stat cu cea mai lungă funcție din istorie, conducând Regatul Unit vreme de 69 de ani. Deși unii ar putea crede că viața ei este una foarte frumoasă, numai cu momente bune și clipe de fericire, ei bine sunt lucruri pe care regina Angliei nu le-a făcut niciodată.

Lucruri pe care Regina Elisabeta a II-a nu le-a făcut niciodată

După cum spuneam, din cauza funcției pe care o deține, Regina Elisabeta a II-a nu a avut ocazia să facă multe lucruri interesante, pe care oamenii le fac în viața de zi cu zi. Regina are nenumărate sarcini, trebuie să respecte toate regulile familiei regale și trebuie să fie mereu un exemplu pentru țara sa.

Având în vedere statutul său, Elisabeta a II-a nu putut face multe lucruri pe care noi le facem în mod normal. Mai departe, îți vom prezenta o câteva lucruri pe care regina Regatului Unit nu le-a făcut niciodată.

Regina Elisabeta a II-a nu a făcut școala de șoferi

Este știut deja faptul că Regina Elisabeta este un fan înfocat al condusului. Cu toate acestea, se pare că Majestatea Sa nu a făcut niciodată școala de șoferi, precum majoritatea conducătorilor auto. Ba chiar mai mult de atât, ea este singura persoană din Marea Britanie care nici măcar nu are nevoie de permis de conducere, iar mașinile sale pot circula fără un număr de înmatriculare.

Regina Marii Britanii are voie să deschidă cadourile de Crăciun

Deși în majoritatea țărilor din lume, oamenii așteaptă cu nerăbdare dimineața zilei de Crăciun ca să deschidă cadourile de sub brad, pentru Regina Elisabeta lucrurile stau altfel. Mai exact, există o regulă care spune că toate cadourile de Crăciun trebuie deschise în ajun Crăciunului, când toată familia regală este reunită.

Lucruri pe care Elisabeta a II-a nu le-a făcut
Lucruri pe care Regina Elisabeta le-a făcut niciodată

Suverana Regatului Unit nu a mers la școală

Cu toate că nu a mers niciodată la școală, Regina Elisabeta a II-a a avut parte de  educație prestigioasă. Atât Elisabeta, cât și sora sa Margareta, au fost ultimele două persoane care au primit educația la domiciliu, de la profesori speciali.

Regina Elisabeta nu și-a hrănit niciodată câinii

Toată lumea a aflat deja despre renumiții căței Royal Corgis că duc o viață privilegiată. Majestatea Sa a avut de-a lungul viații nu mai puțin de 30 de astfel de câini, iar fiecare câine a avut o cameră personalizată (Camera Corgi). De asemenea, faimoșii căței aveau și un meniu special. Cu toate acestea doar bucătarul care îl prepara avea voie să îi hrănească, deoarece acesta le cunoștea mai bine preferințele culinare.

Lucruri pe care Regina Elisabeta nu le-a făcut – Nu a avut întâlniri romantice

De asemenea, printre lucrurile pe care Regina Elisabeta a II-a nu le-a făcut se numără și întâlnirile romantice. Suverana Marii Britanii l-a cunoscut pe prințul Philip la vârsta de doar 13 ani. Ulterior, cei doi s-au îndrăgostit și au început să își trimită scrisori unul altuia. Câțiva ani mai târziu, când regina avea 20 de ani, Philip i-a cerut regelui George al VI-lea mâna fiicei sale.