Cine este și cum arată iubitul lui Paris Hilton. Moștenitoarea imperiului cu același nume este la a patra logodnă

de:
18 02. 2021, 17:19
Paris Hilton

Cine este și cum arată iubitul lui Paris Hilton. Moștenitoarea imperiului cu același nume este la a patra logodnă. Pe Paris Hilton o știe toată lumea, dar câți dintre voi știu că are un iubit de mai bine de un an de zile? Cei doi îndrăgostiți s-au logodit și par pregătiți să facă pasul cel mare la altar. În continuare veți afla cine este și cum arată iubitul lui Paris Hilton.

Paris Hilton si Carter Reum au fost vazuti pentru prima data in public anul trecut la decernarea Globurilor de Aur

Cine este și cum arată iubitul lui Paris Hilton

Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, s-a logodit pentru a patra oară în viață cu iubitul ei, antreprenorul Carter Reum, după o relație de mai bine de un an. Moștenitoarea imperiului cu același nume speră că de data aceasta să fie cu noroc și să ajungă în cele din urmă să facă și nunta.

Paris Hilton și Carter Reum și-au anunțat logodna chiar de ziua de naștere a vedetei. Momentul superb și plin de emoție s-a petrecut într-un loc plin de romantism, mai exact pe o plajă, la apus. Pe lângă o amintire de neuitat, omul de afaceri i-a dăruit acesteia un inel cu diamant.

Carter Reum, în vârstă de 40 de ani, este fondatorul unei companii de investiții și al unui brand de băuturi alcoolice. Bărbatul a studiat la Universitatea din Columbia și are o avere estimată la 300 de milioane de dolari. La acest eveniment special, Paris Hilton a purtat  o rochie alba și lungă, iar momentul a fost surprins printr-o fotografie pe care vedeta a postat-o pe un site de socializare, alături de un mesaj emoționant.

„Atunci când îți găsești sufletul pereche, nu știi asta. Simți asta. Dragostea mea și cu mine am fost împreună încă de la prima noastră întâlnire și, de ziua mea, el a organizat o excursie specială în paradisul tropical. În timp ce mergeam la cina de pe plajă, Carter ne-a condus la o cabană împodobită cu flori și s-a așezat în genunchi. Am spus da, da pentru totdeauna. Nu există o altă persoană cu care aș vrea să îmi petrec toată viața”, a postat Paris Hilton pe Instagram.

Paris Hilton a fost ceruta in casatorie de iubitul sau

Moștenitoarea imperiului cu același nume este la a patra logodnă

Celebra blondă de peste Ocean, Paris Hilton, a mai fost logodită de trei ori.  Prima dată s-a întâmplat în anul 2002 cu Jason Shaw, cu Paris Latsis în anul 2005 şi cu actorul Chris Zylka, în anul 2018. Cu cel din urmă, Paris a rupt logodna după aproximativ un an. După acestă relație eșuată, vedeta a petrecut destul de mult singură și abia acum s-a refăcut, fiind pregătită să iubească din nou.

Paris Hilton și Carter Reum au fost văzuți pentru prima dată în public la decernarea Globurilor de Aur, în anul 2020. De asemenea, blondina se pare că are planuri serioase, deoarece a apelat și la tratamentul de fertilizare in vitro pentru că își dorește neapărat să aibă gemeni: fetiță și băiețel.