Home » Life & Style » Știri mondene » Vedetele cu cele mai frumoase sprâncene – Top 9

Vedetele cu cele mai frumoase sprâncene – Top 9

Pană Emanuela / 22.01.2021, 20:40
Vedetele cu cele mai frumoase sprâncene – Top 9

Probabil ați auzit cel puțin o dată expresia: „sprâncenele trebuie să fie surori, nu gemene“, căci în materie de beauty, acestea ocupă un loc important, acordânduli-se o deosebită atenție. Se spune că sprâncenele reprezintă universul frumuseții, diferența dintre cele naturale și cele „îmbunătățite“ fiind ușor vizibilă. Haideți să facem cunoștință cu vedetele cu cele mai frumoase sprâncene.

Vedetele cu cele mai frumoase sprâncene

Într-o lume a exagerărilor şi a transformărilor fizice să-ți păstrezi sprâncenele într-o formă perfectă și cât mai naturale poate fi o treabă grea, astfel că multe vedete plătesc bani frumoși pentru acest serviciu, mai cu seamă de când au început să fie „urmărite“ de aparatele de fotografiat.

Uneori, când vine vorba de frumusețe, nu strică să tragi cu ochiul în curtea vecinului, iar în materie de sprâncene, vecinii sunt starurile. Iată câteva forme de sprâncene celebre, dar și motivul pentru care acestea se potrivesc cu fizionomia vedetelor:

1. Keira Knightley – se numără printre cele mai naturale vedete de la Hollywood – nu se machiază prea des, iar atunci când o face nu apelează la farduri stridente sau tehnici prea complicate. De asemenea, culoarea părului ei este cât se poate de „cuminte“, în vreme ce sprâncenele au exact forma necesară pentru fața ei.

2. Megan Fox – sprâncenele frumoasei brunete urmează fidel culoarea părului, evidențiindu-se prin forma lor clară și precisă, ușor subțiată spre vârfuri.

3. Sofia Vergara – este o femeie voluptoasă și extrem de atrăgătoare, care are grijă să nu depășească granița spre vulgaritate. În ceea ce privește sprâncenele fotomodelului, acestea nu sunt tatuate, nici prea subțiri, dar nici prea groase. Au o formă potrivită și sunt naturale.

4. Diane Kruger – în materie de sprâncene, actrița este exemplul perfecțiunii. Aparițiile sale sunt extrem de atent studiate, la fel ca și forma și culoarea sprâncenelor sale. Sunt cât se poate de naturale și potrivite în acord cu forma feței și nuanța părului ei.

5. Kim Kardashian – sprâncenele vedetei de televiziune din State sunt perfecte pentru forma ovală a feței sale: sunt pline, arcuite proeminent și se continuă cu o linie dreaptă după arcadă, fără a se curba, însă, prea mult. Acest gen de sprâncene oferă luminozitate feței.

Citește și: Cele mai frumoase vedete la 40 de ani – 10 staruri care arată absolut fabulos

Top 9 staruri pensate perfect

6. Rihanna – dacă o studiem puțin pe celebra cântăreață, observăm că sprâncenele ei sunt în acord cu nuanța părului și deși sunt foarte atent conturate, au rămas naturale. Pentru că are o figură ușor de remarcat și optează deseori pentru machiaje stridente, diva a ales să-și poarte sprâncenele discrete, frumos arcuite și îngrijite.

7. Jessica Alba – în trusa de make-up a actriței se găsesc, probabil, destule creioane de sprâncene, dat fiind că deține o companie de cosmetice. Cu toate acestea, tindem să credem că aspectul impecabil al sprâncenelor sale se datorează formei naturale pentru care a optat aceasta.

8. Adele – celebra cântăreață are, la rândul ei, niște sprâncene frumos conturate, naturale și relativ subțiri. Pare-se că Adele a fost sfătuită bine de cei responsabili de imaginea sa, căci sprâncenele ei sunt în perfectă armonie cu forma ochilor, dar şi a feţei sale.

9. Cara Delevigne – din topul vedetelor cu cele mai frumoase sprâncene este exclus să lipsească modelul cu cele mai populare sprâncene. Cara păstrează aspectul sprâncenelor cât mai aproape de natural, iar definiția lor cea mai bună ar fi: cu cât mai groase, cu atât mai bine.