Home » Life & Style » Cine este Sore, concurentă la Dancing on Ice de la Antena 1, și cum a devenit cunoscută

Cine este Sore, concurentă la Dancing on Ice de la Antena 1, și cum a devenit cunoscută

Voicu Costin / 04.02.2022, 16:34

Celebra și frumoasă, Sorina Mihalache a pășit timid pe culmile succesului având prima apariție la TV într-un serial celebru, „Pariu cu viața”. La scurt timp, aceasta s-a făcut remarcată și a început să colaboreze cu artiști celebri din România. Cine a ajutat-o să ajungă pe culmile celebrității și cine este de fapt Sore?

Sore, proiectul care a făcut-o cunoscută

Sorina Mihalache s-a născut pe 3 noiembrie 1989, București, şi este cunoscută sub numele de scenă Sore. Este o actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață de muzică pop și pop-rock cu influențe de electro funk.

Aceasta a urmat lecții de canto și la vârsta de 10 ani a câștigat locul 3 la emisiunea-concurs „Ploaia Steluțelor”, după ce a imitat-o pe artista Natalia Oreiro. Un an mai târziu, Sore a intrat în trupa „Dolly”, alături de alte trei cântărețe. În anul 2002, trupa s-a destrămat și Sore a fost remarcată de Marius Moga și de Cătălin Măruță la show-ului „Faimoșii”.

Sore a devenit cunoscută odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune „Pariu cu viața”. În 2011, Sore a devenit artist MediaPro Music. De-a lungul timpului, a lansat numeroase piese: Sore feat Tudor (Fly Project), Lasă-mă să-i spun, Sore feat Florian Rus – Sunetul meu preferat, Sore feat Adrian Sina – Inima albastra, Dintr-o mie de femei etc.

Viața personală a lui Sore

Sore, în vârstă de 32 de ani, se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, artista s-a făcut cunoscută prin intermediul muzicii. Sore și-a lansat un brand de haine. Dincolo de toate aceste activități, ea se poate declara împlinită și pe plan personal. Sorina are o fetiță superbă pe nume Erin, în vârstă de 6 ani, cu partenerul ei de viață, avocatul Mircea Julean. Cei doi sunt împreună din 2014, dar nu sunt căsătoriţi.

Sore participă la noul show „Dancing on Ice: Vis în doi”

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen „Dancing on Ice: Vis în doi”, un show grandios în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Nouă celebrități au acceptat să participe la acest show și vor patina în direct, în fiecare săptămână, cu partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii

Printre participanți va fi și artista Sorina Mihalache care declara că proiectul este un vis împlinit:

„Abia așteptam să pot vorbi despre faptul că primăvara aceasta o voi petrece dansând pe gheață. Dancing on ice: Vis în doi chiar îmi împlinește un vis, pentru că în copilărie mă vedeam prințesa gheții. Eu sunt o fire foarte competitivă și mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta promit să învăț să fac prize spectaculoase, piruete și să valsez elegant. Totul pe patine”.

Alături de Sore, alte 8 vedete vor lua parte la show-ul fenomen ce se va desfășura în această primăvară la Antena 1: Iulia Albu, Cătălin Cazacu, Cosmin Natanticu, Ruby, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Nicolai Tand. Ei vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru a le oferi telespectatorilor un spectacol nemaivăzut!