Home » Life & Style » Cu cine se potrivește femeia Vărsător. Aceștia sunt nativii cu care poate să aibă o relație extraodinară

Cu cine se potrivește femeia Vărsător. Aceștia sunt nativii cu care poate să aibă o relație extraodinară

Ileana Mladinoiu / 23.11.2021, 13:40
Cu cine se potrivește femeia Vărsător. Aceștia sunt nativii cu care poate să aibă o relație extraodinară

Poate știți că semnele astrologice sunt împărțite în funcție de cele patru elemente: apă, pământ, foc și aer. Iar fiecare dintre elemente include trei semne astrologice. Printre semnele de apă se numără Racul, Scorpionul și Peștii. Semnele de pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn. Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător, în timp ce semnele de aer sunt Gemeni, Balanță și Vărsător.

Ce e bine să știi despre femeia Vărsător

Spiritul inovator, liber și îndrăzneț al nativilor din Vărsător cu siguranță îi va încânta pe Săgetător, Leu, Balanță, Berbec și Gemeni. Pe de altă parte, va exista o lipsă mare de compatibilitate cu Scorpionul, Taurul, Racul și Peștii.

Greu de urmărit, femeia Vărsător va fi interesată de tot ce este inovator, ieșit din comun, original. Este întotdeauna cu un pas înainte.

Libertatea de gândire și de acțiune este pentru acest semn zodiacal vârful de lance. Dacă alții nu acceptă ideile sale, Vărsătorul se poate răzvrăti împotriva sistemului și astfel să se marginalizeze. Fragilă, dar și categorică în ideile, cuvintele, acțiunile sale, femeia Vărsător adoră să discute despre concepte.

Zodia Vărsător
Zodia Vărsător

Ce ar trebui să-i oferi femeii Vărsător

O călătorie dus-întors în spațiu, un bilet la un concert, la cinema sau la teatru, o legitimație de membru într-o asociație, o piesă vestimentară la modă sau una rară de decor.

Vărsătorul fiind cel mai independent și mai liber semn al zodiacului nu suportă să fie constrâns, are nevoie de momente de libertate, să respire, să evadeze, să evolueze în lumea lui, de aceea partenerul agreat trebuie să nu fie posesiv.

Femeia Vărsător nu se va îndrăgosti până nu va găsi “perla rară” care să-i satisfacă nevoia de aventură, creativitate și pasiune.

Cu cine se potriveste femeia Vărsător. Compatibilități

De fapt, vrem să cunoaşteţi zodiile care pot îndeplini cerințele femeii Vărsător pentru a forma un cuplu extraordinar.

Femeia Vărsător şi bărbatul Berbec

Aer și Foc. Vărsătorul este curios, motiv pentru care Berbecul îi apreciază prezența care îi îmbogăţeşte spiritul. Împreună, le place să pornească spre experiențe noi. În afaceri, totul merge bine.

Independentă, iubitoare de libertate, femeia Vărsător este în rai cu bărbatul Berbec. Pe de altă parte, este și adevărat că aceste două semne, îndrăgostite de libertate, funcționează în general mai mult în regimul unirii libere decât în ​​cel al căsătoriei.

Nativul Berbec va trebui să-și tempereze caracterul uneori dominator. El este dispus să-i acorde partenerei sale o anumită independență, lucru care facilitează foarte mult unirea acestor două ființe pe termen lung.

În concluzie, dacă bărbatul Berbec și femeia Vărsător sunt capabili să facă zilnic câteva mici concesii, acest cuplu este făcut să reziste.

Femeia Vărsător și bărbatul Gemeni

Femeia Vărsător și bărbatul Gemeni sunt mari gânditori, îngrijorați în permanență de libertatea lor. Femeia va fi mai degrabă introvertită lângă Gemeni, dar nimic nu pare dramatic în această atitudine. Împreună vor putea să se completeze, să-și împărtășească ideile și să-și dezvolte simțurile, devenind cei mai buni iubiți.

De la prima lor întâlnire, aceste zodii ar avea impresia că se cunosc pentru totdeauna. Ei sunt uniți printr-o puternică legătură emoțională și intelectuală. Amândoi știu să avanseze împreună în relația lor.

S-ar putea ca Gemenii să nu fie mereu loiali, lucru ce nu va deranja femeia Vărsător. Asta presupune  că dintre nativi cunoaște perfect punctele forte ale celuilalt. Prieteniile pot fi de lungă durată.

Femeia Vărsător și bărbatul Săgetător

Unirea femeii Vărsător cu bărbatul Săgetător are toate șansele de succes. Preocupat de succesul său personal, Săgetătorul înțelege nevoia de independență a partenerei sale și nu o sufocă. Au aceeași dorință de a trăi viața din plin și vor derula multe proiecte împreună.

Ei vor arde împreună până la capăt sau se vor despărți de bună voie, ramânând pentru totdeauna prieteni. Scopurile comune, idealurile creatoare și libertatea de a experimenta orice conferă relatiei lor durabilitate, stabilitate și chiar o anumită liniște interioară.

Există o mare atracţie pentru un Săgetător, mai ales de natură fizică. Pot trăi în concubinaj ani întregi, fără ca vreunul să ia hotărârea de a se căsători, deoarece le este teamă de responsabilităţi.

Dacă ești Vărsător, partenerii ideali pentru tine sunt Gemenii, dar ești foarte compatibil și cu Berbecii și Săgetătorii.