Home » Life & Style » Cum a ajuns să arate acum cea mai frumoasă fată din lume. Imagini uimitoare cu tânăra

Cum a ajuns să arate acum cea mai frumoasă fată din lume. Imagini uimitoare cu tânăra

Manolică Anca / 04.03.2021, 12:29

Cum a ajuns să arate acum cea mai frumoasă fată din lume. Imagini uimitoare cu tânăra care, la numai 4 ani, impresiona o lume întreagă cu ochii săi albaștri și chipul diafan. S-a transformat într-o femeie superbă!

Cine este cea mai frumoasă fată din lume

Thylane Blondeau s-a născut pe 5 aprilie 2001, în Aix-en-Provence, Franța. Este fiica lui Patrick Blondeau, fotbalist, și a Véronikai Loubry, actriță și prezentatoare de televiziune. Thylane a cunoscut faima internațională, primind titlul de „cea mai frumoasă fată din lume”, pe cand era doar un copil.

La numai 4 ani, ea debuta în industria modei, pe catwalk, într-o prezentare pentru faimosul designer francez, Jean Paul Gaultier. Șase ani mai târziu, fetița apărea pe coperta Vogue Paris, într-un pictorial care a stârnit o mulțime de controverse. Aceasta purta ținute provocatoare și era foarte stident machiată. Celebra revistă a fost atunci acuzată de sexualizarea unui copil inocent, însă mama ei a ținut să precizeze că nu este nimic în neregulă cu acel editorial, spunând „singurul lucru care mă șochează la această fotografie este că acel colier pe care îl poartă valorează 3 milioane de euro”.

Pictorialul de pe coperta revistei Vogue, care a scandalizat o lume întreagă
Pictorialul de pe coperta revistei Vogue, care a scandalizat o lume întreagă

A rămas în lumea modei până în prezent

În continuare, ea și-a construit o frumoasă carieră în modelling, apărând pe coperta mai multor reviste, defilând chiar și pentru faimosul brand Dolce & Gabbana, în 2015. În același an, ea a jucat și într-un film intitulat „Belle & Sebastian: The Adventure Continues”, declarând în nenumărate rânduri că își dorește o carieră în actorie. Mai mult, într-un video postat pe contul ei de YouTube, aceasta a dezvăluit că este pasionată și de dans, ia lecții de canto și știe să cânte la tobe și la pian.

Deși o vreme a fost mai retrasă, la 16 ani a reapărut timid în lumea showbizului. A putut fi admirată pe covorul roșu de la Cannes, dar și pe alte podiumuri internaționale, ajungând, doi ani mai târziu, pe lista celor mai frumoase 100 de chipuri. În 2017 a devenit ambasador de marcă pentru L’Oreal Paris și noua față a parfumului Lolita Lempicka. De asemenea, a apărut și în campania în campania de primăvară / vară 2017 cu tematică milenară Dolce & Gabbana, alături de nume mari, precum Zendaya, Lucky Blue Smith sau Presley Gerber. În 2018, a trecut la următorul nivel, lansându-și propriul brand de îmbrăcăminte, Heaven May.

Cum a ajuns să arate acum cea mai frumoasă fată din lume
Cum a ajuns să arate acum cea mai frumoasă fată din lume

Cum a ajuns să arate acum cea mai frumoasă fată din lume

Acum, frumoasa Thylane Blondeau se apropie de împlinirea vârstei de 20 de ani și este, în continuare un model de succes, având contracte de imagine cu L’Oréal și Dolce & Gabbana. De asemenea, poate fi văzută constant în primele rânduri la marile show-uri de modă organizate de mari case precum Chanel, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Miu Miu. Este o prezență constantă și extrem de apreciată și pe rețelele de socializare, adunând sute de mii de aprecieri la postări.

Thylane Blondeau și-a construit o carieră de succes în modeling
Thylane Blondeau și-a construit o carieră de succes în modeling

Cu toate că natura a înzestrat-o cu o frumusețe ieșită din comun, ea are grijă să o păstreze pentru cât mai mult timp. Iar asta se poate vedea din fotografiile și clipurile postate pe contul său de Instagram, în care nu ezită să apară atât machiată, cât și nemachiată. Oricum, este de o frumusețe rară, chiar și fără pic de machiaj!