Home » Life & Style » Cum arată femeia cu cea mai mică talie din lume. A trecut prin numeroase intervenții ca să ajungă în stadiul ăsta. Foto

Cum arată femeia cu cea mai mică talie din lume. A trecut prin numeroase intervenții ca să ajungă în stadiul ăsta. Foto

Violeta Badea / 24.02.2021, 10:34
Cum arată femeia cu cea mai mică talie din lume. A trecut prin numeroase intervenții ca să ajungă în stadiul ăsta. Foto

Cum arată femeia cu cea mai mică talie din lume. A trecut prin numeroase intervenții ca să ajungă în stadiul ăsta. O tânără din Suedia a dezvoltat o obsesie pentru păpușa Barbie și a făcut tot posibilul pentru a arăta ca ea. În acest articol veți afla la câte operații estetice a apelat, cât a costat-o această pasiune și ce decizie șocantă a luat.

Cum arată femeia cu cea mai mică talie din lume

Pixee Fox si-a scos sase coaste
Pixee Fox si-a scos sase coaste

Pixee Fox, în vârstă de 31 de ani, s-a născut în Suedia și este de profesie electrician. Femeia nu era mulțumită de stilul de viață pe care-l avea și de felul în care arăta, așa că a decis să înceapă o nouă viață în America. Pixee Fox a avut o pasiune încă din copilărie pentru păpușile Barbie, astfel că visul acesteia era să arate fix ca ele.

Femeia a declarat recent că nu își mai amintește cu exactitate câte operații estetice și-a făcut, cert e că acestea nu au fost deloc ușoare. În anul 2019, Pixee a fost la un pas de moarte din cauza unui malpraxis care a ținut-o o săptămână în comă, iar recuperarea a necesitat și alte intervenții.

Femeia are peste 100 de operații estetice și a ajuns chiar să-și facă implant ocular. Până acum, fotomodelul a cheltuit peste 100.000 de lire pe operații. Una dintre operațiile estetice a constat în schimbarea culorilor de la ochi. Aceasta a decis să aibă culori diferite: un ochi este albastru cristalin, iar celalalt are culoarea naturală de albastru.

„Mi-am dorit asta de când eram mică. Chiar voiam să am ochi de culoare diferită și acum am reușit. Am auzit de aceste implanturi acum doi ani și am optat pentru culoare verde-albăstrui a mării la unul dintre ochi” ,a mărturisit tânăra, citată de dailymail.co.uk.

Și-a scos 6 coaste pentru o talie mai mică

Pixee Fox a suferit numeroase operatii estetice
Pixee Fox a suferit numeroase operatii estetice

Pixee Fox și-a scos nu mai puțin de șase coaste pentru a arăta ca păpușa Barbie și și-a dorit sp devină femeia cu cea mai mică talie din lume. Ei bine, la acest capitol nu a reușit să o doboare pe americanca născută în 1937 Cathie Jung care măsura, purtând corset, 38,1 cm. Acest lucru fără să-și facă vreo intervenție estetică.

Pixee Fox a ajuns la măsura de 41 cm, însă are forme voluptoase. A avut numeroase intervenții la sâni și și-a pus implanturi în fese. De asemenea, a mai suferit patru operaţii la nas, mai multe liposucţii, operaţie de reconstrucţie a maxilarului,  şi-a făcut transplant de gene și multe altele. Toate acestea în America, deoarece în Suedia nimeni nu-și face operații estetice.

Inainte si dupa operatiile estetice
Inainte si dupa operatiile estetice

„În Suedia, nimeni nu-și face operații estetice. Nu contează dacă vreau să fiu model sau electrician, în Statele Unite ale Americii poți să faci ce vrei. Mi-am făcut lifting de sprâncene, două operații la pleoape, am injecții în pomeți, în buze și puțin Botox. Mi-am scos șase coaste, mi-am făcut un lifting de posterior, o liposucție și o labioplastie. Și machiaj permanent și epilare definitivă”, a povestit Pixee Fox.