Home » Life & Style » Cum a ajuns să arate, la 17 ani, fiica lui Ingrid Vlasov. Cea mai frumoasă fetiță din România s-a transformat într-o tânără superbă. Foto

Cum a ajuns să arate, la 17 ani, fiica lui Ingrid Vlasov. Cea mai frumoasă fetiță din România s-a transformat într-o tânără superbă. Foto

Violeta Badea / 04.05.2021, 17:36

Cum a ajuns să arate, la 17 ani, fiica lui Ingrid Vlasov. Ajunsă la 17 ani, Noelle, fiica cunoscutului designer Ingrid Vlasov şi a manechinului Marian Nedelcu, este de-o frumusețe ieșită din comun. Cu ochii mari, albaștri și trăsăturile de felină, tânăra face furori pe rețelele de socializare, iar pozele sale sunt apreciate de foarte mulți oameni.

Cum a ajuns să arate, la 17 ani, fiica lui Ingrid Vlasov

Noelle a implinit 17 ani
Noelle a implinit 17 ani

Noelle a moștenit toate trăsăturile frumoase de la părinții ei, dar și talentul deosebit. Adolescenta este pasionată de modă și are toate șansele să defileze pe podiumurile celor mai renumite mărci și să apară în cele mai cunoascute campanii publicitare. De altfel, tânăra a cochetat încă de la patru ani cu lumea modei și a reușit să întoarcă toate privirile pe catwalk-urile de la Paris. Fiica designerului Ingrid Vlasov şi a manechinului Marian Nedelcu a crescut în lumea fashion și a fost învățată de mama sa să se aranjeze încă din copilărie.

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”, a mărturisit designerul încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani.

De altfel, Ingrid Vlasov a fost extrem de permisivă cu fiica ei și a lăsat-o să decidă singură ce este mai bine pentru ea și ce nu. Astfel, Noelle a hotărât să devină vegană la doar 13 ani. Fetița spunea pe canalul să de Youtube că iubește animalele și că dorește să le protejeze. De atunci, adolesecenta nu a mai mâncat nimic de origine animală, renunțând treptat la carne ouă și produse lactate.

„Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu. Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane”, a precizat Noelle Vlasov.

Cea mai frumoasă fetiță din România s-a transformat într-o tânără superbă

Noelle a fost declarata cel mai frumos copil din Romania
Noelle a fost declarata cel mai frumos copil din Romania

În prezent, Noelle este studentă la DLD College, o instituție de învățământ dedicată tinerilor cu vârste între 14 și 19 ani, în Londra. Ulterior, tânăra se va putea orienta către una dintre universitățile de top din Marea Britanie. Atunci când nu este ocupată cu învățatul, adolescenta pozează și o face foarte bine, iar imaginile pe care le postează în social media vobesc de la sine.

Noelle are un număr uriaș de urmăritori pe Instagram, iar postările sale sunt foarte apreciate. Tânăra se poate considera deja un adevărat influencer în materie de fashion. De altfel, superba adolescentă are șanse uriașe să-i calce pe urme mamei sale și chiar să o depășească.

„Mă machiez pentru că am crescut în mediul ăsta la Paris, la prezentări, unde am cunoscut unii dintre cei mai mari make-up artişti. Nu mă consider extravagantă. Consider pur şi simplu că mă îmbrac altfel. Tot timpul dau o tuşă de eleganţă ţinutelor mele, mai ales la şcoală”, a povestiti Noelle în cadrul unei emisiuni TV de la Kanal D.