Home » Life & Style » Cum arată și cu ce se ocupă Slawek Sobala, sosia lui Putin. FOTO

Cum arată și cu ce se ocupă Slawek Sobala, sosia lui Putin. FOTO

Cojocaru Cristian / 08.03.2022, 10:59

Sosia lui Putin a declarat că se teme pentru siguranța sa, după ce autocratul rus a lansat invazia neprovocată asupra Ucrainei. Slawek Sobala este persoana care seamănă izbitor de tare cu liderul de la Kremlin. Află cine este sosia liderului rus și cu ce se ocupă acesta, aparte de aparițiile în care îl imită pe Putin.

Cu ce se ocupă sosia lui Putin

Slawek Sobala, un bărbat asemănător în vârstă de 53 de ani, care trăiește în Wroclaw, Polonia, recunoaște că se simte încordat de când Putin a dat ordin pentru o „operațiune militară specială” în Ucraina și posibil a deschis ușa celui de-Al Treilea Război Mondial. În Wroclaw, aproximativ unul din zece locuitori este ucrainean, conform New Eastern Europe.

Slawek se teme că ucrainenii din orașul său natal, împreună cu alți protestatari anti-război, se vor întoarce împotriva lui și îi vor amenința siguranța.

„Înainte de război nu mă temeam pentru siguranța mea pe stradă, dar acum, când a început războiul, decând Putin a atacat Ucraina, îmi este puțin frică pentru că în orașul nostru Wroclaw sunt mulți oameni din Ucraina care lucrează și locuiesc aici. Au fost de multe ori acești oameni mi-au spus că semăn cu Putin, iar acum, din cauza războiului, mă tem că acești oameni ar putea fi supărați sau agresivi când mă văd”, a spus el.

Sobala a vorbit mai mult cu ajutorul soției sale care cunoaște limba engleză mai bine, însă este un personaj vesel și insistă că nu este interesat de bani, deoarece slujba pe care o are, îi permite „să vadă lumea”. Acesta conduce o companie de transport, care îi asigură un trai mai mult decât decent, însă uneori mai participă ca și sosie a lui Putin la diferite evenimente.

Acesta este reprezentat de către agenția Lookalikes din Marea Britanie. Sobala a afirmat că a lucrat ca și sosie timp de opt ani, vreme de-a lungul căreia a înregistrat mai multe videoclipuri în acest sens. El a mai spus că banii pe care îi primea nu erau de neglijat însă nu este principalul său loc de muncă pe care îl are.

„Conduc o companie de transport, chestiile despre Putin sunt venituri suplimentare”, a mai adăugat acesta.

sosia lui putin
Slawek este de multe ori confundat cu Putin

Slawek Sobala se teme de război

El și soția sa Dorota au vizitat o mulțime de țări în timpul lui Slawek în calitate de sosie al lui Putin. Au fost la Londra de mai multe ori, în SUA, Hong Kong, Macao și, bineînțeles, în Rusia. Cu toate acestea, opiniile lui despre Vladimir Putin s-au schimbat recent de când a invadat Ucraina.

„Din cauza războiului cu Ucraina, percepția mea despre Putin s-a schimbat. Am avut foarte mult respect pentru el, dar acum cred că acest om a făcut mult rău și nu știu astăzi cum îi voi juca rolul în viitor. În această situație cu războiul, sunt alături de Ucraina. Cred că ei trebuie să lupte”, a spus Slawek.

Întrebat ce i-ar spune lui Putin dacă ar putea să se vadă cu el vreodată, Slawek a afirmat că s-ar ruga să se uite la el și să se gândească cum pot avea aceeași față și totuși să perceapă lumea diferit. În ceea ce privește cifra de afaceri a companiei sale, acesta a afirmat că războiul nu e bun și nu se gândește să profite de ocazie pentru a câștiga de pe urma lui. Soția lui a remarcat unele dintre dezavantajele asemănării sale cu conducătorul, spunând că oamenii adesea îl opresc pentru selfie-uri.

Ea a spus: „Pentru mine uneori este amuzant când facem treaba asta și ne întâlnim cu alte sosii și ne distrăm, dar uneori este incomod pentru că atunci când suntem cu familia și ne plimbăm în vacanță, pe plajă sau în restaurant, bar, oamenii îl opresc și îi spun: „Hei, hei, arăți ca Putin, pot să fac o poză cu tine?”. Uneori este foarte incomod pentru mine”, a explica soția acestuia.

Slawek a contactat Ambasada Rusiei în Polonia pentru a încerca să stabilească o întâlnire cu Putin, „dar ei nu îi permit în astfel de situații”, a spus el.