Home » Life & Style » Cum este de fapt Regina Elisabeta în privat. „James Bond” a făcut o dezvăluire neașteptată. Ce s-a petrecut la întâlnirea lor

Cum este de fapt Regina Elisabeta în privat. „James Bond” a făcut o dezvăluire neașteptată. Ce s-a petrecut la întâlnirea lor

Alexandru Cazacu / 23.02.2022, 15:34
Cum este de fapt Regina Elisabeta în privat. „James Bond” a făcut o dezvăluire neașteptată. Ce s-a petrecut la întâlnirea lor

Toată lumea îl cunoaște pe celebrul actor Daniel Craig, mai ales pentru rolul agentului „James Bond”. Nu cu mult timp în urmă, artistul a fost invitat la emisiunea găzduită de Stephen Colbert, „The Late Show”, în cadrul căreia a vorbit despre întâlnirea sa cu regina Marii Britanii. Haideți să vedem cum este de fapt Regina Elisabeta a II în privat.

Cum este de fapt Regina Elisabeta în privat. Actorul care îl joacă pe „James Bond” a făcut o dezvăluire neașteptată

Daniel Craig se numără printre cei mai celebri actori din lume, fiind cunoscut mai ales pentru portretizarea spionului britanic „James Bond”. Deși în film este un bărbat rigid și pare să nu se teamă de nimic, în realitate nu a scăpat de evenimentele jenante. Unul dintre acestea a avut loc chiar atunci când actorul a întâlnit-o pe Regina Marii Britanii.

Daniel Craig a avut a întâlnit-o față în față pe suverană de cel puțin două ori, iar una dintre aceste întâlniri a avut loc în Ajunul Anului Nou, atunci când Regina Elisabeta i-a acordat Ordinul Sfântul Mihail și Sfântul Gheorghe.

Odată cu rolul lui „James Bond”, actorul de origine britanică a câștigat inimile multor oameni din întreaga lume. Cum era și de așteptat încasările francizei au fost foarte mari, iar Daniel Craig a făcut o avere jucându-l pe agentul „007”. Ei bine, în faimoasa producție ia parte la fel și fel de acțiuni periculoase, se pare că în viața reală actorul este destul de timid.

Cum este Regina Elisabeta în privat
Cum este Regina Elisabeta în privat

Daniel Craig stânjenit de gluma Reginei Elisabeta a II-a

Daniel Craig, în vârstă de 53 de ani, a fost invitat miercuri seară la „The Late Show”, unde a povestit despre întâlnirea sa cu Regina Elisabeta a II-a. Actorul a relatat că a întâlnit-o pe suverana Marii Britanii pentru prima oară în 2012, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, potrivit jurnaliștilor de la People.

Fiind întrebat de Stephen Colbert cum se comportă regina în mediul privat, Craig a răspuns că este „foarte amuzantă”.

„Este o persoană foarte amuzantă. A vrut să spună o glumă, așa că a făcut o glumă despre mine. Ne făceam poze, iar ea spus: Oh, nu, el este cel care nu zâmbește niciodată”, a spus actorul.

Cel mai probabil, suverana a făcut referire la rigiditatea pe care actorul o prezintă pe marile ecrane. Deși, Daniel Craig a s-a simțit puțin jenat, el susține că a apreciat simțul umorului pe care îl are Regina Elisabeta a Marii Britanii.

Cum sunt corgii Reginei Marii Britanii

Gazda emisiunii, Stephen Coblert, a fost curios și în privința celebrilor câini din rasa Corgi pe care regina îi deține. Așadar, actorul a povestit cum s-a jucat cu patrupedele. Se pare că, câinii reginei sunt foarte prietenoși.

„M-am rostogolit pe podea cu ei de cele mai multe ori. Adică, ei sunt mereu acolo. Cred că au proprii lor lachei. Și da, sunt foarte prietenoși”, a adăugat Daniel Craig.

În concluzie, suverana Marii Britanii are un simț al umorului foarte dezvoltat, chiar dacă responsabilitățile față de supușii săi sunt foarte mari.