Home » Life & Style » Cum îl cheamă de fapt pe Pepe în buletin și de la ce provine de fapt numele de scenă. Semnificația specială

Cum îl cheamă de fapt pe Pepe în buletin și de la ce provine de fapt numele de scenă. Semnificația specială

Cojocaru Cristian / 10.11.2021, 09:23
Cum îl cheamă de fapt pe Pepe în buletin și de la ce provine de fapt numele de scenă. Semnificația specială

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți autohtoni și totodată vedetă de televiziune însă nu mulți sunt cei care știu cum îl cheamă cu adevărat pe artist. Află de unde provine numele de scenă.

Cum îl cheamă pe Pepe în buletin

Pepe este doar un nume de scenă însă numele adevărat al artistului este Ionuț Pascu. Nici cei mai apropiați oameni ai lui precum membrii de familie sau prietenii nu îl strigă Ionuț. Aceștia, la rândul lor utilizează numele de scenă al artistului, ”Pepe”. Dacă mulți credeau că vedeta de televiziune și-a ales acest nume ”să dea mai bine”, ei bine acesta este un alint utilizat încă din copilăria artistului, fiind un alint.

Poate că vă întrebați de unde vine numele de Pepe, dar puțini știu că cel care i-a spus pentru prima oară așa a fost fratele său mai mare în încercarea de a-l striga Bebiță. Acesta i-a spus într-un final Pepiță, iar familia și prietenii au folosit derivate acestui alint, ajungând să fie strigat Pepe.

”Fratele meu, care-i mai mare decât mine cu doi ani și jumătate, a încercat să-mi zică Bebiță, de la bebe mic, dar i-a ieșit Pepiță. Și mi-a rămas ba Pepe, ba Pepito, ba Pepiță, ba Pepino. Nu mi-a spus nimeni niciodată Ionuț, iar singurul om care mi-a spus Nicușor a fost tataie, Dumnezeu să-l ierte!

De mai bine de 20 de ani, mai toți îmi spun Pepe. În familie, îmi spun Pipiță, iar prietenii din copilărie îmi spun Pepiță. Pepino mi-a zis Vârciu. Pepito îmi spune Diana Munteanu. Am niște prieteni care-mi spun că sunt medicamenul lor pentru când îi doare capul și pentru că îi fac să râdă. Ei îmi spun Pepenol”, a dezvăluit Pepe, potrivit Jurnalul.

cum cheamă pepe
Pepe a lansat o piesa alaturi de fiica sa, Rosa

Actuala carieră a lui Pepe

Cariera muzicală a lui Pepe continuă, iar de această dată, artistul a hotărât să cânte alături de fiica sa, Rosa. Cei doi au lansat piesa ”Iubesc”, pe lângă celelalte proiecte pe care artistul le are în desfășurare. Cântărețul a fost în atenția publicațiilor încă din toamna anului trecut când Pepe anunța pe canalul său de YouTube că va divorța de Raluca Pastramă.

Cei doi au hotărât să se despartă la notarul public, astfel că în data de 8 februarie 2021, după opt ani de căsnicie, drumurile celor doi au luat sensuri diferite.

”Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea.

Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri”, anunța artistul pe canalul său de YouTube.

După ce divorțul a avut loc, artistul a răspuns că acesta a decurs ”Exact cum ne-am dorit”. În ceea ce privește copiii pe care îi are cu Raluca Pastramă, Pepe a afirmat că aceștia vor rămâne la amândoi, afirmând în momentul în care ieșea de la notarul public: ”Nu-i normal? Suntem părinți amândoi! Este cât se poate de normal. fără niciun fel de conflict. E bine, nu s-a întâmplat nimic grav, suntem părinți! Suntem oameni normali, ne-am înțeles ca doi oameni maturi. Nu există conflicte, este totul ok! Este exact cum și-a dorit”.