Home » Life & Style » Cum poți să cucerești o femeie, în funcție de zodie. Aceste native sunt războinice

Cum poți să cucerești o femeie, în funcție de zodie. Aceste native sunt războinice

Cojocaru Cristian / 22.03.2022, 14:32
Cum poți să cucerești o femeie, în funcție de zodie. Aceste native sunt războinice

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum poți să cucerești o femeie, în funcție de semnul zodiacal sub care se află. Pentru a putea intra în grațiile unei domnișoare, ar trebui să știi ce anume le place și care sunt slăbiciunile lor.

Ce trebuie să știi ca să cucerești o femeie

Nu este un secret faptul că fiecare are propriile sale preferințe, dar și stimuli la care răspund. Există, totuși, și lucruri generale pe care, dacă le cunoști, vei putea ajunge la inima femeii pe care o dorești. Numerologul Mihai Voropchievici îți explică aceste trăsături ale nativelor în funcție de zodia în care se află, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”  de la Antena 3.

Zodia Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt cunoscute drept războinice. De cele mai multe ori, atunci când sunt atrase de ceva, ele și pornesc la atac, stând în natura lor spiritul cuceritor. De cele mai multe ori, ele sunt cele care cuceresc. Astfel, ca bărbat, trebuie să știi că ar fi bine să fii un om de acțiune ca și ea și totodată că vei sta la distanță până ce își vor fi terminat analiza asupra ta.

Zodia Taur

Nativele acestei zodii sunt cunoscute ca fiind ambițioase. Ele țintesc sus, astfel că se vor angaja într-o relație știint că ești potent financiar și nu numai. Datorită perseverenței lor, nu vei putea cuceri o femeie din zodia Taur până când acestea nu vor simți respect pe toate planurile.

Zodia Gemeni

Indiferent de vârsta pe care o au, nativele zodiei Gemeni continuă să fie adolescente și să își trăiască viața la maxim. Cu toate că nu este greu a o cuceri, greutatea constă în a o păstra lângă tine pentru că se află într-o permanentă schimbare. Chiar dacă se pot îndrăgosti la prima vedere, egoismul lor nu te lăsa să stai prea mult în preajma lor.

Zodia Rac

Aceste femei sunt cât se poate de drăgăstoase și afectuoase. Dacă te numeri printre acei norocoși care au alături o femeie Rac, fii sigur că te afli printre cei care au tras lozul câștigător. În cazul în care dorești o femeie Rac doar pentru o aventură, mai bine îți schimbi perspectiva pentru că ea este o femeie care are la bază relațiile de lungă durată.

Zodia Leu

Femeia Leu știe cum să facă să fie mereu în centrul atenției. Aceasta poate fi cucerită doar cu mintea, astfel că pe lângă inteligență, va trebui să fii și un bărbat sociabil, dar să știi și să te distrezi.

cucerești femeie
Mihai Voropchievici a explicat cum poti cuceri o femeie in functie de semnul zodiacal sub care se afla

Zodia Fecioară

Nativa zodiei este o perosană care se abundă cu muncă și uită să își mai dedice timp. Cu toate acestea, este o femeie fermecătoare și foarte sensibilă. Cel mai important este să dai dovadă de decență, fiind un lucru foarte apreciat de o Fecioară.

Zodia Balanță

În general, femeile din zodia Balanță sunt foarte delicate și feminine, astfel că trebuie să ai grijă de ea. Aceasta va începe să devină ușor neglijente în momentul în care nu mai simt că li se oferă dragoste.

Zodia Scorpion

Aceste femei sunt cunoscute pentru pasiune lor, fiind acelea care îți vor atrage mereu atenția. Femeia Scorpion știe cum să jongleze cu misterul și farmecul său. Acestea sunt persoane feminine, secretoase și pline de mister.

Zodia Săgetător

Femeia zodiei Săgetător este o ființă pe cât de impunătoare, pe atât de frumoasă. Aceasta știe întotdeauna când se se apropie de o persoană și când să o țină la distanță.

Zodia Capricorn

Bărbații care vor să cucerească o femeie Capricorn trebuie să știe că au nevoie de nervi de oțel pentru a putea rezista lângă aceasta. Dacă știi că ești înarmat cu multă răbdare, vei triumfa în cele din urmă.

Zodia Vărsător

Nativele zodiei Vărsător sunt femei inteligente și cu care poți purta conversații î foarte multe domenii. Fiind un om al viitorului, dacă încerci să o cucerești, află că viața alături de ea nu va fi una liniștită.

Zodia Pești

Cu toate că au un chip angelic, ce se ascunde pe dedesubt s-ar putea să te pună pe fugă. Așadar, nu te lăsa înșelat de aparența frumosului.