Home » Life & Style » Cum să îi crești șansele de câștig la LOTO. Acestea sunt numerele care ies cel mai des

Cum să îi crești șansele de câștig la LOTO. Acestea sunt numerele care ies cel mai des

Cojocaru Cristian / 30.08.2021, 12:13
Cum să îi crești șansele de câștig la LOTO. Acestea sunt numerele care ies cel mai des

Foarte mulți români joacă la Loto, indiferent că vorbim despre bilete ieftine și combinații simple sau bilete scumpe cu combinații complexe care pot aduce câștiguri uriașe. Află cum poți să îți crești șansele de câștig la Loto, utilizând numerele care ies cel mai des.

Mărește-ți șansele de câștig la Loto

Poate că nu vei câștiga premiul cel mare însă te poți folosi de câteva trucuri care te pot aduce mai aproape de acel pas. Totodată, acestea te ajută să te poți bucura și de alte câștiguri oferite de Loteia Română. Poate joci de ani de zile și nu știai de ele, însă acestea te pot ajuta să alegi numerele câștigătoare.

Cu atât mai mult dacă ești un jucător amator și cumperi bilete destul de rar sunt mari șanse să nu fi știut despre aceste trucuri. Cei mai experimentați s-au mai folosit de ele de-a lungul timpului, iar unii dintre ei chiar au avut norocul să câștige, fiindu-le de mare ajutor. Nu doar norocul este esențial la Loto, ci și lucrurile pe care le cunoști despre acest joc.

Cei cu vechime în acest joc, cunosc deja cele mai utilizate numere pe bilete. Totodată, o statistică a Loteriei Române, a arătat care sunt cele mai jucate numere ale celebrulului joc. În cazul celebrului joc Loto 6/49, Loteria Română arată că cel mai des jucat număr este cifra 6. Acesta este urmat îndeaproape de alte două numere, acestea fiind 36 și 4. Astfel, majoritatea jucătorilor mai vechi la Loto vor folosi aceste numere în diferite combinații, indiferent că vorbim unele simple sau unele complexe. Acest indiciu poate fi unul de mare ajutor pentru jucătorii care bifează numerele mai rar.

șansele câștig loto
Invata trucurile aplicate de jucatorii experimentati

Numerele jucate la Joker

Pentru jocul Joker, aceeași statistică arată că și aici, jucătorii au trei numere favorite pe care le joacă cel mai des. Astfel, cele trei numere sunt 3, 5 și 20 și sunt printre numele care apar cel mai des la extragerile Loteriei Române. Astfel, data viitoare când vei merge să pui în bilet, nu uita să iei în calcul aceste trei numere.

Unul dintre trucurile jucătorilor cu experiență constă în faptul că aceștia analizează destul de des cele mai jucate numere, astfel că ajung să fie de fiecare dată mai aproape de câștig. Tot la trucuri recomandate de împătimiții jocului intră și regula celor trei. Astfel, această regulă se referă la trei numere consecutive.

Astfel, o secvență de genul 12, 13, 14, 15 este una greșită. Dacă vrei să fii mai aproape de câștig, mai poți folosi totodată perechi de numere consecutive, iar ceea ce trebuie să ai în vedere este să nu folosești multipli de numere, ca de exemplu 5, 10, 15, 20 , ca multiplu al lui 5.

Tot din categoria reguli ale jucătorilor de Loto face parte și alegerea a două sau mai multe numere sub 10 și 2o, neținând cont de frecvența cu care acestea ies. Ideal este ca numerele cu o probilitate mai mică de a fi selectate să fie luate în calcul. De cele mai multe ori, cei cu experiență în joc aleg numere la întâmplare, probabil că îți aduci aminte de acel bol cu numere care se găsește în agențiile Loteriei Române. Pentru că acum știi mai multe, poți aplica aceste reguli și trucuri pentru următorul tău bilet și norocul îți va surâde.