Home » Cum să faci orice » Cum se roagă fetele nemăritate pentru a grăbi căsătoria

Cum se roagă fetele nemăritate pentru a grăbi căsătoria

Manolică Anca / 20.04.2021, 11:02
Cum se roagă fetele nemăritate pentru a grăbi căsătoria

Cum se roagă fetele nemăritate pentru a grăbi căsătoria. Pentru că, nu-i așa, unele sunt mai norocoase și nu întâmpină prea multe probleme în găsirea sufletului-pereche și în oficializarea relației. Cele mai puțin norocoase, însă, se confruntă cu o multe de probleme de-a lungul vieții și pot ajunge la o vârstă destul de înaintată fără să fi reușit să-și întemeieze o familie. Însă, un lucru nu trebuie uitat: credința trebuie pusă întotdeauna pe primul loc.

Cum se roagă fetele nemăritate pentru a grăbi căsătoria

Aceste două rugăciuni sunt foarte folositoare fetelor singure care nu au niciun suflet alături și își doresc din toată inima să găsească unul cu care să se căsătorească. Nicio cerere la Bunul Dumnezeu nu se poate realiza fară post, rugăciune și smerenie. Așadar, pentru căsătorie trebuie să ne rugăm zi de zi, să ținem post în zilele de luni, miercuri și vineri și în posturile de peste an și bunul Dumnezeu ne va împlini cererea cu siguranță. Iată ce să rostească fetele nemăritate pentru a-și găsi alesul:

„O, Doamne, eu stiu că fericirea mea este să te iubesc pe Tine din tot sufletul meu, din toată inima mea și să împlinesc voia Ta cea sfântă. Îndreptează Doamne sufletul meu și umple inima mea. Vreau să fac doar voia ta căci Tu ești Ziditorul și Dumnezeul meu. Păzește-mă Doamne de mândrie și de iubirea de sine; înțelepciunea, smerenia și fecioria să înfrumusețeze chipul meu. Trândăvia nu este pe placul Tău și naște patimi. Da-mi dorință și putere de munca și binecuvintează toate faptele mele.

Tu ai poruncit oamenilor să trăiască în căsnicie cinstita. Așadar învrednicește-mă și pe mine, Părinte, de acesta chemare sfântă, nu pentru împlinirea poftelor mele, ci pentru împlinirea voii Tale. Căci Tu însuți ai spus: ”Nu este bine să fie omul singur” și i-ai dat femeie întru ajutor, și i-ai binecuvântat să crescă, să se înmulțească. Auzi acesta smerita rugăciune a mea, pe care o înalț Ție din adâncul inimii mele: Dă-mi un soț cinstit și binecredincios, pentru că împreună, în înțelegere și iubire să Te slăvim, Mult Milostive Doamne, în numele Tatălui și Fiului și Sfantului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Cum se roagă fetele nemăritate pentru a grăbi căsătoria
Cum se roagă fetele nemăritate pentru a grăbi căsătoria

Rostește-le ori de câte ori ai puțin răgaz, indiferent dacă te afli în biserică sau acasă. Trebuie doar să ai credinţă puternică și să nu te îndoiești în niciun moment că Dumnezeu nu îşi va îndrepta şi către tine privirea Sa.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu, și toate celelalte se vor adăuga vouă”, dăruiește-mi toate cele de trebuință pentru a putea merge pe calea mântuirii. În mâinile Tale este viața mea și fără Tine nu pot cunoaște nici împlinirea și nici bucuria cea adevărată. Știind aceasta și având dorință de a purta crucea căsătoriei, Te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită mie alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.”, continuarea o poți citi pe crestinortodox.ro.

Program de post și rugăciune

LUNI: ține post negru până la ora 24.

În timpul zilei: „Tatăl Nostru” spus cât mai des

Seara, după ora 22: se aprind 7 lumânări, se fac 40 de mătănii și se dă acatist către Sf. Arhangheli Mihail și Gavril. Se spune că aceștia sunt căpetenii de îngeri și că vor căuta pe tot pământul un înger potrivit pentru tine. Rugăciune de cerere: Sf. Arhangheli Mihail și Gavril, ajutați-mi mie pentru căsătorie. Găsiți-l pe cel potrivit pentru mine și trimiteți-l.

VINERI: ține post negru până la ora 24

În timpul zilei: „Tatăl Nostru” spus cât mai des

Seara, după ora 22: se aprind 7 lumânări, se fac 40 de mătănii și se dă acatist către către Mântuitorul Iisus Hristos. Te vei ruga pentru:

  1. Dezlegarea vrăjilor și blestemelor care apasă asupra relației
  2. pentru îndepărtarea dușmanilor
  3. pentru iertarea păcatelor părinților și a bunicilor și a păcatelor strămoșilor, păcate care apasă asupra relației

Rugăciunea de cerere se spune după fiecare icos. Toate lumânările care se aprind la rugăciune trebuie să ardă în totalitate. Acest program durează 6 săptămâni, după care poți arde doar o candelă, în rest se menține totul.