Home » Life & Style » Urări de căsătorie pentru prieteni care se apropie de ziua cea mare. 33 de mesaje cu tâlc

Urări de căsătorie pentru prieteni care se apropie de ziua cea mare. 33 de mesaje cu tâlc

Nechifor Ioana / 24.02.2021, 17:27
Urări de căsătorie pentru prieteni care se apropie de ziua cea mare. 33 de mesaje cu tâlc

Urări de căsătorie. Începutul vieții în doi este un eveniment care trebuie celebrat alături de familie și prieteni, într-o atmosferă specială de sărbătoare, în care gândurile bune și veselia să le poarte noroc îndrăgostiților. Ți-am pregătit o selecție de mesaje pentru a le face un dar prețios prietenilor care se pregătesc pentru a face acest pas în relația lor. Mai jos, găsești 33 de mesaje cu tâlc prin care poți face o surpriză frumoasă celor care se pregătesc să-și unească destinele!

Urări de căsătorie pentru prieteni care se apropie de ziua cea mare. Casă de piatră!

Urări de căsătorie. Mesaje speciale pentru oamenii dragi din viața ta, care se pregătesc să își oficializeze relația. În această zi minunată, iubirea lor a prins contur, iar din acest moment se pregătesc să meargă împreună pe al vieții drum.

Un drum încărcat cu bune, cu rele, presărat cu numeroase emoții, experiențe care îi vor schimba, lecții care îi vor maturiza și mai mult. Dacă ai prieteni care se pregătesc pentru un asemenea eveniment, atunci poți să-i surprinzi plăcut în ziua nunții cu urări speciale.

Urări de căsătorie
Urări de căsătorie

Sau dacă prietenii tăi au făcut deja acest pas, atunci nu strică să le transmiți gândurile tale bune cu prilejul aniversării pe care o marchează în căsătoria lor.

Căsnicia este o artă: trebuie să o creezi din nou în fiecare zi, spunea Rabindranath Tagore.

Fii alături de cei care își celebrează iubirea printr-un gest simplu, dar unul sincer și emoționant! Descoperă în acest material 33 de mesaje prin care poți să le faci o bucurie uriașă celor care urmează să își unească destinele sau celor care se pregătesc să sărbătorească aniversarea relației lor.

Felicitări pentru aniversarea căsătoriei

1. Astăzi, este o zi specială plină de iubire, o zi de aniversare… Aș vrea să vă urez cu această ocazie să aveți parte de ani mulți și fericiți împreună și Divinitatea să vă protejeze iubirea. Aniversare fericită!
2. La mulți ani cu prilejul aniversării căsătoriei voastre! Să vă dea Dumnezeu tot ce e mai frumos și bun!
3. În această zi minunată primiți în dar cele mai calde urări de sănătate, bucurie și împlinire. Aniversare fericită și mulți ani plini de zâmbete și împliniri!
4. Astăzi este o zi mare, zi frumoasă de aniversare. La mulți ani cu sănătate, împliniri și baftă în toate!
5. Anii au trecut și cele două suflete pereche privesc viitorul cu seninătate și iubire, întotdeauna împreună, alături de suflet și în gând. Aniversare fericită!

Urări de căsătorie. Casă de piatră!
Casă de piatră!

Casă de piatră!

6. Astăzi, emoțiile mă năpădesc. Viața ți se schimbă, prieten drag, și te pregătești pentru o călătorie în doi. Îți doresc ca povestea vieții tale să fie una încărcată cu momente magice, de neuitat. Casă de piatră și numeroase realizări împreună!

7. Vă pregătiți să pășiți împreună pe drumul vieții. Vă doresc să aveți curaj, răbdare unul cu celălalt, iubire și înțelegere. Să fiți uniți, să vă păstrați armonia și să depășiți orice obstacol care vă apare în cale cu înțelepciune, liniște și pace. Casă de piatră, prieteni dragi!

8. Astăzi, vă sunt alături într-un moment de neuitat, cel în care vă uniți destinele în fața lui Dumnezeu și promiteți că veți fi împreună mereu la bine și la greu.
Vă urez să aveți parte de toată iubirea din lume, de armonie, înțelegere și sănătate! Felicitări și casă de piatră!

9. Astăzi pentru voi e o zi mare. O zi frumoasă, în care promiteți în fața lui Dumnezeu și a lumii că vă veți fi aproape mereu. O zi în care familiile și prietenii vă sunt alături și vă susțin în povestea pe care o începeți împreună. Casă de piatră, prieteni dragi!

10. Azi e zi de sărbătoare, zi în care două suflete-pereche se unesc, își fac jurăminte, petrec și încep să scrie împreună un nou capitol din viață. Să fiți fericiți, dragii mei, și să vă iubiți mereu!

11. Dragii mei, tot binele din lume, iubire și înțelegere în noua voastră viață împreună! Fie ca povestea voastră să inspire și să cunoască o mulțime de momente magice! Casă de piatră!

Gânduri alese pentru ziua nunții

12. Mână-n mână vă pregătiți să pășiți pe drumul vieții, împlinind visul drag al tinereții. Să luați cu voi doar gânduri bune, iubire și compasiune. Să vă fie viața în doi o uriașă bucurie!

13. Casă de piatră, prieten drag! Să ai o căsnicie minunată, cu înțelegere și armonie! Felicitări!

14. Soțul și soția trebuie să fie asemenea mânilor și ochilor. Când mâna doare, ochii plâng. Când ochii plâng, mâna șterge lacrimile. Casă de piatră!

15. Iubirea este singura care te determină să te schimbi, să-l pui pe celălalt înaintea ta. Prieten drag, îți urez la acest nou început din viața ta să ai o căsnicie minunată, încărcată cu iubire și bucurii! Casă de piatră!

16. Fie ca această zi minunată să îți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie! Felicitări și casă de piatră!

17. În această zi frumoasă, sărbătorește alături de cei dragi începutul vieții în doi. Pășește cu încredere spre o poveste de neuitat și bucură-te din plin de un mariaj fericit. Casă de piatră!

18. În viață trebuie să ținem mereu ochii deschiși. În schimb într-o căsătorie este mai bine să-i închidem. Casă de piatră!

19. Un zâmbet, un gând bun primește de la mine în această zi de sărbătoare. Să fii fericit și mereu iubit! Casă de piatră, prieten drag!

20. În casa voastră, cele bune să se adune, cele rele să plece, fericirea să vă însoțească, iubirea să vă ocrotească. Casă de piatră!

Ziua nunții
Ziua nunții

Cele mai frumoase urări de căsătorie

21. Felicitări, dragii mei! Să aveți o viață minunată împreună! Casă de piatră, sănătate și numai bucurii!

22. Astăzi, iubirea are chipul vostru. Fie ca gândurile bune să vă însoțească mereu, iar inima să vă tresare de fericire! Casă de piatră!

23. Împreună mereu, la bine și la greu. Așa vă doresc să fiți mereu, înțelepciunea să vă ghideze pașii, iubirea să vă umple inima cu bucurie, sănătatea să fie mereu cu voi. Casă de piatră și tot binele din lume!

24. Dragii mei, sper ca în această zi bucuria să vă pătrundă în suflet și să nu vă părăsească niciodată. Iubirea să fie mereu cu voi, să vă ghideze pașii în viață. Multe împliniri împreună, iar cele mai arzătoare dorințe să vi se îndeplinească! Casă de piatră!

25. Prieteni dragi, vă doresc un drum împreună presărat cu loialitate, respect, iubire și sănătate! Să fiți veșnic îndrăgostiți unul de celălalt, să vă păstrați blândețe în suflet și incocența în priviri.

26. Fie ca dragostea să vă însoțească pe tot parcursul vieții, să vă aducă împlinire, clipe magice în doi. Casă de piatră!

27. Căsătoria voastră deschide calea unui nou început ce merită sărbătorit din plin. Vă trimit gânduri bune de sănătate și iubire. Casă de piatră!

Mesaje sincere și emoționante pentru noua familie

28. Pe drumul vieții, iubirea să vă însoțească, liniștea și voia bună să nu vă părăsească. Vă doresc să aveți parte de o poveste de dragoste ca-n povești, cu happy end și momente de neuitat.

29. Să purtați mereu în suflet amintirea zilei ce v-a unit, Dumnezeu să vă călăuzească pașii, iar iubirea să rămână veșnic cu voi. Casă de piatră!

30. Fie ca din această zi nimic să nu vă despartă, să vă oferiți înțelegere și sprijin necondiționat. Tot binele din lume! Felicitări pentru nuntă și casă de piatră!

31. Știți care este secretul unei căsătorii fericite? Iubirea pe care o aveți unul pentru altul, care vă dă putere să învingeți orice obstacol.

32. Jurămintele pe care vi le-ați făcut în această zi specială să vă rămână întipărite în minte și suflet. Să vă iubiți mereu, să fiți îngătuitori și să nu uitați niciodată că acolo unde există dragoste și bunăvoință, orice problemă dispare.

33. Casă de piatră, prieteni dragi! Vă urez, în această zi atât de specială, să aveți parte de numeroase realizări împreună, de tot ce e mai frumos și mai bun!