Home » Life & Style » Mesaje de La Mulți Ani pentru mama. 37 de idei de urări de trimis

Mesaje de La Mulți Ani pentru mama. 37 de idei de urări de trimis

Nechifor Ioana / 22.02.2021, 14:32
Mesaje de La Mulți Ani pentru mama. 37 de idei de urări de trimis

Mesaje de La Mulți Ani pentru mama. Se spune că nu există pe lume o iubire mai mare și mai pură decât cea a unei mame. Ea ne poartă de grijă, ne oferă sprijin necondiționat, înțelegere și blândețe. Tocmai prin prisma acestui motiv nu strică să-i arătăm iubirea și recunoștința pe care o avem pentru ea. Un mesaj, trimis cu prilejul zilei de naștere sau cu o altă ocazie deosebită, poate să o surprindă într-un mod extrem de frumos pe cea mai minunată femeie din lume. Vezi, în articolul următor, mesaje atent alese pentru mama!

Mesaje de La Mulți Ani pentru mama. Ce să-i scrii în sms

Mesaje de La Mulți Ani pentru mama reprezintă un mod simplu prin care poți să-ți exprimi dragostea pentru femeia care ți-a ghidat pașii în viață.

Fie că este vorba despre aniversare, onomastică sau de 8 Martie, poți să o surprinzi plăcut trimițându-i un sms în care să-ți arăți gândurile bune și recunoștința pentru cea care ți-a dat viață.

Un gest simplu și banal pentru tine, însă pentru ea se va dovedi un cadou prețios. Am selectat pentru tine cele mai frumoase mesaje care te vor ajuta să-i pregătești o surpriză deosebită.

Sentimentele frumoase, grija și atenția reprezintă cea mai mare bogăție pe care i-o poți oferi persoanei iubire. Nu are valoare materială, însă valoarea ei spirituală le întrece pe toate.

Descoperă mai jos mesaje de la mulți ani pentru mama, care te vor ajuta să-i oferi un dar cu totul și cu totul special.

Mesaje de La Mulți Ani pentru mama
Mesaje de La Mulți Ani pentru mama

Cele mai frumoase urări de La Mulți Ani

1. La mulți ani, mama! Să ai parte de sănătate, fericire și zile senine! Toată dragostea din lume pentru tine, suflet drag!
2. La mulți ani, dragă mamă! Te iubim și îți dorim multă sănătate și fericire!
3. Mamă, ești pe lume tot ce-i mai frumos. Ochii tăi sunt limpezi, glasul ți-e duios. Dragostea ta mare, mie îmi este scut. La mulți ani, scumpa mea mamă!
4. Un gând bun, împreună cu cele mai sincere urări de sănătate și fericire! La mulți ani minunați, dragă mamă!
5. Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. La mulți ani, suflet cald și frumos! Toate gândurile mele bune zboară către tine.

6. Dumnezeu a creat o mamă minunată, o mamă care nu îmbătrânește niciodată … I-a făcut zâmbetul din raze de soare, i-a modelat inima din aur pur. În ochii ei a pus stele strălucitoare, iar în obraji trandafiri roșii. Cel de Sus a creat o mamă minunată și ne-a dat tuturor această minune! La mulți ani, mama mea frumoasă!
7. Dragă mamă, brațele tale au fost mereu deschise când am avut nevoie de o îmbrățișare. Inima ta m-a înțeles atunci când am avut nevoi de un prieten. Puterea și dragostea ta m-au îndrumat și mi-au dat aripi ca să cred în visurile mele. Pentru toate aceste daruri prețioase, eu îți mulțumesc din suflet și îți promit că te voi purta mereu în gândul și în mintea mea. La mulți ani, mama mea!

8. „Inima mamei este un adânc abis la capătul căruia găseşti de fiecare dată iertare”. Am fost binecuvântat cu iubirea ta sinceră și blândețea ta nemărginită, iar pentru asta îți voi fi veșnic recunoscător. Te iubesc, mamă dragă! La mulți ani!
9. Într-o zi de sărbătoare, o îmbrățișare mare îți trimit din depărtare! La mulți ani, mamă!

Mesaje speciale pentru mama

10. La mulți ani, draga mea mamă! O primăvară minunată și înmiresmată! Te iubesc, suflet frumos!
11. Nu te teme, ci prevește cu curaj tot ce ți-a hărăzit Dumnezeu. Mergi înainte cu bucurie, adună-ți toate puterile pentru a alege binele din tot ce îți apare în cale. La mulți ani minunați, scumpă mamă!
12. Dumnezeu să-ți binecuvânteze toate zilele vieții tale cu pacea și bucuria care vin de la El! La mulți ani minunați, mamă!
13. Mamă scumpă, îți doresc din adâncul sufletului să ai parte de împliniri, sănătate, dragoste și noroc la orice pas, iar anii peste care vei trece să te mângâie ca o rază de soare.
14. Mama mea frumoasă, cu ocazia zilei de naștere, îți doresc viață lungă, sănătate, iubire și liniște sufletească. La mulți ani minunați!

15. La mulți ani, mamă! Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele!
16. Pentru cea mai bună, mamă din lume! Îți trimit toate gândurile bune, dragostea pură și sprijinul necondiționat. Te iubesc, scumpă mamă!
17. Mulțumesc pentru nenumăratele feluri în care mi-ai oferit iubirea, înțelepciunea și puterea ta. La mulți ani frumoși, mămico!
18. La mulți ani, dragă mamă! Multă sănătate, iubire și fericire! Tot binele din lume pentru tine!
19. La mulți ani, mămică mea! Îți trimit cele mai sincere urări, însoțite de tot ce e mai frumos și bun în lume. Cu multă dragoste, copilul tău drag.

Mesaje de La Mulți Ani pentru mama. 8 Martie
Mesaje de La Mulți Ani pentru mama. 8 Martie

Cele mai sincere și călduroase urări pentru mama

20. Pentru cea mai frumoasă, bună și înțeleaptă mamă din lume, un sincer la mulți ani! Te iubesc și îmi doresc să fim toată viața împreună! La mulți ani!
21. La mulți ani, mamă dragă! Astăzi, un boboc s-a atașat la buchetul vieții. Fie ca el să îți aducă doar bucurii, fericire, împliniri și multă sănătate!
22. Mă tot gândesc ce să-ți doresc … Bucurie, sănătate? Iubire? Dacă vrei și dacă se poate, să le primești pe toate! La mulți ani plini de clipe magice!
23. Suflet pur, chip divin, om frumos și minunat. Profit de faptul că astăzi este ziua ta pentru a exprima recunoștința pe care ți-o port. Te iubesc, mama mea! La mulți ani binecuvântați!
24. De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer La Mulți Ani! Toată dragostea mea pentru tine, mămico!

25. La mulți ani, mămica mea! Vreau să știi că te prețuiesc și te iubesc nespus de mult! Mulți ani fericiți!
26. Nu voi putea niciodată să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru tine, mamă scumpă și dragă. Ești persoana pe care o iubesc cel mai mult din lume. La mulți ani, suflet frumos!
27. La mulți ani, mamă dragă, să ai parte numai de lucruri minunate! Sănătate și iubire îți doresc din tot sufletul!
28. 8 Martie a venit și, în dar de ziua ta, îți ofer toată dragostea mea. La mulți ani, mama mea!

Urări emoționante

29. Primește de la mine gânduri pozitive și urări de bine. La mulți ani, mămică dragă!
30. Un gând bun la ceas aniversar pentru cea mai iubită femeie din lume! La mulți ani, mamă scumpă!
31. Cu prilejul aniversării, zile senine, sănătate și voie bună îți doresc, mamică dragă! La mulți ani și tot binele din lume!
32. Dragă mamă, să ai parte de toată dragostea din lume, un ocean de sănătate și toate florile minunate adunate în cel mai frumos buchet! La mulți ani!

33. Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să îți aparțină începând de astăzi, de ziua ta de naștere. La mulți ani minunați, mămico!
34. La mulți ani fericiți, mămică frumoasă, și ce tot ce îți dictează inima să ți se împlinească!
35. Visurile de astăzi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, iar gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La mulți ani, mamă!
36. Dragă mamă, fie ca sănătatea să nu te părăsească niciodată, iubirea să îți pătrundă zi de zi în suflet și în viață, iar zâmbetul pe chip mereu să-ți fie! La mulți ani!
37. Mamă dragă, îți mulțumesc că veghezi mereu asupra mea și că îmi ești sprijin necondiționat. Cele mai pure sentimente le trimit către tine! La mulți ani, omul meu bun!