Home » Life & Style » Urări de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de La Mulți Ani

Urări de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de La Mulți Ani

Nechifor Ioana / 05.12.2020, 14:58
Urări de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de La Mulți Ani

Pe 6 decembrie, Moș Nicolae lasă daruri minunate în ghetuțele fiecăruia, iar cei care își sărbătoresc onomastica primesc felicitări și mesaje cu urări minunate. Pentru a le face o surpriză plăcută celor dragi, am ales pentru tine cele mai frumoase urări de Sfântul Nicolae, astfel încât să aduci zâmbet și bucurie în viața celor dragi.

Mesaje de Sfântul Nicolae

Peste 800.000 de români își sărbătoresc ziua numelui pe 6 decembrie, așa că pe lângă cadourile din ghetuțe lăsate de Moș Nicolae, vor primi cu siguranță și numeroase mesaje de Sfântul Nicolae.

Ne-am gândit să-ți sărim în ajutor, drept urmare am pregătit pentru tine urări speciale, mesaje impresionante care le vor însenina ziua celor dragi.

Toți cei care poartă numele de Nicolae, Nicoleta, Nicușor, Niculiță, Niculina, Nicu, Nicole și alte derivate ale acestor nume își serbează onomastica pe 6 decembrie.

Iată mai jos o selecție de mesaje de Sfântul Nicolae, gânduri pozitive și urări atent alese pentru a le oferi sărbătoriților din viața ta o surpriză frumoasă!

La Mulți Ani!
La Mulți Ani!

Felicitări și mesaje de La Mulți Ani

1. De Sfântul Nicolae îți doresc o zi cât mai frumoasă alături de cei dragi! La mulți ani!
2. Moș Nicolae să îți aducă de 1000 de ori încă pe atât! Am pus în plic pentru tine: 100 de gânduri bune, 1000 de zâmbete, 1000 de pupici.
3. Printre vise frumoase și fulgi de nea, Moș Nicolae să pătrundă în casa ta și să-ți ofere în dar puterea de a merge mai departe și de a te bucura de fiecare moment din viața ta!
4. Fie ca cizmulițele tale să fie umplute doar cu bucurii, noroc și împliniri! La mulți ani de Sf. Nicolae!
5. La mulți ani! Fie ca Sfântul Nicolae să aibă grijă de tine!

La mulți ani, Nicoleta/Nicolae!

6. Draga mea Nicoleta, te felicit de ziua numelui și îți transmit toate gândurile bune! Îți doresc mereu să zâmbești, bucuria să fie întodeauna prezentă în viața ta și să ai numeroase împliniri! La mulți ani!
7. La mulți ani! Sfântul Nicolae, care este patronul numelui tău, să te ocrotească în fiecare zi, să îți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă în sufletul tău. La mulți ani cu sănătate, împliniri și momente frumoase!
8. De Sfântul Nicolae, vă doresc pace în case și în suflet, multă sănătate, toleranță, iubire și speranță!

Mesaje speciale de Sf. Nicolae

9. Moș Nicolae să vă aducă un sac de sănătate tuturor și sărbători fericite alături de cei dragi!
10. Sfântul Nicolae să te ocrotească, visurile să îți împlinească! Să ai parte de iubire, sănătate și fericire! La mulți ani!
11. O zi binecuvântată! Sfântul Ierarh Nicolae să vă aducă în viață pace și liniște, iubire și sănătate, lumină și bucurii, credință și speranță, înțelegere și armonie! Să fiți binecuvântați!
12. Cu numele să ne trăieşti, ani mulţi să înfloreşti, ca un măr, ca un păr, ca un fir de trandafir! La mulţi ani, Nicolae!
13. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale, să răsără mereu câte o rază de soare care să îți aducă numeroase bucurii. Multă sănătate! La mulți ani de Sf. Nicolae!

 

Ghetuțe încărcate cu daruri
Ghetuțe încărcate cu daruri

Daruri minunate în ghetuțe

14. Astăzi, numele-ți serbăm și cu drag noi îți urăm: La mulți ani cu sănătate, mult noroc și spor în toate!
Realizări și bucurie, dragoste mereu să fie! Sfântul Nicolae să te ocrotească, visurile să îți împlinească!
15. Bucuria lumii toată , zi de zi în ușă să-ți bată, iar bunul Moș Nicolae să-ți dea tot ce îți dorești! Zâmbet pe chip, inimă curată și o viață plină de bucurii!
16. Nicolae/Nicoleta, ne gândim la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani și multă sănătate!
17. Să trăiești, să înflorești, ghetuțele să-ți lustruiești și în ele să găsești tot ce vrei și îți dorești! La mulți ani, la multe bucurii!

 

La Mulți Ani de Sf. Nicolae!
La Mulți Ani de Sf. Nicolae!

La Mulți Ani de Sf. Nicolae

18. Sfântul Nicolae să vă aducă tuturor celor care își serbează ziua numelei numai bucurii, sănătate și împliniri! La mulți ani!
19. În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor. Fie ca Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu în viață! La mulți ani!
20. Îţi doresc ca, de ziua ta de nume, dorinţele să devină realitate, speranţele să devină împliniri şi orice cădere un pas înainte. La mulţi ani!
21. Cu numele să ne trăiești, visurile să îți împlinești, multă dragoste să ai, sănătate și bucurii! La mulți ani, Nicolae!
22. Nicoleta, fată dragă, azi e ziua ta minunată! Sf. Nicolae să te călăuzească, visurile să îți împlinească! La mulți ani binecuvântați!
23. Azi e zi de bucurie, zi sfântă de sărbătoare, ziua numelui tău! La mulți ani cu bucurii, sănătate și împliniri!
La mulți ani, Nicolae/Nicoleta!