Home » Life & Style » La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavriil. 23 sms-uri, urări și felicitări de ziua numelui

La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavriil. 23 sms-uri, urări și felicitări de ziua numelui

Redactia Știri / 07.11.2020, 15:05
La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavriil. 23 sms-uri, urări și felicitări de ziua numelui

În fiecare an, pe data de 8 noiembrie, sunt sărbătoriți Sfinții Mihail și Gavriil, iar tot în această zi numeroase persoane își serbează onomastica. Am selectat pentru tine cele mai frumoase mesaje cu urări pe care poți să le transmiți oamenilor dragi cu prilejul zilei de nume. Gânduri emoționante și felicitări care vor reuși cu siguranță să le facă ziua mult mai frumoasă!

Cele mai frumoase urări de Sfinții Mihail și Gavriil

Conform calendarului creștin ortodox, pe data de 8 noiembrie, Sfinții Mihail și Gavriil sunt sărbătoriți. Ei sunt conducători ai cetelor de îngeri, dar și călăuze ale sufletelor în drumul lor spre Rai.

Cei care poartă numele celor doi arhangheli își serbează în această zi onomastica. Astfel, cei care se numesc Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau au alte derivate merită să primească o urare specială de ziua numelui. Ți-am pregătit mai jos câteva mesaje din care te poți inspira pentru a le face o surpriză frumoasă celor dragi care sărbătoresc în această zi!

1. Îți urez La mulți ani pentru că porți acest nume sfânt. Fie ca Sinții Mihail și Gavriil să-și coboare ochii asupra ta, să îți dăruiască fericire, numai bucurii și liniște sufletească!
2. La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavriil! Fie ca sfinții să te protejeze, să-ți aducă liniște, fericire și împliniri!
3. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros La mulți ani, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!
4. Hai noroc și voie bună, să petrecem împreună, că astăzi este o zi mare și e motiv de sărbătoare! La mulți ani de Sf. Mihail și Gavriil!

Sfinții Mihail și Gavriil, sărbătoriți pe 8 noiembrie
Sfinții Mihail și Gavriil, sărbătoriți pe 8 noiembrie

5. La mulți ani, dragul meu Mihail! Ziua numelui să-ți fie luminoasă și fericită! Să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta!
6. De ziua ce-ți surâde-n prag, și-i porți frumosul nume, eu îți doresc tot ce e mai drag și mai frumos pe lume! La mulți ani, Mihai/Gabriel!
7. Să aveți mereu iubire, mult noroc și fericire, realizări și sănătate, cu succes deplin în toate! La mulți ani de Sf. Mihai și Gavriil!
8. Un buchet mare de flori, stropit cu multe urări, te așteaptă în cutie, la mulți ani cu bucurie! La mulți ani, Mihai/Mihaela/Gabriel/Gabriela!
9. Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îți călăuzească pașii, Gabriel/Gabriela, și să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine. La mulți ani!
10. Azi fiind o mare sărbătoare, Sfinții Mihail și Gavriil, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și tot ce mai frumos pe lume! La mulți ani, Gabi/Mihai!
11. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsără mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate și un sincer La multi ani!

Mesaje speciale cu urări de Sfinții Mihail și Gavriil
Mesaje speciale cu urări de Sfinții Mihail și Gavriil

Ce mesaje poți să le trimiți celor care își sărbătoresc onomastica de Sfinții Mihail și Gavril

Mesajele speciale cu prilejul onomasticii de Sfinții Mihail și Gavriil continuă. Ți-am pregătit gânduri bune, urări alese, astfel încât să le aduci un strop de bucurie persoanelor dragi.

12. Sper ca sărbătoarea Sf. Mihail și Gavriil să fie semnalul unui nou început, îți doresc să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!
La mulți, Mihaela/Gabriela!
13. Pace, lumină și căldură în suflet și în viață! Sfinții Mihail și Gavriil să vă ocrotească și să vă păzească fiecare pas, atât pe voi, cât și pe familiile voastre!
Să fiți binecuvântați!
14. Dragi prieteni, fie ca Sfântul al cărui nume îl purtați să vă aducă multă sănătate, noroc, fericire și împliniri! Sfinții Apostoli să vă aibă în paza lor atât pe voi cât și familiile voastre! La mulți ani!
15. Sfântul Arhanghel Gavriil, îngerul darului prin care în lume s-a adus bucuria, cel care v-a încununat darul vieții cu preasfântul său nume să vă mijlocească la Bunul Dumnezeu sănătate
înțelepciune, smerenie în propășire, răbdare și statornicie în lupsa cu ispitele, încununându-se viața cu mulți ani fericiți!
16. La mulți, Mihai! Ziua numelui să îți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta!
17. O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani de Sf. Mihail și Gavriil!
18. Sfântul Gavriil să te ocrotească, visurile să ți se împlinească, să ai parte de iubire, mult noroc și fericire! La mulți ani!
19. La mulți ani, Gabriel/Mihai! De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate.
20. Fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te protejeze și să te călăuzească în viață! Sănătate, bucurii și împliniri! La mulți ani de Sf. Mihail și Gavriil!
21. Sfinții Arhangheli să te ocrotească și să te îndrume mereu pe calea plină de bucurie a reușitelor. La mulți ani!
22. La mulți ani! Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit și recunoscător pentru toate minunile din viața ta!
23. Fie ca astăzi, de ziua numelui tău, dar și în toate zilele anilor care vin, să fie pline de dragoste, fericire, sănătate. La mulți ani!