Home » Life & Style » Dani Oțil, imagini și impresii din ziua nunții. Prezentatorul Antena 1 și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție. Foto

Dani Oțil, imagini și impresii din ziua nunții. Prezentatorul Antena 1 și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție. Foto

Redactia Știri / 17.05.2021, 18:39

Dani Oțil a trăit, sâmbătă – 15 mai 2021, una dintre cele mai frumoase zile din viața sa. Prezentatorul Antena 1 și iubita sa, Gabriela Prisăcariu, au ales să-și unească destinele, iar alături de ei, la petrecerea dată în cinstea acestui pas important pentru relația lor, au fost familiile, colegi și prieteni. Ce spune Dani despre titulatura de bărbat însurat? Primele impresii le-a împărtășit cu colegii de emisiune, dar și cu telespectatorii, luni, la Neatza de la Antena 1.

Dani Oțil, primele impresii după ce s-a însurat

Dani Oțil și-a luat adio de la burlăcie, iar ziua de 15 mai 2021 rămâne una memorabilă pentru prezentatorul Antenei 1 și iubita sa, Gabriela Prisăcariu. Este ziua în care cei doi s-au căsătorit și au sărbătorit pe cinste alături de oameni importanți din viața lor.

Familiile, colegi de la Neatza, prieteni, dar și alți oameni apropiați lor s-au adunat să-i felicite pe cei doi îndrăgostiți și să sărbătorească împreună cu aceștia ziua în care au devenit soț și soție. Pe puțin 42 de persoane au luat parte la fericitul eveniment.

În ciuda faptului că s-a căsătorit sâmbătă, Dani nu a lipsit luni de la muncă, unde a împărtășit cu colegii și telespectatorii impresii de la fericitul eveniment.

Nu a fost o nuntă, a fost teambuilding, din 42 de câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.r. cei din platou). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot asa, și căsătorit și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?, a declarat Dani Oțil

Cine sunt nașii cuplului Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu

Nașii cuplului sunt Roxana Ionescu, alias Mama Natură, și soțul ei, Tinu Vidaicu. Printre invitați s-au mai regăsit Răzvan Simion și noua sa iubită, Daliana Răducan, Ramona Olaru, Mihai Bobonete și soția sa.

Petrecerea evenimentului s-a ținut chiar în restaurantul lui Dani Oțil din Capitală. Distracția a fost pe cinste, invitații s-au dezlănțuit pe ringul de dans pe muzica artiștilor veniți să întrețină buna atmsoferă.

Carmen Chindriș, alături de Taraful Rudenilor, Taraful Cleante și Diana Matei au fost cei care au cântat și au încântat invitații. La un moment dat, Florin Ristei a preluat microfonul, oferindu-le petrecăreților un moment artistic de excepție.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu

Cine este Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil

Născut în Reșița, pe 24 august 1980, Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România.

Acesta prezintă de 12 ani Neatza la Antena 1, iar de-a timpului telespectatorii l-au văzut și la X Factor. Dacă pe Oțil îl cunoaște o țară întreagă, despre femeia care i-a devenit soție nu se știu atât de multe informații. Frumusețea ei a fascinat pe toată lumea, însă puțini își mai amintesc faptul că ea s-a făcut remarcată în cadrul show-ului Supermodels by Cătălin Botezatu.

S-a născut pe 22 noiembrie 1992 și a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

La 27 de ani, va deveni mamă, ea și Dani urmând să aibă primul copil. Anunțul a fost făcut de prezentatorul Antenei 1 pe o rețea de socializare.

Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vadă și bebelușii insule…
Pt toți…
hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o să avem un copil ?

Am decis să spun aici, pt ca în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede, a scris Dani Oțil pe Facebook.

Vezi mai multe imagini în galeria foto alăturată!