Home » Când, unde, cum » Unde vor avea loc filmările pentru noul sezon Asia Express. Antena 1 anunță schimbări majore

Unde vor avea loc filmările pentru noul sezon Asia Express. Antena 1 anunță schimbări majore

Violeta Badea / 17.05.2021, 15:37
Unde vor avea loc filmările pentru noul sezon Asia Express. Antena 1 anunță schimbări majore

Asta e vestea pe care o așteptau toți fanii emisiunii „Asia Express”! Producătorii au anunțat unde vor avea loc filmările pentru noul sezon. Nu e vorba despre nicio țară din Asia, așa cum am fost obișnuiți până acum. Telespectatorii și fanii reality-show-ului vor avea parte de o surpriză de proporții. Iată ce schimbări majore anunță Antena 1.

Unde vor avea loc filmările pentru noul sezon Asia Express

Producatorii emisiunii Asia Express au anuntat unde se vor desfasura filmarile
Producatorii emisiunii Asia Express au anuntat unde se vor desfasura filmarile

După o îndelungă așteptare, fanii reality-show-ului „Asia Express” au primit vestea mult așteptată. Noi concurenți vor pleca într-o aventură incredibilă, dar de data aceasta peisajul va fi diferit. Echipa de producție a show-ului a anunțat că filmările nu vor mai avea loc în țări din Asia, ci în Turcia, Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Producătoarea Mona Segall și colegii ei pun cap la cap ultimele detalii, iar vedetele se pregătesc să pornească cât de curând pe Drumul Împăraților. Traseul se schimbă, dar regulile rărmân aceleași. Concurenții vor avea la dispoziție doar un dolar pe zi și vor fi nevoiți să își găsească singuri mâncare, cazare și transport. De asemenea, aceștia vor avea de înfruntat barierele culturale, cele lingvistice, vor trebui să uite de confortul de acasă. Emisiunea reprezintă un adevărat test de depășire a limitelor fizice și psihice. Doar cei mai puternici vor ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Amintim că în primul sezon, în anul 2018, participanții au traversat traseul Ha Long – Bangkok – Vietnam – Laos – Cambodgia – Thailanda. Echipa câștigătoare a fost formată din Raluka și Ana Baniciu. În anul 2019, concurenții au mers pe drumul Negombo – Mumbai – Sri Lanka – India. Echipa câștigătoare a fost formată din CRBL și Oase. În anul 2020, vedetele au parcurs următorul drum: Lucena – Taipei. Marele premiu a fost câștigat de Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Antena 1 anunță schimbări majore

Sorin Bontea si Razvan Fodor au castigat ultimul sezon Asia Express
Sorin Bontea si Razvan Fodor au castigat ultimul sezon Asia Express

Producătorii emisiunii au anunțat că filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Asia Express – Drumul Împăraților” vor începe luna aceasta. De asemenea, Gina Pistol, prezentatoarea show-ului de până acum, este în concediu de maternitate, astfel că pentru noul sezon se iau în considerare alte nume. Se zvonește că noua gazdă ar putea fi Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, toți sunt familiarizați cu show-ul, fiind foști concurenți din primele trei sezoane.

O altă discuție este legată de concurenți. Printre curajoasele vedete care au acceptat să pornească în această provocare se numără Andreea Antonescu. Vedeta ar putea face echipă chiar cu colega de trupă, Andreea Bălan, care tocmai a încheiat filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Un alt nume aflat pe lista concurenților este cel al Alexandrei Ungureanu. După ce anul trecut a câştigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, un reality-show de fashion, iată că vedeta s-a obișnuit cu aceste producții și are încredere că poate câștiga și acest trofeu. Alexandra Ungureanu nu este singură de această dată, ci alături de mama ei. Printre concurenți se vor mai afla și nume precum cele ale lui Pepe, Connect-R, Jo și Juno. Cine va câștiga? Rămâne de văzut!