Home » Life & Style » 7 lucruri uimitoare despre Dorian Popa. Ce nume vrea artistul să-și adauge în buletin

7 lucruri uimitoare despre Dorian Popa. Ce nume vrea artistul să-și adauge în buletin

Manolică Anca / 07.01.2021, 17:39
7 lucruri uimitoare despre Dorian Popa. Ce nume vrea artistul să-și adauge în buletin

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi din țară. Omul energic și veșnic cu zâmbetul pe buze nu mai are nevoie de nicio prezetare. Duce o viață ca în povești în faimoasa sa vilă din Domnești, și-a deschis și o afacere de haine, are o iubită superbă cu care este de mai bine de șapte ani .. ce altceva și-ar mai putea dori?! Un nou prenume în buletin? Iată cele mai uimitoare lucruri despre viața artistului Dorian Popa.

Lucruri uimitoare despre Dorian Popa

Așa cum este normal, fiecare dintre noi avem aumite secrete pe care nu le împărtășim chiar oricui. Într-un moment de pură sinceritate, Dorian Popa a ales să să vorbească despre mai multe lucruri din viața sa pe care nu foarte multă lume le cunoaște. Iată câteva lucruri uimitoare despre Dorian Popa.

1. Dorian Popa s-a născut pe 7 august 1988 la Constanța. Își amintește și acum de momentele mai puțin frumoase pe care le-a trăit în școală, atunci când colegii lui erau răutăcioși cu el și îl judecau. Era un elev foarte silitor, însă se pare că nu era prea bine integrat în „bisericuțele” din clasă. Colegii lui îl strigau adesea „năsosul” sau „scobitoarea”, din cauza faptului că era mult prea slab, un complex de care acesta și-a dorit cu ardoare să scape. Zis și făcut, pentru că acum este un adevărat pachet de mușchi.

2. Un alt moment mai puțin plăcut din copilăria sa a fost atunci când a căzut de pe bicicletă și și-a spart toți dinții. Deși acum își amintește cu zâmbetul pe buze de cele întâmplate, pentru că acum se poate lăuda cu o dantură și un zâmbet de Hollywood, el a rămas marcat pe moment.

Dorian Popa, dezvăluiri din perioada adolescenței
Dorian Popa, dezvăluiri din perioada adolescenței

3. În adolescență, despărțirea părinților a fost un alt moment, de data aceasta mult mai dificil, din viața lui. Este o durere pe care o poartă în suflet de la vârsta de 14 ani, atunci când tatăl său a ales să plece de lângă ei. Deși erau doar niște adolescenți, Dorian și fratele său au înțeles despre ce era vorba și au rămas alături de mama lor. De altfel, acesta a mărturisti că are o apreciere imensă pentru ea, pentru modul în care i-a crescut i-a educat.

4. Elev silitor încă din clasele primare, el a urmat liceul la un profil matematică-informatică, după care a absolvit Facultatea de Contabilitate în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Cum viața nu este deloc ușoară și ai nevoie mereu de bani pentru a te întreține și, mai ales, pentru a îți urma visurile, el s-a angajat, imediat după terminarea studiilor, la o companie de asigurări.

„Mamișor” a lui Dorian Popa voia să își vadă fiul cântăreț de operă!

Dorian Popa, alături de „Mamișor” la Asia Express 1
Dorian Popa, alături de „Mamișor” la Asia Express 1

5. Deși mama lui, Luminița, cu care vedeta a participat în primul sezon „Asia Express”, ar fi vrut să își facă fiul cântăreț de operă, se pare că nu a fost să fie. Profesoară de muzică, mama lui Dorian Popa, a renunțat la acest vis, atunci când a observat că lecțiile de pian se făceau „cu mami cu bățul în spate”. Dacă Dorian a rămas totuși în această industrie, fratele său a făcut o schimbare radicală. Acesta a ales să studieze medicina, devenind medic cardiolog.

6. Pe lista de lucruri uimitoare despre Dorian Popa se înscrie unul care, cu singuranță, va lua în surprindere pe toată lumea. În anul 2016, Dorian Popa a fost cel mai căutat român de pe google. De-a lungul timpului, el a devenit foarte apreciat de mulți, datorită rolurilor pe care le-a avut în serialele „Pariu cu viața” de la PRO TV sau „Sacrificiul” de la Antena 1, datorită aparițiilor sale în emisiunile „Next Star” și „Asia Express” sau pentru conținutul pe care ăl postează pe canalul său de YouTube care, astăzi, numără nu mai puțin de 1,94 mil. de abonați.

Dorian Popa își schimbă numele din buletin
Dorian Popa își schimbă numele din buletin

7. Și dacă pe lista de lucruri uimitoare am trecut un moment din trecut, este timpul să vorbim și despre unul foarte recent. De curând, Dorian Popa a luat o decizie foarte suprinzătoare. Acesta s-a gândit ca drept răsplată pentru comunitatea mare pe care a adunat-o pe canalul său de YouTube să facă o modificare uriașă și să își schimbe numele din buletin. Succesul artistului e strâns legat de numele „Hâtz”, așa că s-a gândit ca în buletin să fie trecut și acesta. Astfel, ar urma să îl cheme Dorian „Hâtz” Popa. Zis și aproape făcut, pentru că el deja a pornit demersurile, mergând să își depună actele la primărie.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a declarat artistul la Antena Stars.