Home » Life & Style » Cum arătau vedetele din România în copilărie. Imagini unice cu 11 staruri de azi

Cum arătau vedetele din România în copilărie. Imagini unice cu 11 staruri de azi

Manolică Anca / 07.12.2020, 17:50

Pozele ne fac mereu să ne amintim cu drag de cea mai frumoasă și pură perioadă a vieții, copilăria. Iată cum arătau vedetele din România în copilărie. Pe atunci nici nu își imaginau că vor deveni atât de celebre. Îți va fi ușor destul de ușor să le recunoști.

Cum arătau vedetele din România în copilărie. Delia

În prezent, este una dintre cele mai frumoase și cunoscute cântăreţe din România. Este vorba despre jurata X Factor și iUmor, Delia Matache. Aceasta a postat o fotografie pe Facebook de pe vremea când avea doar câteva luni. O bluziţă şi o vestuţă, ochi mari şi curioşi, un zâmbet pur şi părul prins frumos cu un pampon arată o imagine a unei frumoase copilării din acea vreme. Fanii au admirat-o şi i-au scris mii de mesaje frumoase.

Fotografie de colecție din copilăria Deliei Matache
Fotografie de colecție din copilăria Deliei Matache

Valentina Pelinel

Aceasta a trecut prin momente foarte grele atunci când era însărcinată cu primul copil, iar tatăl acestuia se afla după gratii. Atunci ea a postat o imagine emoționantă din copilărie, pe contul său de Facebook, în care este alături de mama ei. „1981…mama avea 25 de ani și eu 1 an. E una dintre pozele mele preferate, așa că, dacă o mai postez din când în când, să nu vă supărați”, a scris aceasta în descrierea postării.

Valentina Pelinel, alături de mama sa
Valentina Pelinel, alături de mama sa

Cum arătau vedetele din România în copilărie. Mihai Bendeac

Recent, Mihai Bendeac și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie din copilărie. După cum bine se știe, acesta este un împătimit al mașinilor și pare că încă de foarte mic avea această pasiune. În imagine, actorul se află la bordul primei sale mașini de jucărie, un bolid decapotabil foarte frumos.

Mihai Bendeac, fotografie din copilărie
Mihai Bendeac, fotografie din copilărie

Nicole Cherry

Da, zâmbăreața cu zulufi din fotografie este chiar Nicole Cherry. Această fotografie este de pe vremea când singura sa preocupare era să se joace cu păpușile. Acum, treburile s-au mai schimbat pentru că, odată cu prima sa apariție la TV, a cucerit inimile multor oameni, devenind o artistă de succes și extrem de apreciată.

Nicole Cherry, la vârsta de trei ani
Nicole Cherry, la vârsta de trei ani

Cum arătau vedetele din România în copilărie. Alex Velea

Cu siguranță, cu toții am remarcat asemănarea izbitoare dintre copilul Alex Velea și băieții lui, Dominic și Akim. Cei doi pare să fi luat toate trăsăturile lui.

Alex Velea în copilărie
Alex Velea în copilărie

Antonia

Antonia este destul de ușor de recunoscut în această fotografie. Era la fel de frumoasă precum este și acum, iar zâmbetul său este unul deosebit. La fel de frumoasă şi de veselă precum o vedem și astăzi!

Cântăreața Antonia
Cântăreața Antonia

Smiley

Acesta a declarat într-un interviu că era un băiețel foarte agitat în copilărie, singurul lucru care îl liniștea cu adevărat fiind muzica. Zis și făcut pentru că, începând cu vârsta de 10 ani, plăcerea lui Andrei de a asculta muzica s-a transformat în plăcerea de a cânta.
Fotografie cu Smiley din copilărie
Fotografie cu Smiley din copilărie

Cum arătau vedetele din România în copilărie. Cătălin Botezatu

Din ce vedem în fotografie, pare că celebrul creator de modă era pasionat de muzică atunci când era foarte mic. Odată cu trecerea anilor, mama lui a fost cea care i-a insuflat dragostea față de tot ceea ce înseamnă modă, eleganță și bun gust, devenind un expert în domeniu.

Cătălin Botezatu în copilărie vs. Cătălin Botezatu la maturitate
Cătălin Botezatu în copilărie vs. Cătălin Botezatu la maturitate

Mihai Albu

Pantofii lui au fost încălțați de numeroase vedere care au călcat pe cele mai prestigioase podiumuri. Prin munca și devotamentul său, el a ajuns unul dintre cei mai respectabili designeri din ţară. Micuțul din imagine este nimeni altul decât Mihai Albu, la o vârstă foarte fragedă. Pare că, încă de atunci, îi plăcea să țină creionut în mână.

Celebrul creator de încălțăminte, Mihai Albu
Celebrul creator de încălțăminte, Mihai Albu

Cum arătau vedetele din România în copilărie. Elena Gheorghe

Cu toții ne aducem cu drag aminte de primele zile de școală și de faimoasa fotografie cu abecedarul. Iat-o pe cântăreața Elena Gheorghe la vârsta de 7 ani, în primele zile de școlăriță.

Elena Gheorghe, la vârsta de 7 ani
Elena Gheorghe, la vârsta de 7 ani

Dorian Popa

Cine nu are o astfel de fotografie din copilărie?! O ipostază în care mulţi dintre noi am fost surprinşi. Iată că nici Dorian Popa nu a scăpat și a ținut să împărtășească asta și cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

Dorian Popa, la doar câteva luni
Dorian Popa, la doar câteva luni