Home » Life & Style » De ce s-a despărțit Anna Lesko de Irinel Columbeanu. Momentul umilitor, trăit de artistă, după 8 ani de relație

De ce s-a despărțit Anna Lesko de Irinel Columbeanu. Momentul umilitor, trăit de artistă, după 8 ani de relație

Cojocaru Cristian / 17.12.2021, 10:28
De ce s-a despărțit Anna Lesko de Irinel Columbeanu. Momentul umilitor, trăit de artistă, după 8 ani de relație

Irinel Columbeanu a lansat primul volum al unei trilogii, carte care se încheie cu călătoria sa la Paris. Acea călătorie a făcut-o cu Anna Lesko, de care s-a despărțit ulterior. Află despre ce lucruri mai vorbește acesta în cartea sa, dar și care au fost momentele grele prin care trecea la acea vreme omul de afaceri.

Motivul pentru care Anna Lesko s-a despărțit de Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a lansat primul volum al romanului său „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care povestește despre viața sa. Romanul  cuprinde întâmplări încă din copilăria sa, iar cronologic, acesta va dezbate până la călătoria din Paris, alături de care a fost Anna Lesko.

 Cartea începe cu nașterea mea și se termină cu sfârșitul anului 2002, cu călătoria mea la Paris împreună cu Anna Lesko, pentru a mă reface după un moment critic din viața mea”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru reporterii impact.ro.

Cei doi au început să formeze un cuplu în anul 1996, atunci când Anna Lesko avea 17 ani, iar omul de afaceri 38. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei petreceri unde, ea a participat alături de trupa ei de balet, și cu toate că diferența de vârstă dintre ei a născut diverse controverse, cei doi au fost împreună timp de opt ani.

Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko în trecut.

Cu toate că cei doi se iubeau mult, părinții lui Irinel nu erau de acord cu relația acestuia. Se pare că omul de afaceri va relata despre acest lucru în cel de-al doilea volum al romanului său, la care lucrează acum. Tot în cartea sa, afaceristul povestește despre momentul în care a suferit un AVC, iar cea care i-a fost alături a fost Anna Lesko.

Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreeat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”. Așa s-a terminat relația noastră”, a mărturisit omul de afaceri pentru impact.ro.

anna lesko despărțit
Anna Lesko avea doar 17 ani cand a inceput relatia cu Irinel Columbeanu

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Anna Lesko

Irinel Columbeanu nu este singurul bărbat celebru cu care Anna Lesko a avut o relație. Aceasta a fost alături de Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, fiind și cel care a ajutat-o să își continue cariera în muzică. La scurt timp după relația cu acesta, Anna Lesko s-a iubit cu patronul unui lanț de farmacii, Roger Akoury, urmând ca aceasta să se finalizeze după ce, omul de afaceri a părăsit-o.

Decepția a determinat-o să încerce alte relații alături de Sabin Ilie, Alin Cocoș, Radu Mazăre și Alex Erbașu. În urmă cu opt ani, Anna Lesko se afișa cu un patron al unui restaurant, Liviu Moreanu, pe care a reușit să îl facă celebru. Codin Maticiuc este cel care a avut o contribuție semnificativă la ruperea relației dintre cei doi, ajungând ca ulterior, să formeze o relație cu cântăreața.

După câteva luni, cei doi au rupt legătura, iar Anna a mers mai departe la Elan Schwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001 pe litoral. La acea vreme, Anna Lesko era împreună cu Irinel, iar Elan, soțul Mihaelei Rădulescu de la acea vreme, i-a invitat pe cei doi la o plimbare cu ATV-urile.

Anna Lesko s-a pozat cu mâna pe fermoarul pantalonilor lui Elan, lucru care a determinat un adevărat scandal. După despărțirea lui Elan de Mihaela Rădulescu, cei doi au format un cuplu care, s-a destrămat după doar două luni, fugind în brațele lui Codin Maticiuc din nou. Relația a durat din nou doar câteva luni. Acum, Anna Lesko este alături de colegul ei, Dj Vinnie cu care are un copil, pe Adam.