Home » Life & Style » De ce se mută Acces Direct la Antena Stars. Schimbarea se produce după 14 ani de difuzare la Antena 1

De ce se mută Acces Direct la Antena Stars. Schimbarea se produce după 14 ani de difuzare la Antena 1

Manolică Anca / 21.02.2022, 16:04
De ce se mută Acces Direct la Antena Stars. Schimbarea se produce după 14 ani de difuzare la Antena 1

Schimbare importantă în cadrul trustului Intact. Acces Direct, emisiunea-tabloid cu o vechime de 14 ani pe micile ecrane, se mută la Antena Stars. Până acum, emisiunea prezentată de Mirela Vaida era difuzată pe două posturi, Antena 1 și Antena Stars, însă reprezentanţii televiziunii au anunțat că aceasta se va vedea exclusiv pe un singur post.

Acces Direct se mută de tot la Antena Stars

Se schimbă grila de programe a Antenei 1. Emisiunea-tabloid Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida, nu se va mai vedea pe Antena 1, așa cum se întâmpla de ani buni, ci se va muta exclusiv la Antena Stars. Reprezentanții trustului Intact au anunțat că schimbarea se va produce începând cu 28 februarie 2022.

Așadar, cei care urmăreau emisiunea prezentată de Mirela Vaida, o vor putea face în continuare, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, însă exclusiv la Antena Stars. Emisiunea rula oricum deja și pe acest post, înregistrând creşteri de audienţă considerabile în ultima lună.

„Odată cu lansarea de acum 8 ani, Antena Stars devenea prima televiziune dedicată integral showbiz-ului românesc şi internaţional. Între timp, lumea s-a schimbat şi subiecte grave din sfera socială şi economică au devenit o realitate cotidiană şi pentru români. În acest context, a venit momentul să dăm mai multă forţă vocii Antena Stars.

Obiectivele noastre nu vor mai fi aţintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenţie şi frământărilor şi poveştilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor. Concret, vom aloca mai mult spaţiu emisiunii Acces Direct, cel mai puternic brand din piaţa tv, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viaţa de zi cu zi a românilor”, a transmis Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars, printr-un comunicat.

Acces Direct se mută la Antena Stars
Acces Direct se mută la Antena Stars

Cine a prezentat Acces Direct de-a lungul timpului

Acces Direct este o emisiune talk-show de tip tabloid, care a apărut pe micile ecrane, pentru prima dată, în septembrie 2008, la Antena 1. De la începutul anului 2022, emisiunea a fost difuzată pe două dintre posturile Intact, pe Antena 1 și Antena Stars, la cârma căreia sunt Mirela Vaida și Adrian Velea.

Însă, de-a lungul timpului, Acces Direct a fost moderată de mai multe persoane publice. Printre acestea se numără Mădălin Ionescu, Simona Gherghe, Alex Velea și Cristina Cioran. Simona Gherghe a fost cea mai longevivă dintre toți.

Ajunsă la al 15-lea sezon, emisiunea Acces Direct se va vedea din 28 februarie exclusiv pe Antena Starts, în intervalul orar 16:00 – 19:00. Aceasta poate fi urmărită și online pe aplicația de streaming AntenaPlay.

Ce se vede, la Antena 1, în locul emisiunii Acces Direct

Mutarea emisiunii Acces Direct la Antena Stars vine la pachet şi cu alte schimbări în grila de programe din timpul zilei. Astfel, începând din 28 februarie, reality show-ul matrimonial Mireasa se va vedea în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Antena 1. De asemenea, tot începând cu ziua de luni, în intervalul orar 14:00 – 15:00, la Antena 1, se va vedea serialul Poveşti de familie.