Home » Life & Style » Timp liber » Mireasa sezon 4. Cine sunt câștigătorii show-ului de la Antena 1 și câți bani au primit de fapt

Mireasa sezon 4. Cine sunt câștigătorii show-ului de la Antena 1 și câți bani au primit de fapt

Manolică Anca / 20.12.2021, 17:00

Show-ul Mireasa de la Antena 1, sezon 4, și-a ales câștigătorii. Trei cupluri au ales să se căsătorească în marea finală din 19 decembrie, dar numai unul a fost câștigătorul. După un parcurs extrem de greu în competiție, în care s-au luptat cu împotrivirea mamei băiatului, cei doi au reușit să câștige aprecierea fanilor și cele mai multe voturi au mers către ei în finală. Iată despre ce cuplu este vorba și cu ce sumă de bani au plecat acasă concurenții.

Reality show-ul matrimonial Mireasa și-a ales cuplul câștigător

Duminică, 19 decembrie, la Antena 1, în cadrul finalei celui de-al 4-lea sezon Mireasa, trei din cele patru cupluri finaliste au ales să își unească destinele. Este vorba despre Ela și Petrică, Ana și Alex și Raluca și Ion. Cei șase concurenți au spus un DA hotărât în fața ofițerului stării civile, devenind astfel o familie.

Cel de-al patrulea cuplu care ajusese până în finală, format din Maria şi Marius, a decis să nu se căsătorească în cadrul emisiunii, mărturisind că nu vor să facă asta sub presiunea competiției. Doresc să se cunoască și în afara casei Mireasa pentru a vedea dacă sunt compatibili 100%.

Aproape patru luni de zile au stat sub același acoperiș, au împărțit aceeași mâncare, s-au certat, au râs, s-au jucat, s-au distrat, dar nu au uitat că este o competiție. În acest timp, ei au trebuit să le arate celor de acasă că se iubesc și merită să câştige marele premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Finala Mireasa, sezon 4
Finala Mireasa, sezon 4

Ela şi Petrică, câştigătorii celui de-al 4-lea sezon Mireasa

La finalul unei ultime ediții, una încărcată de emoţii, telespectatorii au au avut ultimul cuvânt. Aceștia au decis ca Ela şi Petrică să fie câştigătorii celui de-al patrulea sezon al reality show-ului matrimonial de la Antena 1, cu un procent de 46,46%. Cuplul format de cei doi a atras simpatia publicului și a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate din casă.

Au reușit să facă față cu brio unor încercări foarte dure, având în vedere că mama băiatului nu a fost de acord cu Ela. Se pare că acest lucru nu a făcut decât să îi unească și mai mult pe cei doi și să îi transforme în câștigătorii sezonului patru. Aseară, Ela și Petrică au părăsit casa Mireasa cu marele premiu, de 40.000 de Euro şi, cel mai important, au plecat acasă formând o familie.

Marele premiu îi va ajuta să pornească cu dreptul în viață. Cu acești bani, ei au spus că își vor cumpăra o locuință în Baia Mare, aproape de localitatea natală a lui Petrică. Astfel, s-a îndeplinit și o parte din dorința mamei Ioana, aceea ca fiul său să nu plece prea departe de Maramureș.

„Nu ne vine să credem! Nu ne așteptam. Nici nu ne gândeam la asta! Cu banii vrem să ne luăm o casă în Baia Mare!”, au fost primele declarații ale celor doi.

„Ești iubirea vieții mele. Ești tot ce-mi doresc. Îți mulțumesc pentru tot.”, i-a spus Petrică Elei în momentul în care i-a făcut jurământul.

Ela şi Petrică, câştigătorii celui de-al 4-lea sezon Mireasa
Ela şi Petrică, câştigătorii celui de-al 4-lea sezon Mireasa

Pe locul doi în competiţia de la Antena 1 s-a situat cuplul format din Ana și Alex, în vreme ce pe locul trei s-au clasat Raluca şi Ion. Chiar dacă nu au reușit să câștige premiul în bani, aceștia au câștigat un partener cu care vor să rămână pentru toată viața.

Finala Mireasa, vizionată în număr foarte mare

Telespectatorii au urmărit în număr mare finala Mireasa sezon 4, de la Antena 1, reality show-ul matrimonial fiind lider de audienţă la nivelul întregii ţări. Gala în care trei cupluri și-au unit destinele, și-au jurat iubire veșnică și în care s-a aflat cuplu câștigător al celor 40.000 de Euro a atins aproape trei milioane de telespectatori unici la nivel naţional.

Gazda emisiunii Mireasa, Simona Gherghe, a anunțat că la sfârșitul lunii ianuarie se va da start unui nou sezon al show-ului matrimonial, pe Antena 1.